Tomasz R. Weigt

Kancelaria Adwokacka Adwokat Tomasz R. Weigt

5,0 266 opinii

24 października 2020

Pan prawnik udzielił mi fachowej porady. Dziękuję

Ewa z Łodzi

21 października 2020

Otrzymałam zwięzłą i wyczerpującą odpowiedź. Polecam.

Elwi

20 października 2020

Szybka i rzetelna porada. Mega profesjonalizm i kompetencja polecam

Barbara

19 października 2020

Uzyskałam odpowiedz wyczerpująca.

Alicja z Bydgoszczy

19 października 2020

W skrócie dowiedziałam się najwaznieszego.

Magda Wejherowo

18 października 2020

Profesjonalne podejście

Krzysztof

18 października 2020

Wszystko czego potrzebowalam zostalo mi wyjasnione.

Justyna

16 października 2020

Szybka odpowiedz zwiezla i na temat

ANETA Z WARSZAWY

15 października 2020

Polecam, wszystko jasno i przejzyscie wytlumaczone!

Michal

14 października 2020

Bardzo pomocna informacja. uzyskałam jak najbardziej rzetelna odpowiedz. Polecam

jola

14 października 2020

Szybka i kompetentna pomoc

Laura z Bartoszyc

13 października 2020

Bardzo rzetelna i fachowa pomoc. Polecam

Monika Poznań

13 października 2020

Super, bardzo szybka i konkretna odpowiedź. Polecam

Anita

13 października 2020

Merytoryczna, szczegółowa ale zwarta opinia prawna na konkretny temat. Dokładnie sformułowane odpowiedzi na wszystkie zadane pytania bez zbędnej prawnej retoryki. Lepiej i czytelniej raczej się nie da. Polecam Pana Tomasza R.Weighta w 100%.

Maciej z Poznania

13 października 2020

Bardzo konkretna wyczerpująca odpowiedź.

Emilia

9 października 2020

Dziękuję bardzo za odpowiedź i pomoc

Super

9 października 2020

Szybko,czytelnie i na temat.

tomasz

9 października 2020

Super konkretny

Amanda

9 października 2020

Bardzo szybka i konkretną odpowiedź polecam

Beata z Siemianowic Śl.

9 października 2020

Szybka odpowiedź, dziękuję.

Ela

8 października 2020

Szybka i rzeczowa odpowiedz. Bardzo dziękuję za pomoc!

Anna ze Zgierza

8 października 2020

Serdecznie polecam! Szybka odpowiedz i fachowa oraz konkretna porada!

Paulina z Wrocławia

5 października 2020

ODPOWIEDZ BARDZO POMOGLA I W BARDZO KRÓTKIM CZASIE POLECAM.. I RÓWNIEŻ BARDZO DZIĘKUJĘ.SERDECZNIE POZDRAWIAM ANDRZEJ.

Andrzej z Szczecinka

5 października 2020

Otrzymalam krotka, aczkolwiek wyczerpujaca odpowiedz, dzieki ktorej nie mam watpliwosci jak postapic. Dziekuje bardzo.

aleksandra stanczak

5 października 2020

Szybka i rzetelna odpowiedz.

Aneta z Warszawy

4 października 2020

Bardzo pomocna i trafna opinia, bardzo dziękuję i polecam !

Kamil z Katowice

3 października 2020

Odpowiedz była szybka i w pełni wyczerpująca. Uzyskałam informacje których potrzebowałam Dziękuję

Agnieszka

2 października 2020

Konkretna odpowiedź nie pozostawiająca wątpliwości.

Elwira z Pleszewa

1 października 2020

Szybka i konkretna odpowiedz na zadane pytanie

Sylwia z Raciborz

1 października 2020

Pan adwokat wyraża się w sposób jasny i zrozumiały, dając wyczerpującą odpowiedź. Naprawdę godny polecenia.

Monika C.

1 października 2020

Rzetelnie i szybko POLECAM.

Piotr

30 września 2020

Szybka i bardzo rzetelna odpowiedz w zakresie prawa spadkowego. Szczegolowe i bardzo kompetentne omówienie poruszanych zagadnien. Serdecznie plecam i jeszcze raz goraco dziekuje za pomoc

Sylwia

30 września 2020

Pan prawnik Tomasz R.Weigt bardzo mi pomógł.Wyjaśnił precyzyjnie sprawy związane z testamentem i darowizną w przeciwieństwie do notariusza z kancelarii prawnej we Wrocławiu. Polecam z przekonaniem adwokata Tomasza R.Weigta z Bolesławca .

Grażyna

29 września 2020

Szybka reakcja. Konkret, acz, co zrozumiałe - ogólnikowo. Możliwość pomocy/współpracy w przedstawionej sprawie. Uprzejmość.

Marek

29 września 2020

Odpowiedz dobra ale bez konkretnych wskazowek. Ogolne informacje ktore mozna znalezc w sieci.

Alina-New York

28 września 2020

Szybki serwis mądra porada

Alex

28 września 2020

Polecam. Pomocny wszystko wytłumaczy. Gdy zajdzie taka potrzeba to skorzystam jeszcze w przyszłość. Pozdrawiam

Justyna

28 września 2020

Polecam Pana

Monika z Katowic

25 września 2020

Konkretne informację i pomocne. Polecam.

Romka

25 września 2020

Szybka reakcja na pytanie. Pomocna rada.

Darek Szczecin

25 września 2020

Opinia prawnika bardzo mi pomogła , rozwiała moje wątpliwości . Dziękuję bardzo.

Barbara z Ropczyc

25 września 2020

Bardzo pomocne porady.

A

24 września 2020

P. Tomasz reprezentuje wysoki poziom, konkretny z bardzo dużą wiedzą.

Paula

24 września 2020

Bardzo wyczerpująca odpowiedź wnosząca wiele do sprawy, jak próbować ją rozwikłać. Bardzo dziękuję za pomoc i rozwikłanie wszystkich wątpliwości. Pozdrawiam

Andrzej, Szczecin

23 września 2020

Szybka i rzeczowa odpowiedź. Szczerze polecam

Joanna

23 września 2020

Polecam Pana prawnika w 100% bardzo szczegółowo odpowiedział na pyrania

Lidia z Rzeszowa

23 września 2020

Pan adwokat udzielił mi wyczerpującej odpowiedzi...

Mala

22 września 2020

Bardzo szybko i konkretnie otrzymałam odpowiedź.Dla mnie jasna i wyczerpującą.Dziękuję i polecam.Grażyna

Grażyna

22 września 2020

Szybka i konkretna odpowiedz, dziękuję

Joanna Wołek

22 września 2020

szybka i zadowalająca odpowiedź nie spodziewałem się, że w tak krótkim czasie dostanę odpowiedź polecam wszystkim tego prawnika .

Tomek z Torunia

21 września 2020

Dziękuję dostałam wyczerpującą odpowiedź.

Sylwia z Bielska

21 września 2020

Bardzo fachowa odpowiedz

Anna z Rzeszowa

21 września 2020

Bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony czas.

R.z Krakowa

19 września 2020

Bardzo konkretna odpowiedz krótko zwięzłe i na temat

Jolanta z sosnowca

18 września 2020

Dziękuję za pomoc opinia była bardzo pomocna szczerze polecam

Piotr Radecki

18 września 2020

Odpowiedz otrzymałam w zasadzie natychmiast i to bardzo konkretną. Jestem zadowolona. Polecam Pana Mecenasa. Dziękuję bardzo.

Małgorzata z Gdyni

18 września 2020

Szybka, solidna odpowiedz na dręczące mnie pytanie. Dziękuję

EWA

17 września 2020

Bardzo szybko uzyskałam konkretną i rzeczową informacje. Polecam

Ela

17 września 2020

Konkretnie, na temat, zrozumiale

Karola

17 września 2020

Jestem bardzo wdzięczna za rzeczową i szybka odowiedz. Bardzo dziękuję

Justyna z Zabrza

16 września 2020

Konkretnie I na temat pan odpowiada

Bardzo dobra

15 września 2020

ok pomocny

Grzegorz

15 września 2020

Polecam jak najbardziej bardzo pomocny i rzetelny

Bardzo pomocna

15 września 2020

Jasna precyzyjna odpowiedź na pytania. Polecam.

Izabela z Kwidzyna

15 września 2020

Bardzo konkretna odpowiedz, napisana w prosty sposób.

ANIA Z LUBONIA

14 września 2020

Porada udzielona rzeczowo i profesjonalnie, dziękuję i polecam.

Joanna

14 września 2020

Uzyskalam odpowiedz na pytanie pelne i zrozumiale nie pozostawiajace grama niepewnosci. Dziekuje

Kamila

14 września 2020

Dziękuję za rzetelną poradę, pomocną w mojej sytuacji.

Alexandra

14 września 2020

Otrzymałam odpowiedź szybko, w sposób wyczerpujący. Polecam.

Krystyna z Łodzi

14 września 2020

Bardzo rzetelny i ko kretny czlowiek. Otzrymalem poradę taką jaka chciałem. Polecam

Arek

12 września 2020

Polecam w 100 % Pana Tomasza . Bardzo szczegółowo i szybko odpowiada na pytania . Jestem bardzo wdzięczna za pomoc .

Lidia z Rzeszowa

12 września 2020

Bardzo dobra i szybka pomoc , odpowiedz w zrozumiałym języku gorąco polecam.

Maciek

11 września 2020

Jestem zdawolony. Bardzo mi pomógł.

Piotr z Głogowa.

11 września 2020

Rzeczowa i szybka odpowiedź

Tomek

11 września 2020

Szybko i rzetelnie.

Kinga

11 września 2020

Ocena bardzo dobra a nawet z plusem.Jednak moje pytanie było chyba niezbyt precyzyjne, dlatego tez poprosiłam o dodatkową informację.

Anna z Mazowsza

10 września 2020

Konkretny odpowiedział na wszystkie zadane przezemnie pytania...

Kasia

10 września 2020

Szybka i konkretna odpowiedz! Dziekuje bardzo i polecam!

Pawel

10 września 2020

Bardzo dobry i szczegółowy

Anna z Warszawy

9 września 2020

Szybka precyzyjna odpowiedź, wiele pomogła. Polecam

Oliwia

8 września 2020

Szybka i konkretna odpowiedź

EP

8 września 2020

Polecam, krótko konkretnie i zrozumiale.

best

8 września 2020

Bardzo dziękuję za szybką i konkretną pomoc. Otrzymałam jasne odpowiedzi na wszystkie moje pytania.

Zofia z Warszawy

7 września 2020

Odpowiedż była rzeczowa i satysfakcjonująca. Nie czekałem długo, mam zamiar jeszcze korzystać z jego usług.

Leszek z Oławy

7 września 2020

Bardzo szybko ,konkretnie na temat. Polecam.

Adam

7 września 2020

Dzięki poradzie, mogłam podjąć ważną, życiową decyzję, która w przyszłości, nie będzie obarczona błędami, i w związku z tym kłopotami. Bardzo dziękuję!

Lidia z Wieliczki.

6 września 2020

Polecam. Zwięzła i konkretną porada dotycząca podanej kwestii. Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Michał

4 września 2020

Rzeczowa odpowiedź, która rozwiała wszelkie moje wątpliwości.

Joanna

4 września 2020

Osoba kompetentna.

Ewa Machnicka

4 września 2020

Bardzo wyczerpująca odpowiedź na postawione pytanie, pomimo małej ilości szczegółów w temacie. Pomoże mi to w napisaniu pisma do firmy o odszkodowanie, a gdy to nie pomoże o zwrócenie się na drogę postępowania cywilnego. Polecam i dziękuje za szybką pomoc :)

Bartek

3 września 2020

Bardzo szybka i konkretną odpowiedź w mojej sprawie. Dziękuję i polecam tego prawnika.

Adam z Łodzi

3 września 2020

Wyczerpująca odpowiedź.

Monika

3 września 2020

Bardzo polecam, szybką i fachową porada.

Joanna

3 września 2020

Bardzo szybko i konkretnie odpowiada na pytania Polecam

Beata

3 września 2020

Szybka, wyczerpująca i rzetelna odpowiedź.

Wojciech z Torunia

2 września 2020

Pełen profesjonalizm.

Pl

2 września 2020

Super, udzielone odpowiedzi konkretne, pomocne wyjaśniające wszystko

Paulina

2 września 2020

Bardzo szybka i zetelna odpowiez.Dziekuje bardzo i polecam

Klient

2 września 2020

Bardzo zwięzła, pomocna i merytoryczna opinia. Już wszystko wiem i rozumiem, polecam Pana Mecenasa serdecznie. Dziękuję uprzejmie za szczegółowe rozpisanie i odniesienie się do każdego z moich punktów oraz wątpliwości.

Maria z Warszawy

2 września 2020

dziekuje za pdpowiedz - zwiezla I do rzeczy. sprawa moja skomplikowana poniewaz nie mieszkam w Polsce a spadek dotyczy mamy miejsca w Polsce I kilku reczy ktore mama przywozila I wywozila...jeszcze raz dziekuje. jak sprawa sie potoczy do przodu to byc moze zadzwonie zeby uzyskads platnej porady Teresa

Teresa

2 września 2020

Polecam Pana Mecenasa. Profesjonalna, wyczerpująca odpowiedź udzielona w bardzo krótkim czasie. Dziękuję serdecznie za pomoc.

Monika z Grodziska Mazowieckiego

1 września 2020

Bardzo wyczerpująca odpowiedź, poparta wyrokiem sądu oraz Interpretacją indywidualną KIS,

Grażka

1 września 2020

Odpowiedz bardzo szybka i dokładnie na zadane pytanie

Edyta

1 września 2020

Profesjonalna usluga, szybka odpowiedz na pytania, bardzo polecam kazdemu komu tematy prawne wydaja sie niezrozumiale i bardzo skomplkowane.

Marta z UK

1 września 2020

Pan Adwokat wyjaśnia rzeczowo i zrozumiałe.

Katarzyna Warszawa

31 sierpnia 2020

Wspanialy czlowiek, doswiadczony z calego serca polecam.

Sabina Mk

31 sierpnia 2020

Bardzo dziękuje za przekazane szczegółowych informację odnośnie dziedziczenia oraz zapisu testamentowego .

Gonia

31 sierpnia 2020

Otrzymałam odpowiedź w interesującym mnie zakresie.

Magda

30 sierpnia 2020

Polecam, bardzo dobry i rzetelny prawnik. Bardzo szybko udzielona odpowiedź, która w pełni odniosła się do problemu. Nie spodziewałam się, że w tak krótkim czasie otrzymam odpowiedź.

Adriana

30 sierpnia 2020

Super, rewelacja, polecam.

Bogumiła

28 sierpnia 2020

Bardzo szybka i zetelna porada .Bardzo panu dziękuję

Super

28 sierpnia 2020

Zwięźle i na temat, wszystko zrozumiałe i problem rozwiazany

Marcin R.

28 sierpnia 2020

Porada rzeczowa i na temat.

Wojciech z Torunia

27 sierpnia 2020

Dziękuję Panu Adwokatowi Tomaszowi R. Weigt za zainteresowanie moją sprawą. Odpowiedź jest mi bardzo pomocna. Pozdrawiam i polecam.

Halina

27 sierpnia 2020

Odpowiedź rewelacyjna na zadane pytanie

Ada

27 sierpnia 2020

Dziękuje serdecznie za odpowiedz. Była ona bardzo obszernie opisana i pomocna. Polecam

Anonim Żory

27 sierpnia 2020

Rzetelna fachowa pomoc godna polecenia.

Anna z Słupsk

27 sierpnia 2020

Kompetentna i wyczerpująca odpowiedź. Dziękuję.

Magda

26 sierpnia 2020

Potrafi doradzić. Jest bardzo dobry. Polecam.

Agnieszka Tomkiewicz

25 sierpnia 2020

Polecam Bardzo szybka odpowiedź

Aga

25 sierpnia 2020

Bardzo szybka i pomocna odpowiedź. Dziękuję.

Dorota

25 sierpnia 2020

Konkretna odpowiedź o którą mi chodziło. Polecam.

Kinga

25 sierpnia 2020

Rzeczowo i na temat, Pan Tomasz doradził mi językiem bardzo zrozumiałym i w zasadzie odpowiedział na wszystkie moje pytania. Bardzo polecam

Artur

25 sierpnia 2020

wyczerpująca odpowiedź dziękuje bardzo za pomoc i poradę

Renata

24 sierpnia 2020

Konkretna pomoc, wyjaśnienie sprawy. Polecam

Ewelina

24 sierpnia 2020

Jestem bardzo zadowolona i wdzięczna za odpowiedź, która rozwiała moje wątpliwości i mi pomogła. Z czystym sumieniem polecam

Anna

23 sierpnia 2020

Bardzo fachowa pomoc Jeszcze raz dziękuję

Mariusz

23 sierpnia 2020

Konkretna zrozumiala odpowiedź na zadane pytanie. Polecam.

Beata z Kalisz

23 sierpnia 2020

Bardzo dziękuję za pomoc. Jestem zadowolona z pańskiej porady

Bożena z Rypina

21 sierpnia 2020

Szybka odpowiedź

Wioleta

21 sierpnia 2020

POLECAM. RZECZOWA I SZYBKA ODPOWIEDZ

Kasia z Lubaczowa

21 sierpnia 2020

Bardzo szybka odpowiedź. Prawnik godny polecenia. Polecam.

Monika z Wroclawia

20 sierpnia 2020

logiczne i zrozumiałe wytłumaczenie tematu oraz odpowiedzi na zadane pytania

Katarzyna O

20 sierpnia 2020

Rzeczowa i szybka odpowiedź pozwalająca trafniej podjąć decyzję co do dalszych działań. Polecam.

Marek z Zielonej Góry

20 sierpnia 2020

Bardzo jestem zadowolona z odpowiedzi. Odpowiedź wyczerpująca. Polecam.

Dorota z Zielonej Góry

19 sierpnia 2020

Bardzo dziękuję za pomoc.

R.z Krakowa

19 sierpnia 2020

Bardzo polecam

Magda

19 sierpnia 2020

Dziękuję , za konkretne wskazówki. Krótko i konkretnie .

Monika

18 sierpnia 2020

Bardzo fachowa pomocna i szybka odpowiedź. Dobrze wytłumaczono. Dziękuję

Piotr z Katowic

18 sierpnia 2020

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Teraz wszystko już jest jasne dla mnie. Pozdrawiam

Forever1806

18 sierpnia 2020

Bardzo dobrze wszysko wyjaśnione. Polecam 😊

Aga z Krakowa

18 sierpnia 2020

Pomógł mi w zagadce sądowej to mi wystarczy

Małgorzata. Swarzędz

17 sierpnia 2020

Pan prawnik udzielił mi wyczerpujących odpowiedzi w sposób bardzo rzeczowy, ale przede wszystkim przystępny i zrozumiały dla laika. Odpowiedzi zostały udzielone wręcz natychmiastowo!

Monika

17 sierpnia 2020

Polecam w 100%

Agnieszka

17 sierpnia 2020

Bardzo wyczerpująca i szczegółowa odpowiedź i duża pomoc w mojej sprawie. Jestem bardzo wdzięczna! Dziękuję!

Dorota z Warszawy

16 sierpnia 2020

Rzetelna i zrozumiała odpowiedź.

Basko

14 sierpnia 2020

Polecam blyskawiczna odpowiedz konkretnie i na temat

Warszawa

13 sierpnia 2020

Bardzo dobre odpowiedzi

Włodzimierz ze Zgorzelca

11 sierpnia 2020

Szybko, sprawnie i konkretnie odpowiada na pytania.

Magdalena

11 sierpnia 2020

Udzielona odpowiedź jest niejednoznaczna, ale zachęca do dalszego kontaktu. Pan Tomasz musiałby zapewne zobaczyć umowę i zagłębić się w szczegóły. Dziękuję za szybką reakcję na zapytanie.

Wojciech

11 sierpnia 2020

Odpowiedź Pana Mecenasa jest fachowa i pomocna.

Włodzimierz ze Zgorzelca

10 sierpnia 2020

Konkretnie i rzeczowo

Marcin z Kalisza

10 sierpnia 2020

Odpowiedź na moje pytanie otrzymałem bardzo szybko. Była zwięzła, zrozumiała i całkowicie wyjaśniająca moją sprawę. Bardzo dziękuję, wszystkim polecam pana mecenasa.

Jurek z Kielc

9 sierpnia 2020

Szybka odpowiedź i kompetenta.

Ewelina z Świdnika

9 sierpnia 2020

Dobre porady. Pan przejął się sprawą. Polecam

Daria

9 sierpnia 2020

Rzeczowy i konkretny

Anna z Łomży

8 sierpnia 2020

Bardzo polecam ! Wyczerpująca odpowiedź

Marlena z.warszawy

8 sierpnia 2020

szybka odpowiedz.

Mariusz

7 sierpnia 2020

Jasna i rzeczowa odpowiedź na pytania. Godny polecenia.

Magda z Piaseczna

7 sierpnia 2020

Szybka, sprawna a zarazem treściwa odpowiedź z interesującą informacją. Polecam

DAREK

6 sierpnia 2020

Pan Tomasz odpowiedział bardzo szybko i konkretnie na moje pytania a co najwazniejsze za darmo!Polecam jak najbardziej!!!!

Marta z Podkarpacia

6 sierpnia 2020

Witam Panie Mecenasie, Dziękuję bardzo za rzetelną i wyczerpującą poradę w sprawie spisania testamentu. Cenna jest porada Pana Mecenasa w sprawie możliwości spisania testamentu za dożywotnią opiekę. Serdecznie pozdrawiam. Teresa Pyrzyk

Teresa z Katowic

6 sierpnia 2020

Dobrze poradził co robić

Paweł

5 sierpnia 2020

Szybko i konkretnie odpowiedział na mój problem.

Marta z Wolsztyna

5 sierpnia 2020

Bardzo dobra znajomość prawa, szybkie odpowiedzi i rzetelne tłumaczenia dla osoby nie siedzącej w tych tematach.

Kacper

5 sierpnia 2020

Zetelna ,konkretną odpowiedź -polecam

Gość

4 sierpnia 2020

Bardzo dziękuję za odpowiedź, która była konkretna, wyczerpująca i pomocna.

Hanna z Warszawy

4 sierpnia 2020

Bardzo szybka i precyzyjna pomoc

Magda

4 sierpnia 2020

Bardzo konkretna odpowiedź, w pełni tłumacząca sprawę

Kinga

4 sierpnia 2020

Odpowiedz wyczerpująca i konkretna. Bardzo rzetelne podejście, dziękuję

WPT.Wawa

3 sierpnia 2020

dziękuję za odpowiedź, Pan Tomasz w kilku zdaniach wyjaśnił mi to co chciałam wiedzieć

Renata ze Starachowic

3 sierpnia 2020

Dał nam Trochę wiary ze są szanse na lepszy wymiar kary i tak tez się skonczylo mimo straszenia policjantów o dożywotnim zakazie kierowania to o rok przedłużyli zakaz

Lala

1 sierpnia 2020

Bardzo pomocna odpowiedz na pytanie

Justyna wrocław

1 sierpnia 2020

Bardzo rzetelna i wyczerpujaca odpowiedz. Polecam.

Kasia

1 sierpnia 2020

Otrzymałam wyczerpującą odpowiedź.

Agnieszka z Borowej

31 lipca 2020

Bardzo szybki kontakt, rzeczowe wyjaśnienie problemu(kontakt nie skończył się na jednej wiadomości tylko kilka, gdzie doprecyzowałem problem i otrzymałem szerokie wyjaśnienie problemu), dziękuję i polecam!

Tomasz

31 lipca 2020

Krótka i rzetelna odpowiedź na pytanie prawne, jakiej potrzebowałam. Bardzo dziękuję.

Użytkowniczka serwisu

31 lipca 2020

Rzetelna pomoc, wszystko zwięzłe i na temat. Polecam

K.

30 lipca 2020

Polecam. Szybko i konkretnie odpowiada na pytania. Bardzo pomocny

Magdalena

30 lipca 2020

Polecam gorąco!Pan mecenas bardzo rzeczowy i cierpliwy. Jego odpowiedź na moje pytanie, choć nie do końca, po mojej myśli, bardzo mi pomogła w zrozumieniu sprawy o która pytałam.

Ewa

30 lipca 2020

Polecam, uzasadnienie artykułami. Polecam.

Tera

30 lipca 2020

Pomocna prawniczo odpowiedź. Rzeczowa, wyczerpująca. Polecam.

Łukasz

30 lipca 2020

Pomoc uzyskałem natychmiast. Pan Tomasz bardzo dokładny i z wielką wiedzą.

Darek

29 lipca 2020

Bardzo dziękuję Panu Tomaszowi R. Weigt za udzielenie szybkiej i rzetelnej odpiwiedzi na zadane pytanie.

Agnieszka. Syców

28 lipca 2020

Szybko i na temat. Polecam

Paweł

28 lipca 2020

Precyzyjna odpowiedz, która rozwiała wszelkie moje wątpliwości. Polecam!

Stefan

27 lipca 2020

Konkretna wypowiedź oraz przydatna pomoc, polecam :)

Kamila Słupsk

27 lipca 2020

Szybka odpowiedz

Sylvia

26 lipca 2020

Jestem zadowolona z porady, konkretna, rzetelna, polecam.

Opolanka

26 lipca 2020

Rzetelna porada, uspokoiła mnie i wiem jakie powinnam podjąć dalsze kroki.

Monika

25 lipca 2020

Bardzo szybka, fachowa i zrozumiała odpowiedź. Dziękuję i polecam

Sara z Łasku

25 lipca 2020

Szybko i na temat

Ala z Poznania

25 lipca 2020

Odpowiedż konkretna i profesjonalna.Z pewnoscią skorzystam z dalszych usług.Pozdrawiam serdecznie i dziękuję.

Dorota z Wrocławia

23 lipca 2020

Szybka i rzeczowa pomoc. Szczerze polecam.

Marta z Warszawy

23 lipca 2020

Dziękuję za rzetelne odpowiedzi. Jestem wdzięczny ....

Krzysztof

23 lipca 2020

Odpowiedź bardzo szybka i przydatna, polecam.

Magdalena z Glinojecka

23 lipca 2020

Dobry prawnik. Rzeczowo odpowiada na pytania i stara się. Polecam

Daria

22 lipca 2020

Odpowiedź bardzo rzetelna i wyczerpująca

Monika

22 lipca 2020

Szybka, konkretna i rzetelna odpowiedź. Polecam z całego serca

Monika ze Słupska

21 lipca 2020

Konkretna odpowiedź na zadane pytanie. Dziękuję za poradę prawną.

Porada dot. darowizny

19 lipca 2020

Bardzo rzetelne odpowiedzi. Jestem wdzięczny.

Krzysztof z Jasła

19 lipca 2020

Przekazanie istotnych informacji .dziękuję

Wanda

18 lipca 2020

Fachowa pomoc.

Jk

18 lipca 2020

Odpowiedź wyczerpującą, dokładna i konkretna mimo darmowej porady. Dodatkowo udzielona w bardzo krótkim czasie. Zdecydowanie polecam.

Wiolka Zielona Góra

16 lipca 2020

Bardzo pomocny polecam

Paulina

16 lipca 2020

Bardzo rzeczowa porada, rozwiała wiele moich wątpliwości. Dziękuję bardzo! Teraz już wiem jak nie dać się oszukać.

Joanna z Leska

16 lipca 2020

Prosta, konkretna odpowiedź.

A. okolice Zamościa

16 lipca 2020

Pomocna informacja

Wanda

16 lipca 2020

Pan Adwokat godny polecenia. Osoba kompetentna,rzetelna,sumienna ,ale przede wszystkim skuteczna. Serdecznie polecam.

Wiola

15 lipca 2020

Szybka odpowiedź. Konkretnie. Zrozumiale. Polecam.

Użytkowniczka

14 lipca 2020

Witam, dziękuję, za informację.

Ewa z Wrocławia

14 lipca 2020

Rzetelny i konkretny

Justyna

12 lipca 2020

Zdecydowanie polecam pana adwokata. Fachowo doradził konkretne rozwiązanie w kwestii prawa rodzinnego.

Stefan z Warszawy

11 lipca 2020

Bardzo obszerna odpowiedź na pytanie, Pan Tomasz pozwolił mi spojrzeć na problem z szerszej perspektywy. Polecam!

Agnieszka z Lubina

11 lipca 2020

Wspaniale i wyczerpujace odpowiedzi Jestem bardzo zadowolona

Alicja z Mazur

10 lipca 2020

Profesjonalne podejście do sprawy. Konkretna wyczerpującą odpowiedź. Sympatyczny kontakt. Bardzo serdecznie polecam tego prawnika.

Bożena z Jeleniej Gory

10 lipca 2020

Bardzo szczegolowa i fachowa odpowiedz , konkretna i szybka, zdecydowanie polecam

Justyna

9 lipca 2020

Dziękuję za pomoc.

Piotr

8 lipca 2020

Bardzo kompetentny człowiek, przede wszystkim człowiek.. pomógł mi bardzo dużo, dzięki niemu poznałam swoje prawa i przede wszystkim zostałam skierowana na dobra drogę. Polecam z całego serca!

Małgorzata z Legnicy

8 lipca 2020

Profesionalne podejscie do sprawy z gory dziekuje

Lukasz wroclaw

6 lipca 2020

Bardzo szybka, rzeczowa pomoc i porada. Serdecznie dziękuję i polecam

Magda z Gliwic

6 lipca 2020

Rzetelna,dokładna i szybka odpowiedź. BARDZO dziękuję. Serdecznie polecam.

K.K.

5 lipca 2020

Rozbudowana i zrozumiała porada w dziedzinie prawa rodzinnego. Dziękuję za rozjaśnienie sytuacji i rzeczowe doradztwo. Polecam!

Justyna

1 lipca 2020

Dostalam jasne i precyxyjne wskazowki

Joanna

29 czerwca 2020

Sytuacja, z którą się zmagałam została mi wstępnie rozjaśniona w bardzo prosty i dostępny dla każdego sposób.

XxX

29 czerwca 2020

Bardzo dziękuję Panu Mecenasowi za szczegółową odpowiedź.

Lca

27 czerwca 2020

Bardzo dobra.

Patrycja okolice Szamotuł wlkp.

27 czerwca 2020

Szybka i konkretna odpowiedź.

Kasia

26 czerwca 2020

Jestem bardzo zadowolona ! Wyczerpujaco Pan adwokat odpowiedzial na nurtujace mnie trudne sprawy Wskazal jak moge rozwiazac swoj problem

Alicja z Mazur

25 czerwca 2020

Konkretna, rzetelna odpowiedź na pytanie.

Anonim

22 czerwca 2020

Bardzo dokładna i zrozumiała wypowiedź. Szybko i dokładnie wyjaśnione.

Julita z Inowrocławia

22 czerwca 2020

Krótko fachowo na temat 100 proc zadowolenia polecam i dziękuję Wankiewicz Artur

Wankiewicz Artur

22 czerwca 2020

Wszystko jasno i na temat!

Maciej z Koszalina

21 czerwca 2020

Jestem bardzo zadowolony z porady w mojej sprawie

Wiesiek

19 czerwca 2020

Bardzo konkretna i szybka pomoc

Mateusz

16 czerwca 2020

Krótko, zwięźle i na temat

Marian z Jeleniej Góry

16 czerwca 2020

Świetny adwokat.

Piotr z Dobroszyc

15 czerwca 2020

Szybka I pomocna odpowiedz

Tom z St Andrews

14 czerwca 2020

Szybka,rzetelna i wyczerpująca odpowiedź. Przede wszystkim napisana językiem zrozumiałym dla laika w dziedzinie prawa. Serdecznie polecam.

Lucyna z Krakowa

14 czerwca 2020

Pomocna oraz rozbudowana odpowiedź satysfakcjonująca konsumenta

Miłosz z Kluczborka

13 czerwca 2020

Wnikliwa i rzetelna analiza mojego przypadku. Szybka odpowiedz. Profesjonalnie i fachowo. Pan Tomasz wzbudzil moje zaufanie.

Gosia z Wroclawia

13 czerwca 2020

Bardzo fachowa odpowiedź, wszystko wyjaśnione, łatwym językiem, dzięki czemu wszystko zrozumiałe

Ada

12 czerwca 2020

Bardzo fachowa pomocna i szybka porada.

Paweł Wrocław

10 czerwca 2020

Rzeczowa porada

Alicja

9 czerwca 2020

Rzetelna odpowiedź

Paulina

9 czerwca 2020

Świetny ! polecam

Aaa

8 czerwca 2020

Bardzo szczegółowa odpowiedź uwzględniająca rózne aspekty problemu. Gorąco polecam

Ola

8 czerwca 2020

Rzetelny, odpowiada na zadane pytania, jasno i zrozumiałe

Super

7 czerwca 2020

Dobra i szybka porada. Bardzo pomocna. Polecam

Daria

6 czerwca 2020

Rzetelnie i rzeczowo

Damian

5 czerwca 2020

Ok. bardzo polecam

Kasuw

5 czerwca 2020

Szybka i szczegółowa porada.

Karolina z Wrocławia

5 czerwca 2020

Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza.

Magda Mirsk

4 czerwca 2020

Pomocna odpowiedz, jeszcze raz dziekuje.

Diana

24 maja 2020

Bardzo konkretny prawnik,szybka odpowiedź.Polecam tego prawnika.

Szatynkah

24 maja 2020

Krótko, zwięźle i na temat

Justyna

22 maja 2020

Dziś potrzebowałam porady dot. Prawa pracy. Dostałam czytelne jasne wskazówki w tej sprawie. Super specjalista , polecam i na pewno skorzystam z pomocy .

Agata O.

21 maja 2020

Odpowiedzi wyraziste , polecam👍

Danuta z Gryfowa

18 maja 2020

Uzyskałam wyczerpującą pomoc. Polecam gorąco!!!

Alicja

17 maja 2020

Bardzo rzetelny i kompetentny. Uzyskałam wyczerpującą pomoc. Polecam gorąco!!!

Bożena Rudziak

16 maja 2020

Zdecydowanie polecam tą stronę i prawnika, możne odpowiedz nie była całkowicie konkretna, ale pomocna.

Eva -Szczecin

12 maja 2020

Bardzo polecam szybki i sprawny kontakt odpowiedzi wyraziste bardzo polecam👍

Joanna z Żar

11 maja 2020

Wiedza ,uprzejmość, rzetelne podejście do klienta to pełny sukces Pana Mecenasa. dziękuję bardzo za pomoc i polecam Pana Tomasza R. Weigt.

Krzysztof

11 maja 2020

Szybka odpowiedź na pytanie zamieszczone na portalu. Konkretnie i precyzyjnie, dokładnie to, czego potrzebowałem.

Maciej, Warszawa

6 maja 2020

Odpowiedź była wyczerpująca i bardzo mi pomogła.

Michał z Częstochowy

9 kwietnia 2020

Bardzo rzetelna porada, wiele wyjaśniła i wiele podpowiedzi ze strony Pana Mecenasa. Polecam z chęcią skorzystam jeśli będę jeszcze kiedyś w potrzebie

M