Małgorzata Brezdeń

Kancelaria Adwokacka Małgorzata Brezdeń

5,0 69 opinii

20 listopada 2020

Właśnie odzyskałem 33 000zł. od dłuznika. jaka to kwota dla przeciętnego człowieka nie musze tłumaczyć. Inny Mecenas rozkładał tylko rece i brał ode mnie pieniądze... Nie wchodząc w szczegóły, powiem tylko ,że jej działanie było bardzo pomysłowe i skuteczne.

Marian Niewiadomski

6 listopada 2020

Rzeczowo udzieliła mi konsultacji telefonicznej w dniu dzisiejszym . Bardzo polecam .

Marcin Radomiak

5 listopada 2020

Skuteczna i rozsądna cieszę się ze powierzyłam jej swoją sprawę . Bardzo mi pomogła i wygrała ja dla mnie. Jestem zadowolona z usług Pani adwokat.

Aneta Kulikowska

5 listopada 2020

Dobry adwokat. Dobra współpraca i rozsądna cena :) polecam wszystkim niezdecydowanym .

Konrad O.

1 listopada 2020

Skuteczny rzetelny adwokat.godny polecenia

Anna z Sandomierza

25 października 2020

Otwarta, profesjonalna, pomocna. Mają sprawa była dość prosta więc ciężko ocenić przygotowanie merytoryczne, niemniej kontakt zapadnie w pamięć ze względu na udzielenie wszystkich odpowiedzi. Konkretnie i na temat. Polecam.

Kazimierz Deyna

22 września 2020

Wspaniały człowiek , wspaniały adwokat. Do końca była przy mnie . Dziękuje za pomoc , dziękuje za współpracę . Doskonale poradziła sobie w mojej sprawie spadkowej później prowadziła moja sprawę o uwlaszczenie . Polecam wszystkim

Angelika

23 sierpnia 2020

Bardzo polecam , bardzo skuteczna !!! prowadziła wszystkie koje sprawy. zaczęło się od spadkowej a pozniej spadły na mnie lawinowe problemy . Obecnie wybrała z firma turystyczna .

Paulina S.

25 lipca 2020

Chciałem opisać swoją historie. Zostałem oskarżony . miałem adwokata , który cały czas skłaniam mnie do tego bym poszedł ma układ i przyjął 2 lata za kratami. nie chciałem się zgodzić . oczywiście dostałem 2 lata. znajomy radził żebym się odwołał . poszedłem do pani adwokat brezdeń z polecenia . załatwiła mi rok w zawieszeniu . szczerze polecam !!!!!

Marcinek

20 lipca 2020

polecam ! świetna do windykacji długów ! obyło się bez sądów !!!!! rzeczowo wytłumaczyła o co chodzi . wskazywała możliwe rozwiązania . napewno nie naciągaczką

Albert

17 lipca 2020

Powiem krórko - dzięki niej jestem na wolności. właśnie zaczyna się mój pierwszy weekend na wolności po miesiącach spędzonych za kratami. czuje wdzięczność, nie tylko za sukces, ale tez za zaangażowanie pracowitośc i wszystkie słowa pocieszenia dla mojej rodziny, kiey byłem po drugiej stronie muru. Pani Brezdeń to moja trzecia papuga w tej sprawie, dwaj poprzednu dali ciała, więc szukałem do skutku. I pani brezdeń wyciagnela mnie

Sebastian

17 lipca 2020

Dziekuje za uniewinnienie mojego brata. To ja znalazłam pani kancelarie i przeczytałam opinie na pani temat. polecam

Marta

17 lipca 2020

Miło i rzeczowo bardzo polecam panią adwokat Brezdeń.

Kamil Sobarnia

29 czerwca 2020

Super prawnik i osoba. Świetnie przygotowana przed każda rozprawą. Zmiażdżyła mojego byłego !!!

Julita

29 czerwca 2020

Bardzo polecam. Z wizyty w sprawie karnej współpraca przerodziła się jeszcze na drażniąca mnie sprawę spadkowa . Wszyyslo doskonale i jasno wytłumaczone. Jestem zadowolony z efektów .

Janek

24 czerwca 2020

Szybka i konkretna odpowiedz na moje pytanie. Dziękuje Pani bardzo.

Jagoda

24 czerwca 2020

Bardzo rozsądna Pani Mecenas prowadziła moją sprawę o rozwód i podział majątku. Jestem bardzo zadowolony z rezultatu. Odpowiadała na każde pytanie , zawsze dostępna i gotowa do udzielenia pomocy. Polecam wszystkim. Na dowód czego moja była żona chciała, żeby pani Mecenas prowadziła jej sprawę.

Andrzej

24 czerwca 2020

Pani Adwokat to mój dar z nieba . Poprowadziła moja sprawę o eksmisje . Wreszcie wiem co to życie . dziękuje bardzo .

Barbara Adamczyk

12 czerwca 2020

Otrzymałam szybką i konkretną odpowiedź, która pomogła mi w podjęciu odpowiednich kroków. Dziękuję.

Iwona z Poznania

12 czerwca 2020

Szybka sprawna odpowiedź dziekuje bardzo

Marcin

24 maja 2020

bardzo dobra

jacek zielinski

24 maja 2020

Dzięki odpowiedzi Pani adwokat moja sprawa została szybko zakończona na moją korzyść. Dziękuję bardzo

Ada

21 maja 2020

Właśnie została zakończona moja sprzedaż mieszkania w Polsce dzięki mojej Adwokat, Pani Małgorzaty. Obecnie zamieszkuję w Portugalii. Kancelaria Pani Małgorzaty zajęła się całym procesem sprzedaży mojej nieruchomości. Jestem bardzo zadowolona, polecam, bo wszystko zostało rozwiązane z sukcesem. Kancelaria Pani Małgorzaty to wielka odpowiedzialność i lojalność. Na pewno będziemy współpracować w przyszłości. Wspaniała i szybka komunikacja, zaradność i szybkie podejmowanie decyzji, to niektóre walory Pani Małgorzaty. Dziękuje serdecznie za szybkie i pozytywne rozwiązanie sprzedaży mojej nieruchomości . Dziękuję za przyjaźń

Marlena Duszyńska

20 maja 2020

Szczerze wszystkim polecam. Adwokat z powołania uratowała mnie przed pozbawieniem władzy rodzicielskiej. Była żona znalazła nowego tatusia dla mojej córki.... Polecam.

Paweł

18 maja 2020

Szybka, konkretna odpowiedź. Polecam

Arek

15 maja 2020

Bardzo sprawna pomoc.Fachowa odpowiedź na pytanie.Polecam.

Ola Elbląg

15 maja 2020

Pani Małgorzata Brezdeń udzieliła fachowej i wyczerpującej odpowiedzi na moje pytanie. Wyjaśniła mi jak funkcjonuje zachowek.

Łukasz Wrocław

14 maja 2020

Bardzo pomocna odpowiedz. Pani Mecenas podeszła do sprawy z dużym zaangażowaniem. Takiej porady potrzebowałem. Inny Pan Mecenas mnie po prostu olał. Polecam

Klemens

14 maja 2020

Polecam gorąco Panią Mecenas wyciągnęła mnie ze sprawy o znęcanie . Z całego serca dziękuje.

Olek

14 maja 2020

Bardzo wysoka kultura osobista, wszystko wyjaśnione jasno i rzetelnie. Szczerze polecam .

Agnieszka

14 maja 2020

Odpowiedź na mojego email była wyczerpująca i zadowolila mnie.dziekuje

Gosia

14 maja 2020

Bardzo szybka i pomocna porada prawna.

Adam

4 maja 2020

Szybka i konkretna odpowiedź. Polecam

E. J.

2 maja 2020

Naprowadziła mnie na tak zwany trop, a to już w moim przypadku załatwia sprawę przynajmniej na razie.

Mirek z Wałcza

29 kwietnia 2020

Dziękuję za pomoc. Bardzo mi pomogła.

Paweł

28 kwietnia 2020

Rzetelna odpowiedź na pytanie.

Monika

28 kwietnia 2020

Bardzo pomocna Pani Mecenas. Odpowiedzi konkretne i na temat. Profesjonalizm to atut w tej dziedzinie, a Pani Mecenas profesjonalista jest na pewno. Polecam. Marta K.

Marta z Krakowa

27 kwietnia 2020

Wszystko ok . Polecam

Fukuko

27 kwietnia 2020

Uważam, że ta Pani jest osobą, której potrzebuje. Poprzednia wiadomość od Innej Pani adwokat... Wszystko na odpieprz. Byle by dać odpowiedź. A ta Pani, dała mi jednak nadzieję. Pani Małgosiu. Napiszę do Pani na poczte

Kasia

25 kwietnia 2020

Cierpliwie i rzeczowo udzielona odpowiedź.

Paulina z Warszawy

21 kwietnia 2020

Szybka sprawna odpowiedź serdecznie polecam

Anna z Poznania

20 kwietnia 2020

Bardzo polecam

Sandra

20 kwietnia 2020

Bardzo polecam. Otrzymałem odpowiedz na nurtujące mnie pytania. Wysoka kultura osobista Pani Mecenas. Można zapytać o wszystko.

Jan

19 kwietnia 2020

Cóż tu dużo pisać Pani Małgorzata po prostu mi pomogla

Marcin

18 kwietnia 2020

Bardzo dobra porada

Magda

17 kwietnia 2020

Bardzo duży profesjonalizm! Dziękuję za pomoc w mojej sprawy udało się umorzyć postępowanie .Bardzo polecam .Super ludzkie podejście i zrozumienie tematu.

Waldemar

17 kwietnia 2020

Bardzo polecam Panią Mecenas podeszła do sprawy bardzo konkretnie i na temat .Szybko załatwiona sprawa.

Damian z Chełma

17 kwietnia 2020

Szybko i na temat . Polecam.

Zbigniew

17 kwietnia 2020

Bardzo ciepły ale i konkretny kontakt ;) Mam nadzieję, że nie będę miała potrzeby większego zgłębiania kompetencji Pani Małgorzaty. Natomiast, gdyby trzeba było - na pewno skorzystam z jej wiedzy.

Joanna

17 kwietnia 2020

Cenna porada

Aga

17 kwietnia 2020

Moja sprawa z zakresu prawa pracy była prowadzona bardzo rzetelnie i sprawnie. Pani Adwokat bardzo zaangażowała się w prowadzoną sprawę i była w każdej chwili dostępna. Wynik sprawy jest dla mnie satysfakcjonujący.

Alicja

16 kwietnia 2020

Szybka odpowiedz i bardzo pomocna Polecam

Damian

14 kwietnia 2020

Bardzo dziękuję za pomoc

Karolina z Warszawy

14 kwietnia 2020

Do kancelarii zwróciłem się z dość złożoną sprawą rodzinno-majątkową. Pani Adwokat przekonała mnie tym, że już podczas pierwszej konsultacji była przygotowana: przeczytała dostarczone wcześniej dokumenty, wyjaśniła realia sądownictwa, nakreśliła ogólny plan działania. Sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie, zarówno w Sądzie Okręgowym, jak i Apelacyjnym. Przez cały ten czas, a trwało to dwa lata, komunikacja była bezproblemowa: kontakt osobisty, mailowy i telefoniczny. Mogę z czystym sumieniem polecić, a oprócz wiedzy i zaangażowania, istotne było też zrozumienie delikatnej sytuacji rodzinnej. Najlepiej z resztą umówić się na spotkanie i przekonać się samemu.

Jarosław R.

14 kwietnia 2020

Pełne zaangażowanie Pani Adwokatki w prowadzoną sprawę. Zawsze mogłam liczyć na pomoc, choćby telefonicznie – świetny kontakt i bardzo pomocne porady. Ogromna wiedza i doświadczenie Pani Adwokat sprawiły, że znowu mogę spać spokojnie. Polecam z całego serca.

Maryla z Kielc

14 kwietnia 2020

Współpraca z Panią Adwokat w sprawie o rozwód a także podział majątku przebiegła bardzo rzetelnie. Pani Adwokat jest osobą konkretną, ma wielką wiedzę i doświadczenie jako prawnik. Sprawa o rozwód przebiegła szybko i skutecznie. Polecam Kancelarię Pani Adwokat Małgorzaty Brezdeń. Obsługa fachowa i miła atmosfera w 100%.

Kamila

9 kwietnia 2020

Konkretna i wyczerpującą temat odpowiedź.

Kasia

9 kwietnia 2020

Odpowiedź uzyskana od p. mecenas jest rzeczowa, satysfakcjonujaca, w razie potrzeby chętnie skorzystam ponownie z tej pomocy prawnej, polecam i jeszcze raz dziękuję.

Marzena z Bydgoszczy

9 kwietnia 2020

Ekspresowa pomoc. Bardzo polecam Panią adwokat

Marlena

9 kwietnia 2020

Byłem reprezentowany w sądzie w Kielcach w sprawie o rozwód przez tę kancelarię. Moim zdaniem zapadł sprawiedliwy wyrok a nie musiałem się zbytnio przejmować bo sprawa była w dobrych rękach. Duże odciążenie psychiczne to trzeba przyznać.

Łukasz K.

8 kwietnia 2020

Polecam tą Panią Adwokat. Jasna i klarowna opinia.

Zbigniew z Lublina

8 kwietnia 2020

Fachowa pomoc, godna polecenia Pani mecenas.

Jola M.

8 kwietnia 2020

Jestem bardzo zadowolony z porady. Rzeczowo i na temat . Polecam!!!

Jurek

7 kwietnia 2020

Bardzo pomocna odpowiedź.

Paulina

7 kwietnia 2020

Gorąco rekomenduje współpracę z Panią Małgorzata Brezdeń Kancelaria Adwokacka. Jej profesjonalizm, wiedza i doświadczenie połączone z empatia, stanowią ogromne wsparcie. Korzystając z usług Kancelarii można liczyć na fachowe i rzetelne doradztwo.

Nina Głowacka

7 kwietnia 2020

Gorąco rekomenduje współpracę z Panią Małgorzata Brezdeń Kancelaria Adwokacka. Jej profesjonalizm, wiedza i doświadczenie połączone z empatia, stanowią ogromne wsparcie. Korzystając z usług Kancelarii można liczyć na fachowe i rzetelne doradztwo.

Bernadka Figura

7 kwietnia 2020

Pełny profesjonalizm, dokładność, duża wiedza w pełni wykorzystana na mój plus, polecam wszystkim Panią Adwokat Małgorzatę Brezdeń.

Anna Piórkowska

7 kwietnia 2020

Bardzo kompetentna i rzeczowa Pani adwokat, mocno zaangażowana w moją sprawę. Na uwagę zasługuje nasz bezpośredni kontakt i rozmowy w przyjemnej atmosferze jak również jej ludzkie podejście do moich problemów. Mimo iż nie obiecywała złotych gór, walczyła o mnie do samego końca, wykorzystując – dużą wiedzę i doświadczenie w sprawach rozwodowych. Szczerze polecam Panią mecenas.

Krzysztof Zdanowski

7 kwietnia 2020

Moja opinia o współpracy z Adwokat Małgorzatą Brezdeń – jasny, czytelny sposób wyjaśniania kwestii prawnych, dostosowany do wiedzy odbiorcy – wiedza w zakresie prowadzonej sprawy bardzo rozległa, wykraczająca poza podstawowe kwestie prawne – bieżący, stały kontakt – zaangażowanie na bardzo wysokim poziomie, pilnowanie terminów, dokumentów – spotkania na bardzo wysokim poziomie merytorycznym przy bardzo miłej atmosferze, dzięki czemu poziom stresu był znacznie obniżony – skuteczność bardzo wysoka: zwracanie uwagi na kwestie o których nie pomyśleliśmy – olbrzymia pomoc i wsparcie podczas procesu, bez którego nie wyobrażam sobie rozprawy Gorąco polecamy usługi Pani Mecenas.

Joanna I.