Tomasz R. Weigt

Kancelaria Adwokacka Adwokat Tomasz R. Weigt

5,0 1040 opinii

20 września 2021

Bardzo dziękuję za rzeczową odpowiedź. Napewno pomoże mi ona w rozwiązaniu mojej trudnej sytuacji . Polecam z czystym sumieniem i dziękuję serdecznie.

Polecam

20 września 2021

Prosta, konkretna odpowiedź na moje pytanie. Taki powinien być prawnik-dla ludzi. Polecam

Piotr

20 września 2021

Bardzo szybka i fachowa odpowiedź, bardzo dziękuję.

Anna

19 września 2021

Odpowiedz na zadane przeze mnie pytanie , bardzo rzeczowa i merytoryczna . Polecam

Dagmara z Wrocławia

17 września 2021

Bardzo żatelnie i konkretnie wytłumaczył mi mój problem. Bardzo polecam

Wioleta z Lubnowy

17 września 2021

Szybka i rzetelna odpowiedź na moje zagadnienie. Polecam

Danuta z Gliwic

17 września 2021

Bardzo szybka odpowiedź dziękuję pozdrawiam. Polecam Pana.

Magdalena z Warszawy

17 września 2021

Bardzo mi Pan pomógł dziękuję i pozdrawiam również polecam.

Magdalena z Warszawy

17 września 2021

Konkretnie. Polecam

Mariusz

16 września 2021

Bardzo pomocny i rzetelny Pan prawnik, który zna się na tym co robi ,bardzo dokładnie i szczegółowo odpowiedział na moje pytanie .Odpowiedź Pana Prawnika bardzo mi pomogła.

Kaska z Katowic

16 września 2021

Szybka odpowiedź, jasna, polecam. EwaP

EwaP

16 września 2021

Serdecznie dziękuję za pomoc!

GOSIA

15 września 2021

Szybka odpowiedz i wszytko na temat

Tomasz

15 września 2021

Szybko , rzetelnie . Bardzo pomocna odpowiedź.

Paulina

15 września 2021

Szybka, precyzyjna odpowiedz dziekuje

Dawid

15 września 2021

Konkretna i szybka odpowiedź. Dziękuję bardzo.

Halina

15 września 2021

Szybka i zwięzła porada jak załatwić sprawę. Dziękuję i polecam!

Dariusz

15 września 2021

Szybka rzetelna odpowiedź. Dzękuję i Polecam

Aga

14 września 2021

Konkretna i pomocna odpowiedź na pytanie, dziękuję i pozdrawiam

Anita z Legionowa

14 września 2021

Odpisał Pan na następny dzień.... Bardzo dziękuję

Marta

14 września 2021

Bardzo pomocna wypowiedź

Kar

14 września 2021

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź ,polecam bardzo tego adwokata

Doris z Włocławka

14 września 2021

Najlepszy

Agata Bakaszynska

13 września 2021

Kompetentny pomocny. Udzielił mi rzetelnych informacji.

Elżbieta

13 września 2021

Bardzo szybka i treściwa odpowiedź na pytanie. Polecam.

Darek z Czarnkowa

13 września 2021

Jasna i rzetelna opinia. Pomocna. Polecam

Obywatel

13 września 2021

Dziękuję za odpowiedź :)

Aurelia

13 września 2021

Polecam odpowiedział na moje pytanie zadane na forum

Ewa

13 września 2021

Szybka porada.

Justyna

12 września 2021

Szybka i bardzo pomocna odpowiedź.

Iwona z Łodzi

11 września 2021

Dziękuję za pomoc. Precyzyjne i konkretne rozwiązanie problemu. Polecam

WP

11 września 2021

Rzeczowa i szybka odpowiedź

Kinga

10 września 2021

Otrzymałam krótką i zwiężłą odpowiedź na moje zapytanie. Dziękuję bardzo.

Grażyna z Barcinka

10 września 2021

Szybka i rzeczowa porada.

Ewa

10 września 2021

Bardzo dobra rzeczowa odpowiedź. Polecam tego prawnika

Anna

10 września 2021

Jestem bardzo wdzięczny za pomoc. Szybko i skutecznie.

Semen mieszkanie

9 września 2021

Krótka, zwięzła, jasna odpowiedź, jednak brak dla przeciętnego człowieka szczegółów, co moim zdaniem jest ważne. Dlatego tylko 4 gwiazdki :-) Poza tym polecam.

Mariola, Podkarpacie

8 września 2021

Bardzo rzetelna odpowiedź i udzielone wskazówki. Obszernie wyjaśnione. Polecam szybka odpowiedź, i dalsza konwersacja z Panem adwokatem uzyskała odpowiedz na kolejne pytania. Dziękuje i pozdrawiam Pana Tomasza

Ewelina

8 września 2021

Bardzo pomocne są porady od tego prawnika. Pomagają w trudnych sprawach.

Katarzyna

8 września 2021

Prawnik odpowiedział szybko i kompleksowo

Katarzyna

8 września 2021

Szybko, profesjonalnie, dokładnie.

Angelika

7 września 2021

Pan bardzo mi pomógł w mojej sytuacji !Bardzo szybko otrzymałam odpowiedź !

Sofiia

7 września 2021

Polecam tego prawnika,ponieważ otrzymalam jasną odpowiedź

Anna

7 września 2021

Konkretna odpowiedz

Ilona

6 września 2021

Odpowiedź Pana na moje pytanie bardzo mi pomogła.

Marta Piaseczno

6 września 2021

Szybka i rzetelna opinia. Dziękuję

Leszek z Łodzi

6 września 2021

Bardzo cenię sobie poradę tego prawnika

Katarzyna

6 września 2021

W każdej dziedzinie pomocne j fachowe podejście, polecam serdecznie

Jagoda Wrocław

6 września 2021

Prawnik pomocny, bardzo dobry opis sprawy. Polecam

Marzena

6 września 2021

Prawnik odpowiedział szybko i rzetelnie. Bardzo mi pomagają odpowiedzi prawników ze specpraenika.

Katarzyna

6 września 2021

Szyba i konkretna odpowiedzi.

Natalia

6 września 2021

Szybką i konkretną odpowiedź uzyskałam. Dziękuję

Aneta z Bolesławca

6 września 2021

Polecam wyjaśnienia udzielone zostały jasno, rzeczowo. Naprawdę fachowa pomoc.

Magda

5 września 2021

Pomóc na wysokim poziomie

Jagoda Wrocław

5 września 2021

Odpowiedź szybka i wyczerpująca temat

Urszula

4 września 2021

Odpowiedz konkretną i rzeczowa.

Nana

3 września 2021

Doskonałą porada, oprócz odpowiedzi na moje dokładne dość zawiłe pytanie, wyjaśnił także dodatkowo kilka związanych z sytuacją opcji co całkowicie rozwiało moją niepewność Dziękuję Bardzo

Piotr z Orzysza

3 września 2021

Bardzo kompetentny prawnik, charakteryzujący się dużą wiedzą na temat dziedziczenia. Porada online napisana błyskawicznie i w sposób, bardzo logiczny, rozwlekle wyczerpująca temat. Dzięki temu prosto wyjaśnia frapujace mnie kwestie. Polecam

Barbara z Tychów

3 września 2021

Dobry i rzeczowy z dużą wiedzą.

Bogdan z Opola

3 września 2021

Szybko i do rzeczy. Konkretnie.

Jan

3 września 2021

Nie pierwszy raz korzystam z pomocy Pana Tomasza. Odpowiedź jak zawsze rzetelna i przede wszystkim wyczerpująca. Jak najbardziej polecam.

Agnieszka z Trójmiasta

2 września 2021

Bardzo mi pomógł

Kamyk

1 września 2021

Bardzo dziękuję za pomoc, polecam!

Karolina z Kielc

1 września 2021

Szybko sprawnie i na temat

Marek z Olsztyna

1 września 2021

Profesjonalna i rzeczowa porada, pomocna w dokonaniu kolejnego kroku w sprawie.

Ewa, Wsrszawa

1 września 2021

Bardzo rzetelna, szybka odpowiedź na zadane pytanie. W pełni polecam

Piotr

1 września 2021

Konkretną odpowiedź w szybkim czasie

Gabriela z Bielska

1 września 2021

Rzeczowy i konkretny

Patrycja

31 sierpnia 2021

Konkretna rzeczowa odpowiedz

Marek, WROCŁAW

30 sierpnia 2021

Bardzo pomocny, profesjonalny jak najbardziej polecam tego Pana.

Kamila. B

28 sierpnia 2021

Bardzo szybka i rzetelna odpowiedź.

Hubert

27 sierpnia 2021

Polecam

Adam

27 sierpnia 2021

Widać, że Pan mecenas zna się na swojej robocie, dokładnie i dosadnie mi wyjaśnił na czym polega mój problem i w pewnym sensie po Jego wypowiedzi jestem trochę spokojniejszy, obecnie jestem zadowolony z jego porady, napewno polecę Pana znajomym, aczkolwiek nie wykluczam współpracy w przyszłości. 10/10!

Tomasz

27 sierpnia 2021

Polecam, szybka odpowiedź z, konkretnie

Monika

26 sierpnia 2021

Bardzo konkretna i szybka odpowiedz. Polecam

Asia Bytów

25 sierpnia 2021

Prawnik odpowiedział prosto i zrozumiale. Od razu poznałem odpowiedź na moje pytanie. Polecam

Mateusz

25 sierpnia 2021

Bardzo szybka i precyzyjna odpowiedź

Urszula

25 sierpnia 2021

W odpowiedzi otrzymałem kilka wariantów uważam że jest godny polecenia, wyczerpujaco odpowiedział na wszystkie pytania

Bronowicki Michał

24 sierpnia 2021

Szybka i wyczerpująca odpowiedź

Asia

24 sierpnia 2021

Zetelny,szybka i bardzo zrozumiala odpowiedz

Użytkownik

24 sierpnia 2021

Szybka, profesjonalna oraz dostarczająca wszelkich informacji odpowiedź

Albert

24 sierpnia 2021

Szybka i rzetelna odpowiedź.

Natalia z Poznania

24 sierpnia 2021

Dziękuję,nie będę niepotrzebnie fatygowała bratowej na odczyt Pozdrawiam tertar@wp.pl

Teresa ze Stargardu

23 sierpnia 2021

Polecam szybki kontakt szybciutka odpowiedź. Oby więcej takich prawników

Maria z Polkowic

23 sierpnia 2021

Polecam z całą pewnością

Katarzyna

23 sierpnia 2021

Polecam, szybki kontakt, pomocna opinia.

Magdalena

23 sierpnia 2021

Polecam szybka odpowiedz

I

22 sierpnia 2021

Szybka i konkretna odpowiedź. Na tym etapie jestem w pełni usatysfakcjonowana.

MJola

22 sierpnia 2021

Bardzo szybka i pełna odpowiedz.

Jola

22 sierpnia 2021

Szybka odpowiedź, wyczerpująca

Małgorzata

21 sierpnia 2021

Rzeczowe podejście do sprawy.

Monika Szczecin

21 sierpnia 2021

Odpowiedź konkretna i wyczerpująca. Polecam.

Gosia z Katowic

20 sierpnia 2021

Z odpowiedzi prawnika jestem bardzo zadowolona

Eliza z gdanska

20 sierpnia 2021

Szczerze polecam! Szybka o konkretna odpowiedź

I.

20 sierpnia 2021

Bardzo dobra wiedze, szybkie dzialanie i konkretne odpowiedzi na zadane pytanie. Dziekuje

Dawid

20 sierpnia 2021

Odpowiedz byla konkretna i czytelna. Rozwiala moje watpliwosci

Iza z Poznania

19 sierpnia 2021

W 100% polecam

Katarzyna

18 sierpnia 2021

Szybka i konkretna pomoc

Anna

18 sierpnia 2021

Bardzo dziękuję za pomoc

Joanna

18 sierpnia 2021

Zdecydowanie polecam tego prawnika

Katarzyna

18 sierpnia 2021

Bardzo dobra porada , współpraca z tym prawnikiem opłaca się , polecam .

Marek

18 sierpnia 2021

Bardzo pomocny

Leszno

17 sierpnia 2021

Bardzo zetelna i wyczerpująca odpowiedź polecam

Gg

17 sierpnia 2021

Odpowiedz szybka polecam

Szybka odpowiedz

16 sierpnia 2021

Bardzo szybkie odpowiedzi, na temat, dowiedziałam się od Pana adwokata tego co oczekiwałam.

Klaudia

16 sierpnia 2021

Witam. Prawnik udzielił wyczerpującej odpowiedzi na moje pytanie. Bardzo dziękuję.

Sebastian

16 sierpnia 2021

Dziękuję za szybką odpowiedź. Napewno naświetliła mi dostępne opcje.

Krzysztof z Warszawy

16 sierpnia 2021

Szybki odzew na zadane pytania problemowe. Konkretnie udzielane odpowiedzi, dodatkowo Pan mecenas sam zaproponował mozliwe rozwiazania. Polecam

Agata z Płocka

14 sierpnia 2021

Bardzo rzetelne i szczegółowo opisane odpowiedzi na zadane pytanie.

Agata z Płocka

14 sierpnia 2021

Bardzo dziękuję za pomoc

Lidia Kot

13 sierpnia 2021

Bardzo rzeczowe odpowiedzi.

Grażyna

12 sierpnia 2021

Bardzo szybka odpowiedz.

Damia

11 sierpnia 2021

Dostałam odpowiednią odpowiedź na moje pytanie :) Polecam serdecznie.

Angelika z z Lublina

10 sierpnia 2021

Bardzo szybka i rzeczowa odpowiedz. Dziękuję!

Katarzyna

10 sierpnia 2021

Szybka konkretną odpowiedź na zadane pytanie

Małgorzata Kamionki

10 sierpnia 2021

Szybka odpowiedź, polecam

D

10 sierpnia 2021

Dziękuję bardzo – rzeczowo

Adaś

10 sierpnia 2021

Konkretność i szybkość w odpowiedzi

Magda

10 sierpnia 2021

Szybka obsługa pytania, rzetelna informacja i miły kontakt :) polecam Pana Mecenasa

Lidiako

10 sierpnia 2021

Bardzo pomocny wpis dzięki któremu udało się przestraszyć oszusta i zmusić do odkręcenia sprawy

Artur z Lublina

9 sierpnia 2021

Rewelacyjny prawnik, doświadczony i posiadający ogromna wiedzę

Janusz

8 sierpnia 2021

Otrzymałam konkretną odpowiedź krótkim czasie

Zainteresowana

7 sierpnia 2021

porada prawnicza bardzo dobra , bardzo mi to pomogło w wielu sprawach. .Prawnik godny polecenia .

Marek

6 sierpnia 2021

Dziękuję za bardzo szybką, konkretną i rzeczową poradę prawną. Serdecznie pozdrawiam.

Urszula z Puław

4 sierpnia 2021

Szybka i profesjonalna odpowiedź

Monika

4 sierpnia 2021

Polecam, uzyskałam potrzebne informacje na zadane pytanie.

Kamila z Warszawy

4 sierpnia 2021

Bardzo dobry prawnik, polecam w czystym sumieniem. Doskonale potrafi wszystko wytłumaczyć w sposób zrozumiały dla każdego. Ma odpowiednią wiedzę i doświadczenie.

Janusz

4 sierpnia 2021

Merytoryczna i szybka odpowiedź

Krzysztof

4 sierpnia 2021

Szybko, w temacie, super

Sylwia

3 sierpnia 2021

Tak jak najbardziej polecam fachowca w sprawa trudnych fakt powinno być za darmo jeśli opisze się swoją sytuacje dlaczego bo wtedy w opisane swojej sytuacji w skrócie taki prawnik który zna się na prawie pokierował by nas albo napisał by co można zrobić czy da się wogóle coś zrobić ale tak to jest dobrze oceniam 5+

Adrian

2 sierpnia 2021

Super czytelnie jasna odpowiedz

Polecam

2 sierpnia 2021

Jestem bardzo zadowolony z jakosci uzyskanej informacji prawniczej. Szybko, krotko i na temat. Nic dodac, nic ujac. Problem rozwiazany. Dziekuje bardzo i pozdrawiam.

Hombre z Europy

2 sierpnia 2021

Dziękuję,bardzo szybka,konkretna odpowiedź.Pan mecenas wykazał się dużą wiedzą i bardzo pomógł w wyjaśnieniu mojej sprawy,

Elżbieta

2 sierpnia 2021

Rzetelnie , szybko i bardzo szczegółowo mi Pan Tomasz pomógł. Bardzo Panu dziękuję i polecam każdemu.

Aga

1 sierpnia 2021

Polecam 👍

Adrian

31 lipca 2021

Polecam

Diana ze śląska

31 lipca 2021

Bardzo konkretny prawnik..polecam

Sylwia

31 lipca 2021

Dziękuję bardzo za udzielenie informacji

Damian

30 lipca 2021

Fachowa pomoc

E.

30 lipca 2021

Dostałam szczegółową odpowiedź dotyczącą swojego problemu. Polecam.

Aj

30 lipca 2021

Bardzo jestem zadowolony z porady Pana adwokata otrzymalem pełną odpowiedź na pytania które zadalem dziękuję jeszcze raz serdecznie za poradę

Przemek łódź

30 lipca 2021

Bardzo znakomita pomoc

Damian

30 lipca 2021

Szybki kontakt. Odpowiedz jasna, nie budzi wątpliwości Polecam.

Mariola

30 lipca 2021

Jasna odpowiedz

Anna

28 lipca 2021

Konkretna i zrozumiała odpowiedź na zadane pytanie. Bardzo dziękuję i polecam.

Monika z Legnicy

28 lipca 2021

Bardzo rozbudowana odpowiedź Pana mecenasa sprawiła, że moje wątpliwości zostały rozwiane. Jestem bardzo zadowolony z porady.

Michał

28 lipca 2021

Bardzo dziękuję za szybką i rzeczową odpowiedź. Polecam serdecznie Pozdrawiam

Emilia

27 lipca 2021

Bardzo polecam pana Tomasza udzielił mi poprawnych wskazowek

Radek.

27 lipca 2021

Pomógł w 100%, opisał dokładnie możliwości. Jestem zadowolona

Karolina

26 lipca 2021

Odpowiedź konkretna

Ubezpieczenia

26 lipca 2021

Super doradził i pomógł polecam Pana 😀

Paula z Szczecina

26 lipca 2021

Rzeczowo i na temat

Wiolka z Mrągowa

26 lipca 2021

Długa wypowiedz wyjaśniająca moje pytania w zrozumiały sposób. Polecam

Magda z Gdyni

26 lipca 2021

Bardzo rzeczowo i jasno tłumaczy sprawę.

Marta

26 lipca 2021

Jak na darmowa poradę online odpowiedź była wyczerpującą i zadowalająca.

Agata Sieradz

25 lipca 2021

Otrzymalam konkretna odpowiedz na zadane pytanie

Kasia

25 lipca 2021

Super i rzeczowo.

Edzik

24 lipca 2021

Szybka i wyczerpująca odpowiedź na zapytanie.

Anna

23 lipca 2021

Ogólna informacja, ale zdaje sobie sprawę że przy skomplikowaniu mojej sytuacji ciężko było cokolwiek więcej przekazać.

Lukas

22 lipca 2021

Dzień dobry Wielkie dzięki! za szybką, przejrzystą i zrozumiałą informacje Pozdrawiam serdecznie

Adrian z Warszawy

22 lipca 2021

Konkretną odpowiedź i szybka. Polecam

Honorata

22 lipca 2021

Rozbudowana i bardzo pomocna opinia. Polecam serdecznie.

Rafał

22 lipca 2021

Pan Tomasz szczegółowo i rzetelnie udzielił porady.

Anna

22 lipca 2021

Polecam serdecznie uzyskałam pełną konkretną i JASNĄ odpowiedź... 6+

Alina

21 lipca 2021

Bardzo pomocna i rzeczowa odpowiedź, polecam

Maria z Warszawy

21 lipca 2021

Rzetelna szybka odpowiedź.

Mm

21 lipca 2021

Uzyskałam odpowiedzi na wszystkie zadane pytania polecam

magda

20 lipca 2021

Szybki kontakt , rzetelna wyczerpująca odpowiedź.

Ola Pruszków

20 lipca 2021

Szybka i zwięzła odpowiedź

Marta

20 lipca 2021

Odpowiedz jaką otrzymałam była konkretna i rzetelna. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana adwokata.

Edyta z UK

18 lipca 2021

Prawnik udzielił mi istotnych informacji na temat mojej sprawy.

Tomasz

17 lipca 2021

Bardzo szybka, pomocna odpowiedź na portalu. Kilka kwestii wyjaśnionych podczas rozmowy telefonicznej. Pan adwokat zaproponował dalszą współpracę w razie potrzeby. Pan Tomasza Weigt to profesjonalista, którego szczerze polecam.

Roman

16 lipca 2021

Konkretna odpowiedz

Monika

16 lipca 2021

Zwięźle rzetelne informacje. Świetny prawnik

KRZYSIEK

15 lipca 2021

Bardzo przydatna odpowiedz i napewno dala mi swiatlo na moja sprawe.Serdecznie polecam

Anna z Opola Lubelskiego

15 lipca 2021

Szybko odpowiada na pytania dziękuję

Piotr z Zabrza

15 lipca 2021

Dziękuję za pomoc

Karolina

15 lipca 2021

Bardzo dziekuję za odpowiedź.

Łodzianka

15 lipca 2021

Dziękuję za pomoc ale niestety nie mogę sobie pozwolić na opłacenie ceny najmu dla babci .

Ola

15 lipca 2021

Bardzo pomocny

Klient

15 lipca 2021

Szybka odpowiedź. Polecam

Wanda

15 lipca 2021

Otrzymałam rzetelną odpowiedź na zadane pytanie.

Małgorzata

14 lipca 2021

Rzetelnie, konkretnie uzyskałam inf na za dane pytanie.

Dorota Gdynia

14 lipca 2021

bardzo rzeczowa pomoc. dziękuję.

jan

14 lipca 2021

Porada prawna , ale bez szczęśliwego finału . Polecam szybko I na temat .

Dariusz

13 lipca 2021

Bardzo pomocny

Karol z Wrocławia

13 lipca 2021

Pomocny i rzetelny polecam

Poznan

13 lipca 2021

Bardzo szczegółowa odpowiedź ,wyczerpująca..Fachowe podejście do sprawy .Dziękuję bardzo serdecznie.

Małgorzata

13 lipca 2021

Rzeczowa, szybka i konkretna odpowiedź. Dziękuję i polecam Pana Mecenasa.

Anna Jolanta

12 lipca 2021

Dziękuję,pomoc prawna perfekcyjna i szybka.Pelen profesjonalizm.

M.K

12 lipca 2021

Moja opinia o tym panu jest bardzo pozytywna, ponieważ to co napisał w odpowiedzi na moje pytanie bardzo mi pomogło. Dziękuję za pomoc panu Tomaszowi R. Weigt Bardzo polecam

Damian z Lubina

12 lipca 2021

Dziękuję ,szybkie i rzeczowe podejście do sprawy,odpowiedz bardzo pomocna.Zaangażowanie i pełen profesjonalizm.

M.K

12 lipca 2021

Krótko, zwięzłe i na temat. Dziękuję i serdecznie polecam.

Anna Wrocław

12 lipca 2021

Bardzo rzetelnie udzielona odpowiedź.

Warszawa

10 lipca 2021

Odpowiedź bardzo pomocna. Konkretnie i na temat. Bardzo dziękuję

Benek z krosna

9 lipca 2021

Konkretna odpowiedz na zadane pytanie

Judyta

8 lipca 2021

Szybka i konkretna pomoc

Klientka

8 lipca 2021

Bardzo szybka i jasna odpowiedź. Polecam z całego serca.

Sandra

7 lipca 2021

Zrozumiała odpowiedź Polecam

P. W

6 lipca 2021

Krótko,konkretnie i na temat. Polecam i pozdrawiam

Darek z Nowego Dworu Maz.

6 lipca 2021

Szybka, rzeczowa odpowiedź bez lania wody. Nic dodać, nic ująć. Polecam.

Marek

6 lipca 2021

Jak najbardziej polecam :)

Ja

6 lipca 2021

Rzeczowa i szybka odpowiedź

Jr

5 lipca 2021

Bardzo konkretna odpowiedź na moje zapytanie.

Jola z Krakowa

5 lipca 2021

Super prawnik godny polecenia

Krzysztof

5 lipca 2021

Super porada

kowalski

5 lipca 2021

Szybka odpowiedz zawierajaca informacje które mnie interesowaly

Aneta

3 lipca 2021

Bardzo szczegółowo i jasno odpowiada na pytania jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie tego pana Tomasza R.Weigt Adwokat pozdrawiam

Agnieszka z Jeleniej góry

3 lipca 2021

Jestem bardzo zadowolony z odpowiedzi Pana Tomasza, konkretnie i na temat.

Paweł Karczewski

3 lipca 2021

bardzo pomocna i szybka porada,bardzo dziękuję i polecam Pana mecenasa

Elzbieta

2 lipca 2021

Szybka i jasna odpowiedź, bardzo dziękuję! Dzięki Panu wiem jakie kroki mogę podjąć.

Karolina z Kołobrzegu

2 lipca 2021

Bardzo mi pomogła porada za którą bardzo dziękuję. Napewno poleciłambym tego prawnika znajomym.

Asia

1 lipca 2021

Bardzo dobrze opisana i wyjaśniona sprawa. Polecam

Artur, Iłowo

1 lipca 2021

Pan Tomasz wyjaśnił wszystko w prosty i zrozumialy dla mnie sposób. Sprawnie opisał co powinnam zrobic

Weronika

30 czerwca 2021

Bardzo dobre porady

Jacek Ełk

28 czerwca 2021

Precyzyjna ,konkretna i szybka odpowiedź pomagająca rozwiać wątpliwości. Bardzo dziękuję i bardzo polecam!

Ola z Krakowa

28 czerwca 2021

Bardzo rzeczowo i jasno wyjaśnia klijetowi kroki jakie powinien podjąć .

Agnieszka górnik

28 czerwca 2021

Wszystko ok. Polecam. Szybka odpowiedź.

Dorota

27 czerwca 2021

Godny polecenia

B

26 czerwca 2021

Bardzo szybka oraz konkretną odpowiedź napisana zrozumianym jezykiem

Magda z Lublina

24 czerwca 2021

Szybka i konkretna odpowiedź na pytanie.

Alicja

23 czerwca 2021

Dziękuję odpowiedz bardzo nam pomogła

Kasia

22 czerwca 2021

Cenna opinia

Ewa

22 czerwca 2021

Bardzo konkretna i pomocna odpowiedź. Serdecznie polecam

Joanna- darowizna

22 czerwca 2021

Rzetelnie i sprawnie

Ela z Zamościa

21 czerwca 2021

Bardzo rzeczowa i pomocna odpowiedz. Jesli zajdzie potrzeba na pewno skorzystam z usług

Maciek z Radomia

21 czerwca 2021

Pan Tomasz bardzo szybko odpowiedział na nurtujące mnie pytania, fachowa i rzetelna pomoc, która rozwiała moje wątpliwości.

Kasia

18 czerwca 2021

Szybka i konkretna odpowiedz

Anna

18 czerwca 2021

Bardzo kompetentny i rzeczowy prawnik. Dziekuje serdecznie za poradę w mojej sprawie,napewno skorzystam ze wskazowek. Polecam pana Tomasza- pelen profesjonalizm.Dziekuje.

Anna/Radom

18 czerwca 2021

Uzyskałam szybką odpoeiedz. Dziękuję i polecam.

Gwiazdka

17 czerwca 2021

Rzeczowa, wyczerpująca i jasna odpowiedź na zadane pytania. Serdecznie polecam.

Dariusz

17 czerwca 2021

Bardzo szybka i profesjonalna pomoc.

Aneta

17 czerwca 2021

Treściwie i rzeczowo . Dziękuję.

Stanisław

17 czerwca 2021

Odpowiedź konkretna i na temat

Sylwia

16 czerwca 2021

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź

daropepe

16 czerwca 2021

Bardzo polecam. Bardzo mi pomógł.

Ela

14 czerwca 2021

Bardzo rzetelna i wyczerpująca opinia w mojej sprawie. Jestem wdzięczna również za tak szybką odpowiedź. Pozdrawiam

Kalina z Chełmca

12 czerwca 2021

Jasna, rzeczowa i dość wyczerpująca odpowiedź na moje pytania. Polecam!

Darek

11 czerwca 2021

Bardzo pomocna odpowiedz

Ela z Wrocławia

11 czerwca 2021

Bardzo dziękuję za szybką, bardzo konkretną odpowiedź

Ewa

11 czerwca 2021

Konktetna odpowiedź na pytanie. Godny polecenia, w razie potrzeby pomocy odpłatnej na pewno Adwokat Tomasz R. Weigt

Patrycja z Wrocławia

11 czerwca 2021

Po raz kolejny dostałam konkretną odpowiedź na moje pytanie. Szczerze POLECAM!

Karolina

10 czerwca 2021

Szybka i konkretna porada. Polecam

Emilia z Warszawy

10 czerwca 2021

Odpowiedź od Pana Tomasza zadawalająca.

Joanna z Gdańska

9 czerwca 2021

Szybka i rzeczowa odpowiedź polecam bardzo

Norbert

9 czerwca 2021

Dziękuję za dobrą odpowiedz.

Basia

9 czerwca 2021

Rzetelna i fachową porada. Szybka odpowiedź na zadane pytanie.

Marta

9 czerwca 2021

Szybka i rzetelna odpowiedź

Kasia

8 czerwca 2021

Zdecydowanie polecam. Fachowiec w każdym calu.

Andrzej

8 czerwca 2021

Polecam korzystanie z usług pana Tomasza R. Weigt.

Aga

8 czerwca 2021

Super konkretnie

Kad

7 czerwca 2021

Odpowiedz bardzo szybka i konkretna.

Arek

7 czerwca 2021

Szybka, rzeczowa i sympatyczna odpowiedź - naprawdę konkretnie i jest światełko w tunelu. Polecam.

Piotr z Zabrza

7 czerwca 2021

bardzo szybka,konkretna odpowiedź,polecam pana mecenasa

Elzbieta

7 czerwca 2021

Dostałam szybką, konkretną odpowiedź na nurtujące mnie pytanie.

Małgorzata

7 czerwca 2021

Wyszczególnione wszytkie przydatne informacje dzięki którym uzyskałam odpowiedzi na większość moich pytan. Ta odpowiedź bardzo dużo mi rozjaśniła ponieważ wg nie wiedziałam jakie istnieją opcje rozwiązania mojej sprawy. Serdecznie za to dziękuję!

Edyta

3 czerwca 2021

Odpowiedź pana Tomasza była szybka i rzeczowa, a sugerowane rozwiązanie kwestii prawnych okazało się najlepszym z rozważanych. Szczerze polecam.

Michal z Warszawy

2 czerwca 2021

Bardzo pomocna odpowiedż ,Dziękuję

katarzyna

2 czerwca 2021

Bardzo rzetelny prawnik, zawsze odpowie zrozumiale na każde zadane pytanie

Nikola z Katowic

2 czerwca 2021

Szybka , konkretna i wyczerpująca odpowiedź na moje pytanie. Dziękuję za pomoc. Polecam.

Zainteresowany z Jeleniej Góry

2 czerwca 2021

Szybką odpowiedź, bez obietnic i pokazanie drogi jak dalej prowadzić sprawę.

Mariusz

1 czerwca 2021

Szybka i fachowa pomoc dziękuję

Dorota

1 czerwca 2021

Rzeczowa , jasna i wyczerpująca porada. Zdecydowanie polecam.

Andrzej

1 czerwca 2021

Krótko, rzeczowo i na temat

Ania

1 czerwca 2021

Szybko i sprawnie.

Wioleta

31 maja 2021

Szybka odpowiedz, dobry w sprawach spadkowych

Justyna

31 maja 2021

Bardzo kompetentny i konkretny.Bardzo pomocną porada.Polecam.

ewa26czerwca

31 maja 2021

Bardzo profesjonalna obsługa i pomoc .

Monika stalowa Wola

31 maja 2021

Sxybka i dokladna odpowiedz na zadane pytanie

Iza z Warszawy

31 maja 2021

Prawnik udzielił mi wyczerpującej odpowiedzi na skomplikowany problem prawny.

Kasia z Tczewa

31 maja 2021

Szybka, fachowa porada.

Katarzyna

28 maja 2021

Bardzo dobra zrozumiana odpowiedź.

Arek z Gdyni

27 maja 2021

Szybka, wyczerpująca odpowiedź

Weronika

27 maja 2021

Szczerze polecam, wyczerpująca odpowiedź, komplet rzetelnych informacji.

Anna

27 maja 2021

Rzeczowa odpowiedź w prostych słowach.

MerryJane

26 maja 2021

porada rozwiazała moj problem

MM

26 maja 2021

Szybka i konkretna odpowiedź,bardzo dla mnie pomocna..Polecam

Hania z Warszawy

26 maja 2021

Szybka i rzeczowa odpowiedziedz

Ela

25 maja 2021

Rzetelna, zwięzła i zrozumiała odpowiedz na zadane przeze mnie pytanie . Dziękuje

Paulina Kielce

25 maja 2021

odpowiedz udzielona bardzo szybko, merytoryczna i wręcz wyczerpująca.

n.m

24 maja 2021

Bardzo przejrzyście i wyczerpująco odpowiedział na moje pytania.

Melania z Wrocławia

24 maja 2021

Dziękuję za precyzyjną i szybką odpowiedź. Pozdrawiam

Iwona

24 maja 2021

Prawnik wykazał się odpowiednią wiedzą i był pomocny w rozwiązaniu problemu. Dziękuję.

Pani z Krakowa

19 maja 2021

Profesjonalna pomoc, szybką i skuteczna w 100 % polecam.

Xjdjd

17 maja 2021

Dopowiedz którą uzyskałam w pełni mnie usatysfakcjonala . Dziękuję

Rensta

17 maja 2021

Szybka i konkretna odpowiedz , dziękuje bardzo :)

Izabela z Dąbrowy

14 maja 2021

Super człowiek i porady

Robert z Mazur

14 maja 2021

Szybka i zrozumiała odpowiedź. Polecam

Iwona

14 maja 2021

Odpowiedz na moje pytanie była bardzo pomocna oraz usatysfakcjonowała mnie.

Radek

13 maja 2021

Bardzo szybka i rzetelna odpowiedź!!

Julia

13 maja 2021

Godny polecenia, posiada wiedze i rzetelnie odpowiada na zadane pytania

Edyta

13 maja 2021

Dokładnie i szczegółowo odpowiedział na zadane pytanie.

Angelika z Bydgoszczy

12 maja 2021

Krótko,zwięźle i w temacie.

Sylwek

12 maja 2021

Odpowiedź bardzo rzeczowa, jestem w pełni usatysfakcjonowany.

Janina

11 maja 2021

Szybka fachowa pomoc. Jestem bardzo zadowolona. Polecam

Magda

11 maja 2021

Szybka i rzetelna odpowiedż.

Hanna z Warszawy

10 maja 2021

Bardzo rzetelna pomoc, polecam.

Marlena

10 maja 2021

Najlepszy

Dani

10 maja 2021

Bardzo szybka i wyczerpująca odpowiedź ,jestem 100%zadowolona

Kasia

10 maja 2021

Otrzymałem krótką, rzeczową opinię od Pana Tomasza za którą serdecznie dziękuję.

Paweł z Wrocławia

10 maja 2021

Rzeczowy, pomógł mi w mojej sprawie. Powiedział co mogę zrobić.

Katarzyna z Koszalina

7 maja 2021

Rzetelność kompetencja 100 %

MK

7 maja 2021

Bardzo szybka i zetelna odpowiedź.

G

7 maja 2021

Problem wytłumaczony zrozumiałe i rzeczowo.

Rafał

7 maja 2021

Pan Tomasz Weight wyjaśnił wszystko w sposób zrozumiały i rzeczowy. Polecam w 100%.

Krzysztof

5 maja 2021

Bardzo szybka odpowiedź, już na drugi dzień. Konkretnie i rzetelnie

G.E.S.z Ostródy

4 maja 2021

zwięzła, konkretna odpowiedź

monika

4 maja 2021

Bardzo konkretnie i na temat.Polecam serdecznie

ewa26czerwca

4 maja 2021

Prawnik doradził mi w kwestii wynajmu mieszkania, wykazał się odpowiednią wiedzą, był pomocny.

Natalia z Warszawy

4 maja 2021

Szybka odpowiedź

Dominik Głogów

4 maja 2021

Dziękuję bardzo za pomoc. Bardzo konkretna odpowiedź wszystko super zrozumiałam polecam.

Małgorzata

3 maja 2021

Dziękuję za pomoc

Małgorzata z Bogatyni

3 maja 2021

Bardzo rzetelnie. Krótko i na temat.

Joanna

1 maja 2021

Fachowa i szybka odpowiedz!

Ania z Wawa

30 kwietnia 2021

Wszystko ok :-)

Anna

30 kwietnia 2021

Rzeczowo i na temat. Polecam

R

29 kwietnia 2021

Bardzo dziękuję za profesjonalną, szybką pomoc.

Aleksandra

29 kwietnia 2021

Polecam. Szybko dostałam odpowiedź na moje pytanie.

Matra

28 kwietnia 2021

Zrozumiala pomoc. Polecam

Karolina

27 kwietnia 2021

Wyczerpująca odpowiedź dziękuję

WIESIA

27 kwietnia 2021

Bardzo kompetentny osoba.

Elżbieta-Warszawa

27 kwietnia 2021

Profesjonalne podejście do omawianego problemu. Polecam!

Magdalena z Warszawy

27 kwietnia 2021

Wyjaśnił w prosty sposób moje zapytanie. Bardzo szybko odpowiedział na pytanie.

Kasia z Czeladzi

27 kwietnia 2021

Dziękuję za odpowiedź i rozwiązanie moich wątpliwości

Paweł

26 kwietnia 2021

Szczegółowa i zrozumiale opisana porada, dziękuję za pomoc!

Łukasz z Warszawy

26 kwietnia 2021

Otrzymałam bardzo jasną i konkretną odp. Teraz wiem na czym stoję. Polecam pana adwokata👍

Monika z Wrocławia

26 kwietnia 2021

Szybka i sensowna porada.

Iza

26 kwietnia 2021

Bardzo dziękuję za szybką i rzeczową odpowiedź.

Ewa Bielsko-Biała

26 kwietnia 2021

Super konkretne pomocne odpowiedzi. Polecam

Izabela

26 kwietnia 2021

Skrupulatna, dokładna analiza zapytania i obszerna odpowiedź. Bardzo serdecznie dziękuję. Polecam

Karolina

25 kwietnia 2021

Dostałam od Pana Weigt rzetelną i bardzo pomocną odpowiedź w mojej sprawie.

Barbara Gdańsk

25 kwietnia 2021

Udzielona szybko rzeczowa odpowiedź.

Marcin z Radomia

24 kwietnia 2021

Szybka i konkretną odpowiedź. Dziękuję

Klientka

23 kwietnia 2021

Szybka i wyczerpująca odpowiedź.

Janusz Poznań

23 kwietnia 2021

Super,rzeczowo i na temat.Wypowidź zwięzła i zrozumiała,polecam.

Anna z Gdańska

23 kwietnia 2021

Konkretna odpowiedź na moje pytanie. Polecam

Aneta

23 kwietnia 2021

Odpowiedż na zadane pytanie otrzymałam szybko.Moje wątpliwości, które miałam po pierwszej odpowiedzi, zostały niezwłocznie rozwiane w szybkiej drugiej odpowiedzi.

Barbara

23 kwietnia 2021

Pomoc naprawdę rzetelna. Opisane wszystkie możliwości. Serdecznie polecam

Joanna z Poznania

22 kwietnia 2021

Szybka rozwinięta odpowiedz

Bydgoszcz

22 kwietnia 2021

Jasna, szybka i rzetelna odpowiedź. Dziękuję i polecam.

Magda

22 kwietnia 2021

Bardzo dziękuję za konkretną odpowiedź.

Anna

21 kwietnia 2021

Profesjonalna pomoc. Dziękuję.

Andrzej

21 kwietnia 2021

Odpowiedz bardzo przejzysta i zrozumiala dziękuję

Marzanna

21 kwietnia 2021

Szybka i wydaje mi się rzeczowa porada

Sylwia z Gdańska

21 kwietnia 2021

Odpowiedź na pytanie była napisana w sposób całkowicie zrozumiały, w 100% mój problem został wyjaśniony. Polecam

Piotr

21 kwietnia 2021

Rzeczowa i konkretna odpowiedź na pytanie. Wszystko wyjaśnione w sposób zrozumiały i wyczerpujący. Polecam

Krzysztof

20 kwietnia 2021

Odpowiedź na moje pytanie jest bardzo dokładna i trafiona Jestem bardzo

Paweł z Małomic

20 kwietnia 2021

Szybka i rzetelna odpowiedź

Buff

20 kwietnia 2021

Bardzo rzeczowe odpowiedzi z różnymi alternatywami. Wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane. Nic nie pominięto

Grzegorz z Gdynia

20 kwietnia 2021

Najlepsze porady prawne -precyzyjnie i dokładnie -polecam👌

Anna

20 kwietnia 2021

Pan Weigt udzielił mi konkretnej i wyczerpującej odpowiedzi na mój problem.Serdecznie polecam.

Agata Bakaszynska

20 kwietnia 2021

Pan Tomasz swoimi uwagami nakierował mnie na konkretną ścieżkę dalszego postępowania w mojej sprawie. W chwili obecnej wniosek do sądu został złożony, mam wewnętrzne przekonanie, że to dobry tok postępowania.

Grzegorz

20 kwietnia 2021

Fachowa i rzetelna odpowiedz na zadane pytanie. Jasna w odbiorze. Polecam

Aneta Raciąż

19 kwietnia 2021

Przydatna porada. Krótko i na temat.

Paweł

19 kwietnia 2021

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź nie wymagająca dalszych pytań.

Renata Warszawa

19 kwietnia 2021

Przede wszystkim szybką odpowiedź. Oczywiście wyczerpująca

Hania ze Szczecina

19 kwietnia 2021

Bardzo konkretna i rzeczowa odpowiedź

Marta

18 kwietnia 2021

Porada wyczerpująca i bardzo pomocna

Maria z Łodzi

18 kwietnia 2021

Szybka konkretna odpowiedź. Dziękuję

Marta

17 kwietnia 2021

Polecam jak najbardziej bardzo szczegółowo i zrozumiale przedstawienie rozwiązań dla mojego problemu

Przemek

17 kwietnia 2021

Opinia bardzo konkretna, informacje zawarte w poradzie rzeczowe a sama postawa adwokata wzbudzająca zaufanie.

Jakub

17 kwietnia 2021

Dziękuję bardzo za pomoc. Dowiedziałem się dzięki tej odpowiedzi duzo ciekawych rzeczy.

Mirek

16 kwietnia 2021

Bardzo wyczerpujaca odpowiedź na moje pytanie,do tego naprawde zrozumialym jezykiem.Jestem pod wrażeniem kompetencji Pana Weigt! Dziękuję!

Sylwia z Warszawy

16 kwietnia 2021

Bardzo rzetelna odpowiedz i pomoc na zadane pytanie. Polecam!

Aneta - Bydgoszcz

16 kwietnia 2021

Bardzo rzetelna odpowiedz i pomoc na zadane pytanie. Polecam!

Aneta - Bydgoszcz

16 kwietnia 2021

Bardzo rzetelny i pomocny. Profesjonalne podejście tak trzymać.

Paweł

16 kwietnia 2021

Bardzo pomocny. W dwóch odpowiedziach wyjaśnił jedną kwestię tak,ze inni potrzebują pięciu,a i tak nie do końca wszystko wiadomo. Pozdrawiam.

Krzysztof z łódzkiego.

16 kwietnia 2021

Bardzo pomocny

Krzysztof

16 kwietnia 2021

Bardzo szybka odpowiedz, polecam.

Sylwia

16 kwietnia 2021

Rzeczowa , konkretna informacja.

Aleksandra z Nakła

16 kwietnia 2021

Szczegółowe wytłumaczenie zagadnień. Wyczerpująca odpowiedz na zadane pytanie. Polecam!

Joanna z Legnicy

16 kwietnia 2021

Rzeczowy, konkretny adwokat, uzyskałam wyczerpujaca informacje, jak najbardziej polecam

Renata

16 kwietnia 2021

Szybka i konkretna odpowiedź. Pomocny człowiek.

WAJ

16 kwietnia 2021

Prawnik wyjaśnił rzeczowo i na temat

Aga Leszno

16 kwietnia 2021

Kompletna i profesjonalna pomoc prawna. Niesamowita wiedza, rzetelność, zaangażowanie, kultura osobista, profesjonalizm i skuteczność! Jestem bardzo wdzięczna za okazałą pomoc.

Agnieszka z Poznania

16 kwietnia 2021

Świetny specjalista.

Ona

15 kwietnia 2021

Polecam z całego serca

monia

15 kwietnia 2021

Bardzo szybka i wyczerpująca odpowiedź na zapytanie dotyczące sprawy spadkowej.

Marta

15 kwietnia 2021

Bardzo szybka , rzeczowa i zrozumiała odpowiedź. Bardzo dziękuję za udzielenie mi odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.

Jystyna

15 kwietnia 2021

Pan Mecenas szybko odpowiedział na moje pytanie i oczywiście pomógł mi.

B.T.

15 kwietnia 2021

Konkretna odpowiedź, czego oczekiwałam.

KZ

14 kwietnia 2021

Bardzo pozytywnie oceniam pomoc prawnika. Odpowiedź byla rzetelna i pomocna. Przede wszystkim szybko. Bardzo dziękuję.

Marta

14 kwietnia 2021

Bardzo szybka odpowiedz. Na podstawie wcześniejszego rozeznania sprawy -prawidłowa i rzetelna. Poza tym póki co nie skorzystałem z dalszej oferty współpracy wiec nie wypowiem się...

Andrzej Zamość

14 kwietnia 2021

Bardzo szybka odpowiedz. Na podstawie wcześniejszego rozeznania sprawy -prawidłowa i rzetelna. Poza tym póki co nie skorzystałem z dalszej oferty współpracy wiec nie wypowiem się...

Andrzej Zamość

14 kwietnia 2021

Wszystko super opisane i bardzo zrozumiałe.

Natalia z Grudziądza

13 kwietnia 2021

Otrzymałam odpowiedź na moje pytanie. Jestem zadowolona

Beata Legnica

13 kwietnia 2021

Adwokat Tomasz R.Weight wskazal mi punkt po punkcie kroki do pokierowania sprawami spadkowymi w sytuacji konfliktowej, gdy negocjacje na drodze porozumienia cywilno-prawnego czy tzw.nawet rozmowy przedwstepne i ustalenia bezpodstawnie wykluczaja rownoprawne rodzenstwo czy ich dzieci bez ich oswiadczen o zrzeczeniu sie spadku. Oczekiwalam wlasnie otrzymac odpowiedz w sprawie zabezpieczenia praw do spadku przez urzedy. Konkretnie wiem teraz ,ze musze zapoznac sie z rola komornika i kuratora spadku.

Natalia ze Slaska

13 kwietnia 2021

Super nie wiem czy to wykorzystam ale dziękuję bardzo

Grzegorz z S.. Pol

13 kwietnia 2021

Konkretna odpowiedź. Spełniająca moje oczekiwani i dając odpowiedź na dane pytanie. Polecam kontakt z Panem Tomaszem.

Mateusz

13 kwietnia 2021

Szybka rzetelną odpowiedź na moje pytanie..

Warszawa

13 kwietnia 2021

Pelen profesjonalizm

Malgorzata

13 kwietnia 2021

Krótko, rzeczowo i na temat. Jestem bardzo zadowolona.Polecam.

anna

12 kwietnia 2021

Bardzo rzeczowa i konkretna porada wzbudza we mnie nadzieję na spokojniejsze życie

Robert z Łodzi

12 kwietnia 2021

Bardzo dobre i konkretne doradztwo-dziękuję

Anna

12 kwietnia 2021

Polecam Adwokata Tomasz R. Weigt z czystym sumieniem.

Katarzyna

12 kwietnia 2021

Wyczerpująca odpowiedź z ujęciem każdej kwestii

Gołdap

12 kwietnia 2021

Krótka szybka wypowiedź na dany temat dziękuję

Anna

11 kwietnia 2021

Sxybka konkretna odpowiedź

Darowizna

11 kwietnia 2021

Szybka i profesjonalna pomoc

Natalia

9 kwietnia 2021

Odpowiedz bardzo zrozumiala i pomocna! Dziekuje!

Aga

8 kwietnia 2021

Bardzo konkretna, zadowalająca odpowiedź, dzięki której dowiedziałam się jak wygląda moja sytuacja prawna. Polecam serdecznie!

Edyta

8 kwietnia 2021

Bardzo dokładna i rzetelna. Wiem na co mam zwrócić uwagę.

Iza Białystok

8 kwietnia 2021

Bardzo pomocny Prawnik. Polecam.

Mikita

8 kwietnia 2021

Porada była pomocna

Serge

8 kwietnia 2021

Bardzo szybka oraz pomocna odpowiedź. Polecam

Ola z Gorzowa

8 kwietnia 2021

Szybka i wyjaśniająca sprawę odpowiedź. Polecam

Marta C

8 kwietnia 2021

Bardzo pomocny!

Dobry

8 kwietnia 2021

Profesjonalny

Marcin

8 kwietnia 2021

Pan Tomasz udzielił mi fachowej, pomocnej odpowiedzi. Polecam.

Agnieszka

8 kwietnia 2021

Konkretne, rzeczowo używając zrozumiałego języka dla osób nie mających wykształcenia prawniczego. Polecam serdecznie

Anna Kosmala

8 kwietnia 2021

Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pana Tomasza. Bardzo profesjonalnie i zrozumiałe odpowiedział na moje pytanie.

Mari z Zabrza

8 kwietnia 2021

Polecam... Bardzo sprawnie i wyczerpujaco odpowiada na pytania..

Anna

7 kwietnia 2021

Rzeczowa opinia walbrzych

Patrycja

7 kwietnia 2021

Bardzo konkretna i rzetelna odpowiedź na pytanie. Jesli będziemy potrzebować pomocy to będzie to pierwszy kontakt. Polecam.

Monika z Wrocławia

7 kwietnia 2021

Szybka i rzetelna odpowiedź. Moje wątpliwości zostały rozwiane.

Daniela

7 kwietnia 2021

Super dziękuję za szybką odpowiedź .

Krzysztof

7 kwietnia 2021

Fachowa porada.

Małgorzata z Gdańska

6 kwietnia 2021

Dziękuję za odpowiedź.

Magda

6 kwietnia 2021

Wyczerpująca i rzeczowa odpowiedź.

Grzegorz

6 kwietnia 2021

Odpowiedz pomocna

P. Z elb.

6 kwietnia 2021

Konkretna i szybka reakcja na zapytanie. Polecam

Dariusz

5 kwietnia 2021

Szybka odpowiedz napisana w prostym języku zrozumiała dla każdego polecam

Asia

2 kwietnia 2021

Konkretną odpowiedź, na zadane pytanie

Agate

2 kwietnia 2021

Profesjonalne podejście polecam

Zuza z Opola

1 kwietnia 2021

Udzielona pomoc była konkretna i trafiająca w sedno. Dzięki udzielonej podpowiedzi mogłem poczynić odpowiednie kroki ku rozwiązaniu swojego problemu.

Mateusz z Poznania

1 kwietnia 2021

Bardzo dobra-dziękuję

Córka

1 kwietnia 2021

Bardzo profesjonalne doradztwo-dziękuję

Córka

1 kwietnia 2021

Polecam w 100 %

Jakub z Krakowa

1 kwietnia 2021

Rzetelne i jasne informacje, polecam

Jakub z Krakowa

1 kwietnia 2021

Odpowiedź Pana Mecenasa jest dla mnie pomocna, za co bardzo dziękuję.

Anna

1 kwietnia 2021

Zadowalająca mnie odpowiedź, odpowiedź na każde moje pytanie, bez pominięcia niczego

Marcin

31 marca 2021

Porada bardzo profesjonalna a zarazem zwięzła

Mmaria

31 marca 2021

Szybka odpowiedz, polecam

Paulina

31 marca 2021

Wydana porada bardzo rzeczowa, wszystko rozpisane punkt po punkcie. Dokładne informacje i możliwe opcje postępowania. Zdecydowanie godny polecenia.

Iwona z Warszawy

31 marca 2021

Szybka, wyczepująca odpowiedź

Danka

31 marca 2021

Bardzo przejrzysta, wyczerpująca odpowiedź. Bardzo polecam!!

Mia

31 marca 2021

Porada bardzo konkretna a zarazem wyczerpująca . Bardzo polecam pana mecenasa

Mmari

30 marca 2021

Uzyskałam odpowiedź na nurtujące mnie pytanie.

Iza z Białogardu.

30 marca 2021

Bardzo uprzejmy adwokat, masa przydatnych informacji z jego strony. Polecam wszystkim !!!

Paweł

30 marca 2021

Rzetelny Adwokat. Precyzyjnie odniósł się do sprawy.

Aneta z Warszawy

30 marca 2021

Szybka i rzetelna pomoc.

Monika z Tarnowa

29 marca 2021

Polecam w 100 procentach

Sara

28 marca 2021

Odpowiedź była bardzo pomocna.Dziekuje i polecam.

BEATA.

27 marca 2021

Bardzo precyzyjna i zwiezla odpowiedz na moje zapytanie. Serdecznie polecam i bardzo dziekuje!!!

Michal z Warszawy

27 marca 2021

Wyczerpująca i konkretna odpowiedź wnosząca bardzo dużo do sprawy i pozwalająca obrać właściwą strategię postępowania. Dziękuję, pozdrawiam, i życzę dalszych sukcesów w karierze.

Paweł

27 marca 2021

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź. Polecam :)

Monika

26 marca 2021

Bardzo polecam.

Monika z Kielc

26 marca 2021

Otrzymaliśmy szybko odpowiedź, choć temat skomplikowany i nie obędzie się bez dalszych porad..

Maja

25 marca 2021

Szybka i kontretna odpowiedź

Marta

25 marca 2021

Bardzo pomocy. Wyjaśnił sytuację krok po kroku

Katarzyna

25 marca 2021

Porada udzielona szybko i profesjonalnie. Polecam usługi pana prawnika który bardzo szybko udzielił mi odpowiedzi na moje zapytanie.

Wiesława Sz.

24 marca 2021

szybka i rzeczowa odpowiedż

Mietek z Zabrza

24 marca 2021

Bardzo dziękuję,

Wiktor

24 marca 2021

Dostalam bardzo konkretną odpowiedź

Agata

24 marca 2021

Odpowiedź nastąpiła bardzo szybko. Skorzystam z porady i zobaczę jak się sytuacja rozwinie

Małgorzata z Gdańska

23 marca 2021

Dziekuje za opinię, byla pomocna i rzeczowa.

M Wroclaw

23 marca 2021

Bardzo rzetelna odpowiedź na zadane pytanie.

Krystyna z Torunia

23 marca 2021

Szybka zwięzła odpowiedź, kontakt bezproblemowy. Polecam.

Iza

23 marca 2021

Rzetelna odpowiedź

Ania

22 marca 2021

Bardzo szybka, rzetelna odpowiedź, na wszystkie pytania. Solidna, fachowa odpowiedź. Bardzo gorąco polecam.

Waldemar z Zielonej Góry

22 marca 2021

Konkretna odpowiedź.

Lbn

22 marca 2021

Pisze w prost i zrozumiale jego odp dużo mi pomogła i się uspokojłam

Siwa12

22 marca 2021

Polecam. Bardzo dokładnie wszystko wyjaśnione co i jak mam zrobić w swojej sprawie. Dziękuję :)

Tokarev

22 marca 2021

Wyczerpujaca i pomocna odpowiedz .

Sandra

22 marca 2021

bardzo dobry i rzetelny prawnik..szybka i zadowalajaca odpowiedz ,nie spodziewalam sie ze w tak krotkim czasie dostane odpowiedz..polecam wszystkim tego prawnika .

Michał

22 marca 2021

Szybka i pomocna odpowiedź

Asia

22 marca 2021

Szybka odpowiedź i bardzo zrozumiała, polecam prawnika ! Napewno wrócę tu jeszcze jak będę miała jakieś wątpliwości z prośba o porady.

Kinga

22 marca 2021

Bardzo jasne i konkretne a zarazem wyczerpujące odpowiedzi. Polecam jak najbardziej Pana Tomasza

Alicja

21 marca 2021

Otrzymałem odpowiedź bardzo szybko, która była profesjonalna, przejrzysta, w pełni zrozumiała, za którą serdecznie dziękuje.

Andrzej z Łodzi

21 marca 2021

Szybka i konkretna odpowiedz.

Aga

21 marca 2021

Bardzo konkretna i szczegółowa odpowiedź. Po jej przeczytaniu nie miałam żadnych dodatkowych pytań bo odpowiedzi na nie uzyskałam zanim pytania nadałam

Agnieszka J

21 marca 2021

Mimo niedzieli szybka odpowiedz, w moim przypadku to chyba juz pozamiatane, ale pan godny polecenia.

Grazyna Olsztyn

21 marca 2021

Wszystko jasno wyjasnione . Dziękuję

Krystyna z Olsztyna

20 marca 2021

Rzeczowy konkretny

Abc

20 marca 2021

Bardzo pomocna i wyczerpująca odpowiedź. Prostym językiem zrozumiałym dla zwykłego śmiertelnika. Dziekuje za szybką odpowiedz do mojej sprawy która wymagała natychmiastowej reakcji w momencie w którym człowiek nie myśli racjonalnie a źli ludzie próbują wykorzystać. Dziękuję serdecznie pozdrawiam

Agata z Łodzi

19 marca 2021

Polecam Pana Mecenasa Tomasza, otrzymałem bardzo rzetelną odpowiedź. Dziękuję za pomoc.

Dominik

19 marca 2021

Szybka konkretna pomoc

W. Kos

19 marca 2021

Wyjaśnienia jasne i rzeczowe.

Tomek Gdynia

19 marca 2021

Szybka i konkretna odpowiedź.

Justyna

19 marca 2021

Na zadane pytanie dostałam wyczerpującą odpowiedź,

Cecylia

19 marca 2021

Odpowiedz satysfakcjonująca

Konstancja

19 marca 2021

Bardzo dobry prawnik. Odpowiedzi udziela bardzo rzetelnych, opisowych i najważniejsze wiele sposobów rozwiązania danego podmiotu sprawy. POLECAM.

Rafał z Wrocławia

18 marca 2021

Szybka odpowiedz i rzeczowa porada, polecam.

Anna

18 marca 2021

Bardzo dziękuję za szybką pomoc oraz szczegółową odpowiedź.

Leszek

18 marca 2021

Opinia pozytywna.. Bardzo szybka i sprawna odpowiedź.. Polecam..

Anna

18 marca 2021

Konkretna i szybka odpowiedz. Dziękuje

Dd

18 marca 2021

Bardzo dobry prawnik . Dziękuję wyjaśnił mi czytelnie że zrozumieniem

Lila

17 marca 2021

Bardzo rzetelna i zrozumiała porada, napisana w sposób umożliwiający mi dowieść swojej racji w sprawie, przez któą nie potrafiłem do tej pory przebrnąć.

Janusz

17 marca 2021

Bardzo rzetelna i wyczerpującą odpowiedź. Wypisana w punktach kolejność postępowania a także pokazane wszystkie możliwości rozwiązania sprawy. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Ta odpowiedź bardzo mi pomogła.

Beata

17 marca 2021

Udzielone w bardzo szybkim czasie odpowiedzi na przedstawiony temat w sposób zrozumiały i rzeczowy wyjaśniły mi nurtujące mnie pytania. Dziękuję.

Adam Z.

17 marca 2021

Bardzo polecam tego prawnika.Wszystko dokładnie wytłumaczył ,co prawda korzystałam tylko z porady online ,ale jestem w pełni zadowolona z dogłębnej odpowiedzi Pana Tomasza na moich kilka zwiłych pytań. Odpowiedzi były precyzyjne i zrozumiałe dla mnie ,chociaz jestem laikiem w sprawach prawnych.

Weronika

17 marca 2021

Ocena 10/10.Doskonały specjalista i wspaniały człowiek.

Andrzej

17 marca 2021

Dziękuję za odpowiedz.

boproksa@gmail.com

17 marca 2021

Super szybka odpowiedź.Dziekuje i polecam

Wiola

16 marca 2021

Bardzo szybka a przede wszystkim łatwa do zrozumienia odpowiedź

Kamila

16 marca 2021

Szybką i konkretną odpowiedź. Polecam serdecznie

Agnieszka z Boleslawca

16 marca 2021

Szybka i rzeczowa odpowiedź. Dodatkowo jeszcze dowyjaśnienie rzeczy które były niezrozumiałe. Bardzo dziękuję

Jola z Warszawy

16 marca 2021

Szybka odpowiedz. Zwięźle i na temat.

Asia z Uk

15 marca 2021

Szybka i kompetentna porada.

Ewa W

15 marca 2021

Gorąco polecam. Czysty profesjonalizm i ogromna wiedzą!

Wojciech

15 marca 2021

Opinnia bardzo mi pomogla.Dziekujr

Emilia

15 marca 2021

Super polecam

Karol

15 marca 2021

OTRZYMALEM ODPOWIEDZI NA SWOJE PYTANIA . JESTEM ZADOWOLONY Z OTRZYMANEJ POMOCY.

Marek z Siedlec

15 marca 2021

Szybka i wartościowa pomoc

Katarzyna z Warszawy

13 marca 2021

Dziękuje za konkretną i rzetelną poradę. Polecam, wie co mówi.

Emek

13 marca 2021

Bardzo konkretny i pomocny, polecam

Ania Z Bogatynii

13 marca 2021

zwięzła, konkretna odpowiedź na zadane pytania

Jarek z Mengkofen

13 marca 2021

Szybka, rzetelna odpowiedź. Bardzo mi pomogła. Dziękuję.

Aleksandra

13 marca 2021

Szybka, zrozumiała odpowiedz w sprawach spadkowych

Gosia z Warszawy

12 marca 2021

Polecam! Sprawna i pełna odpowiedź.

Aga

12 marca 2021

Bardzo rzeczowa opinia.

Robert

12 marca 2021

Szybka i profesjonalna odpowiedź.

Tomek

12 marca 2021

Bardzo pozytywnie załatwiłem swoją sprawę , polecam P. Prawnika.

Sławek Warszaws

12 marca 2021

Bardzo profesjonalna pomoc, rzeczowe podejście do sprawy, konkretne porady prawne. Polecam!

Karolina

12 marca 2021

Dziękuję za pomoc. Pan adwokat Tomasz R. wykazał się odpowiednią wiedzą oraz odpowiedź była kontenera i pomocna

Karolina

11 marca 2021

Bardzo pomocna,konkretna odpowiedź, godny polecenia,jeszcze raz dziękuję za udzieloną odpowiedź.

Tomasz Słupsk

11 marca 2021

Witam prosiłem o pomoc która wraz z odpowiedzią zakańcza temat i niestety nie można z niej osiągnąć żadnych korzyści więc nie spodziewałem się żadnej odpowiedzi.Jedna są jeszcze ludzie którzy nie przeliczają wszystkiego na pieniądze a chcą w jakiś sposób pomóc bezinteresownie. Dziękuję Panie Mecenasie i cieszę się że jeszcze są tacy ludzie jak Pan. Pozdrawiam

Piotr ze Szczecina

11 marca 2021

Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie

Janusz z Poznania

11 marca 2021

Wyczerpująca, pomocna i kompetentna odpowiedź. Polecam 100%

Piotr Warszawa

11 marca 2021

Profesionalny prawnik

Danuta

11 marca 2021

Szybka i obszerna odpowiedź. Jest bardzo zadowolona z udzielonej odpowiedzi

Iza

11 marca 2021

porada jasna i zrozumiała

Bożena z Zielonej Góry

10 marca 2021

Dziękuję za odpowiedż. Bardzo szybka odpowiedz,konkretna bez zbędnych i prawniczych zawiłości.

Mariusz Sosnowiec

10 marca 2021

Super szybka i konkretna odpowiedz.

Marta

10 marca 2021

Rzetelna i wyczerpującą odpowiedź. Dziękuję i pozdrawiam

Ewa Serock

10 marca 2021

Szybka i w punkt opinia.

MM

10 marca 2021

Super polecam

Wojtek

10 marca 2021

Otrzymałem odpowiedź na pytania które zadałem.

Tomasz z Radomia

10 marca 2021

Dziękuję bardzo profesjonalną, jasna odpowiedź, wyrażona w zrozumiały sposób

Anna Z Zakopanego

9 marca 2021

Polecam, jasna i szybka odpowiedź na moje zapytanie. Rzeczowo i na temat - bardzo dziękuję i polecam.

Magda z Myślenic

9 marca 2021

Na- z pozoru- proste pytanie, otrzymałam w krótkim czasie rzeczową ,wyczerpującą odpowiedź .Pana Tomasza R. Weigt można polecić jako profesjonalistę w swojej profesji. Dziękuję serdecznie

Bernadetta

9 marca 2021

Porada udzielona bardzo fachowo. Odpowiedź konkretna na temat i dokładnie wytłumaczona. Polecam.

Julia

9 marca 2021

Dziękuję, bardzo rzeczowo i zrozumiale odpowiedział na moje pytanie. Jeszcze raz dziękuję.

Tomek z Tarnowa

9 marca 2021

Prawnik Tomasz R. Weigt przekazał bardzo jasną odpowiedz na moje pytanie. Polecam

Agnieszka

9 marca 2021

Szczerze polecam

Iwona

9 marca 2021

Szybka i konkretna odpowiedz

Marta

6 marca 2021

Rzetelna odpowiedź

Patrycja z Kruszwicy

5 marca 2021

Witam!Otrzymałam szybko bardzo konkretną odpowiedź! dziękuję!

Edyta z Goczałkowic

4 marca 2021

Krótka i rzeczową porada.

Paweł z Warszawy

3 marca 2021

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź.Dziękuję za pomocne wskazówki.

Beata z Gdyni

3 marca 2021

Bardzo rzetelny adwokat, wszystko wytłumaczone absolutnie jasno, serdecznie polecam.

Sylwia

3 marca 2021

Polecam serdecznie . Pełen profesjonalizm .

Paweł z Rugby.

3 marca 2021

Jestem bardzo zadowolona. Porada udzielona bardzo szybko, konkretnie i precyzyjnie za co bardzo dziękuję. Z calego serca polecam prawnika Pana Tomasza Weigt.

Iwona z Wejherowa

1 marca 2021

Szybka odpowiedź która mi pomogą

Ola

1 marca 2021

Bardzo dobry doradca

Karol

1 marca 2021

bardzo rzetelna odpowiedz

elizbieta

27 lutego 2021

szybka i konkretna odpowiedź

Halina z Krakowa

25 lutego 2021

Polecam... konkretnie i bardzo szybko udzielana odpowiedź .

Dorota

25 lutego 2021

Szybka i konkretna udzielona odpowiedź

Wera z Krakowa

24 lutego 2021

Szczegółowa odpowiedź na zadane pytanie

Sławomir

23 lutego 2021

Zdecydowanie polecam. Szybka jasna odpowiedź .

Andrzej

23 lutego 2021

Profesjonalna porada.

Monika

23 lutego 2021

Szybka o rzetelna opdpowiedź

Kamila

22 lutego 2021

Dziękuję za fachową poradę

Monika

22 lutego 2021

Opinia wystawiona przez Pana mecenasa jest bardzo rzeczowa i wyczerpująca. Zawiera wszelkie istotne informacje dotyczące mojej sprawy. Jest odpowiedzią na każdy aspekt, rozwiewa wszelkie wątpliwości. Z taką opinią można spać spokojnie

Ewa Szczecinek

22 lutego 2021

Nie spodziewalam sie ze w tak krotkim czasie dostane odpowiedz.Doświadczenie i zaangazowanie .Polecam wszystkim tego prawnika .

Marlena Poznań

22 lutego 2021

Sprawna i rzeczowa odpowiedź.

Justyna

22 lutego 2021

Bardzo szybka i rzeczowa pomoc. Serdecznie polecam.

Paulina z Wrocławia

22 lutego 2021

Jedno pytanie konkretna zrozumiała odpowiedz takiego prawnika można polecić

Aga

20 lutego 2021

Dzięki udzielonej poradzie rodzice mają szanse na odzyskanie odszkodowania ze sprawy, która na początku wydała się z góry przegrana.

Klaudia

19 lutego 2021

Szybka i konkretna odpowiedz na moje zapytanie.

Ela z Hannoveru

18 lutego 2021

Bardzo zna się na swoim fachu i pomógł w bardzo istotnej sprawie.

Anna z Suchedniowa

17 lutego 2021

Uzyskałam wyczerpujacej odpowiedzi, za co bardzo dziękuję. I bardzo polecam

Monika

17 lutego 2021

Porada satysfakcjonująca.

Ania z Krakowa

16 lutego 2021

Odpowiedź satysfakcjonująca

Ania z Krakowa

16 lutego 2021

Merytoryczna odpowiedz

Zaneta

16 lutego 2021

Bardzo dobra współpraca i na temat

Kamil gdansk

16 lutego 2021

Dziękuję za wyczerpującą i szybką odpowiedź.

Ela z Oświęcimia

15 lutego 2021

Szybka odpowiedź i satysfakcjujaca porada. Dziekuję

S z Londynu

15 lutego 2021

Bardzo konkretna,jasna i szybciutka odpowiedź i wyjasnienie,serdecznie dziękuję i jak najbardziej polecam tego Pana Tomasza Weigt. Pozdrawiam Elżbieta Lisowska

Ela

15 lutego 2021

Bardzo konkretna,jasna i szybciutka odpowiedź i wyjasnienie,serdecznie dziękuję i jak najbardziej polecam tego Pana Tomasza Weigt. Pozdrawiam Elżbieta Lisowska

Ela

15 lutego 2021

Szybka, konkretną odpowiedź.

Anna

14 lutego 2021

Polecam szybka odpowiedź , jasna, pozdrawiam.

Anna z Torunia

13 lutego 2021

Bardzo fachowa porada , p.Tomasz wytłumaczył mi wszystko tak że każdy by to zrozumiał , jestem bardzo wdzięczna . Gorąco polecam z korzystania z jego porad .

Iza z Zielonej Góry

13 lutego 2021

Dziękuję bardzo za udzielenie szybkiej i rzetelnej informacji.Polecam.

Mieczyslaw1.tobola@gmail

12 lutego 2021

Odpowiedź Pana mecenasa na moje zapytanie rozwiała moje niepewności i pozwoliła zdecydować, jak postąpić dalej. Bardzo za to dziękuję, wszystkim polecam.

Jurek z Kielc

12 lutego 2021

Super! Dostałam kilka odpowiedzi i tylko ta od Pana Weigta rozwiała moje wątpliwości. Bardzo dziękuję

Zadowolony klient

11 lutego 2021

Bardzo szybka, konkretną odpowiedź na konkretną sytuację

Ewa Szczecin

10 lutego 2021

Rzetelna, wyczerpująca i szybka odpowiedź. Polecam

Anna

9 lutego 2021

Bardzo rzeczowa i konkretna opinia. Polecam

Karol

8 lutego 2021

Solidna pomoc

Jakub

8 lutego 2021

Szczegółowa odpowiedź na pytanie była pomocna. Dziękuję

Rafał

8 lutego 2021

Pan Mecenas wyjaśnił wszystko bardzo dokładnie. Odpowiedział również na pytanie dodatkowe. Rozwiał wszelkie wątpliwości. Zdecydowanie polecam Pana Tomasza.

Daria

6 lutego 2021

Bardzo profesjonalnie podejście do sprawy .szybkie i konkretne odpowiedźi na pytania.

Grzegorz

6 lutego 2021

Problem, który dotyczył mojej sprawy został bardzo dokładnie wytłumaczony. Podano mi kroki jakie najlepiej powinnam podjąć.

Karolina

5 lutego 2021

Dziękuję za odpowiedź na zadanie pytanie. Jeszcze nie wiem czy zajmę się tą sprawą ale serdecznie dziękuję.

Patryk

5 lutego 2021

Pan Tomasz to zdecydowanie człowiek znajacy się na swojej pracy, bardzo pomocny, zdecydowanie polecam.

Danuta z Doncaster

4 lutego 2021

Rzeczowa,konkretną odpowiedź na pytanie.

Wiola

4 lutego 2021

Szybka i jasna odpowiedź na pytanie. Wskazówki o dalszym postępowaniu.

Kasia

4 lutego 2021

Szybko i dokładnie

Tadeusz z Piaseczna

3 lutego 2021

Bardzo miły i pomocny pan

Aneta

3 lutego 2021

Wszystko ok, zgodnie z tematem

Kraków

2 lutego 2021

Odpowiedź na pytanie była krótka ale za to bardzo zwięzłą i konkretną. Wiem już co robic dalej. Dziękuję

Elzbieta

2 lutego 2021

Porada bardzo precyzyjna pomocna , i bardzo fachowa rzetelna . Polecam tego pana Adwokata.

Zadowolony

2 lutego 2021

Szybkie i rzeczowe wyjaśnienie.

Zygmunt

2 lutego 2021

Wyczerpująca odpowiedź na moje pytanie. Serdecznie polecam. Pewnie nie raz jeszcze skorzystam z Pańskiej pomocy.

Marta Bolesławiec

1 lutego 2021

Bardzo jasna i prosta odpowiedź, zrozumiała.

Sylwia

1 lutego 2021

Konkretna odpowiedź

Marek

1 lutego 2021

Odpowiedź przydala się to samo udzieliła mi Pani z ewidencji ludności

Poszukująca odpowiedzi

1 lutego 2021

Dziękuję za pomoc,była zrozumiała i czytelna

Magda z Częstochowy

1 lutego 2021

Odpowiedź prawnika wyczerpująca

Viktoria

30 stycznia 2021

Polecam!

Ola

29 stycznia 2021

Szczerze Polecam, Pan Tomasz za każdym moim pytaniem szybko oraz zrozumiale odpowiada na pytania.

Artur Reda

28 stycznia 2021

Szybka i fachowa pomoc

Ewa z Warszawy

28 stycznia 2021

Nie wierzac w efekt... skorzystalam z portalu i odpowiedzi udzielonej mi przez wspolpracujacych z tym portalem adwokatow. Trafilam akurat na Pana Tomasza Weigta. I ciesze sie, ze akurat z Niego. Zadalam pytanie i uzyskalam szybka i rzeczowa oodpowiedz, ktora wplynie na moje dalsze postepowanie. Polecam innym,ktorzy maja problem i wahaja sie czy warto postawic pytanie. Zrobcie to ! Polecam Wszystkim adwokata Tomasza Weigt

Watpiaca

28 stycznia 2021

Serdecznie polecam, otrzymałam wyczerpującą odpowiedź, szczególowo wypunktowaną. Dziękuję i polecam

Danka

28 stycznia 2021

Rzetelna i dokładna odpowiedź, bardzo dziękuję i polecam :)

Arek

28 stycznia 2021

Polecam Pana i dziękuję za konkretną odpowiedź na moje pytanie.

np. Agata z Warszawy

28 stycznia 2021

Szybka, bardzo konkretna odpowiedź

Wiola

27 stycznia 2021

Z całą odpowiedzialnością polecam Pana adwokata. Błyskawiczna odpowiedź, rzeczowa, zrozumiała i satysfakcjonująca. Jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz polecam tego Pana z całego serca. Pozdrawiam

Alicja z Lębork

26 stycznia 2021

Konkretna i w pełni satysfakcjonująca odpowiedź. Godny polecenia zdecydowanie.

Emilia

25 stycznia 2021

Bardzo profesjonalne podejście do klienta i dokładnie dziękuje

Tomasz

25 stycznia 2021

Uzyskałam rzetelną odpowiedź na moje pytanie.

Magdalena

25 stycznia 2021

Szybka odpowiedz jestem mile zaskoczony pozytywnie ze tak szybko.

Ja

25 stycznia 2021

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź. Mogę z czystym sumieniem polecić.

Ania Z Bogatynii

25 stycznia 2021

Konkretnie i na temat

Super

23 stycznia 2021

Krótko wyczerpująco na temat

Sławek Gdańsk

23 stycznia 2021

Rzetelna i szybka odpowiedź na zadane pytanie. Godny polecenia.

AGNIESZKA

22 stycznia 2021

Udzielona odpowiedź na pytanie była bardzo pomocna

Wiki

21 stycznia 2021

Super prawnik polecam

Łosice

20 stycznia 2021

Konkretna rzetelna odpowiedź

Michał z Rybnika

19 stycznia 2021

Dziękuję za pomoc.

Wiesława

19 stycznia 2021

Szybka odpowiedź na nurtujące pytania, rozwiane wątpliwości i możliwość dalszego działania. Dziękuje.

Piotr Legnica

19 stycznia 2021

Szybka konkretna odpowiedź

Barbara

19 stycznia 2021

Otrzymałam odpowiedź na moje wątpliwości parę godzin po zapytaniu. Szybka rzeczowa odpowiedz

Klaudia Łódź

18 stycznia 2021

Fachowa pomoc, problem rozwiązany. Dziękuję bardzo!!!

Magdalena

18 stycznia 2021

Szybka odpowiedz. Prawnik jasno i krotko udzielił porady. Polecam

Witold

18 stycznia 2021

Otrzymałem szybką i wyczerpującą odpowiedź na zadane pytanie, polecam.

Kamil

16 stycznia 2021

Polecam. Odpowiedź rzeczową i zrozumiała. Jeszcze raz dziękuję.

Magda z Łodzi

15 stycznia 2021

Bardzo pomocna odpowiedz. Dziękuję

Martyna z Radomska

15 stycznia 2021

Fachowa i szybka porada, pomoc w rozwiązaniu problemu, którego dotyczyła rozmowa

Natalia z Głogowa

15 stycznia 2021

Szybka i konkretna pomoc

Ewka

15 stycznia 2021

Bardzo szybka odpowiedź. Zrozumiała i bardzo pomocna.polecam szczerze.super

Halina

15 stycznia 2021

Witam .Bardzo rzeczowa i profesjonalna pomoc przy sprawie spadkowej .Goraco polecam adwokata Tomasza R.Weigt Bozena z Gdanska.

Zofia

14 stycznia 2021

Pan adwokat bardzo pomògł mi w sprawie o ktòrą pytałam. Dokładnie odpowiedział na wszystkie moje pytania. Serdecznie dziękuję za pomoc.

Hanna z Wałbrzycha

14 stycznia 2021

Szybka i fachową pomoc.

Anna

14 stycznia 2021

Bardzo dziękuję za pomoc. Odpowiedź bardzo przydatna.

Joanna

14 stycznia 2021

Polecam z całego serca. Szybka i obszerna porada

W

13 stycznia 2021

Rzeczowa odpowiedź na pytanie, profesjonalne podejście

Andrzej S.

13 stycznia 2021

Szybka konkretną pomoc, polecam!

Anna

12 stycznia 2021

Bardzo rzeczowe odpowiedzi

SW

12 stycznia 2021

Bardzo dobra pomoc i szybka odpowiedź na moje pytania

Agnieszka Mikita

11 stycznia 2021

Szybka i rzetelna odpowiedz.

Ola

11 stycznia 2021

Bardzo dobrze wytłumaczone zadane pytanie Polecam

Grzegorz z Bytomia

11 stycznia 2021

Konkretna i szybka odpowiedź. Polecam!

Agata z Białegostoku

11 stycznia 2021

Bardzo konkretne odpowiedzi. Serdecznie polecam Pana Tomasza

Karolina z Tomaszowa

10 stycznia 2021

Dzięki za wyczerpującą poradę .

Zachowek

9 stycznia 2021

Szybka i konkretną odpowiedź.

K.

8 stycznia 2021

Polecam serdecznie, otrzymalam konkretną odpowiedź :)

Monika

8 stycznia 2021

Prawnik wykazał się odpowiednią wiedzą. Bardzo dziękuję.

Dorota

8 stycznia 2021

Otrzymałam bardzo szeroką i wyczerpującą odpowiedź. Bardzo serdecznie dziękuję i polecam :)

Joanna

8 stycznia 2021

Bardzo konkretny

Anna

7 stycznia 2021

Bardzo pomocna i rzetelna opinia

Asia

7 stycznia 2021

Dziękuję za odp. Szybko i rzetelnie.

Sylwia

6 stycznia 2021

Bardzo dobra

Wrocek

6 stycznia 2021

Godny polecenia

Jakub ze Złotoryi

5 stycznia 2021

Błyskawczna i konkretna porada

Robert Pruszcz Gdański

5 stycznia 2021

Prawnik godny polecenia, odpowiedź na zadane pytanie na najwyższym poziomie

Marcin

5 stycznia 2021

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Bardzo mi pomogła. Polecam

Mirela z Bielska

5 stycznia 2021

Rzetelna i szybka odpowiedź. polecam

kowika6

4 stycznia 2021

Odpowiedź na moje zapytanie było bardzo dokładne, precyzyjne i wyczerpujące, (jak żadne inne, które otrzymałem). Jestem usatysfakcjonowany taką odpowiedzią, za co BARDZO DZIĘKUJĘ. Z poważaniem -

Marian z Tczewa

4 stycznia 2021

Porada prawna mnie w pełni satysfakcjonuje.

Ewa z Warszawy

4 stycznia 2021

Dziękuję za profesjonalna odpowiedź dostałem odpowiedź na wszystkie moje pytania pozdrawiam

Emil Ł.

4 stycznia 2021

Bardzo szybka odpowiedź . Konkretnie I na temat. Kompetentny z dużą wiedzą prawniczą. Serdecznie polecam.

Agnieszka

3 stycznia 2021

Prawnik wykazał się dużym profesjonalizmem

Marcin

3 stycznia 2021

Profesjonalne i konkretne udzielenie informacji z zakresu prawa spadkowego oraz windykacji. Polecam korzystanie z usług Pana Tomasza R. Weigta.

Malwina z Krakowa

3 stycznia 2021

Szybka i konkretna odpowiedź.

Dorota

3 stycznia 2021

Bardzo przydatna porada.

Ela z Lublina

3 stycznia 2021

bardzo dobra

zenon z opola

3 stycznia 2021

Bardzo fachowa, natychmiastowa pomoc w udzieleniu odpowiedzi. Serdecznie polecam.

Paulina Lyczkowska

2 stycznia 2021

Bardzo jasno i wyczerpująca porada, w przyszłości jak będzie taka potrzeba chętnie skorzystam z porad gorąco polecam

Halina

1 stycznia 2021

Jak najbardziej polecam. Dziękuje

Alina

1 stycznia 2021

Fachowe i indywidualne podejście do sprawy

Kacper z Wołowa

31 grudnia 2020

Dziękuję za odpowiedź dużo się dowiedziałam w mojej sprawie Jeszcze raz bardzo dziękuję

Anna

31 grudnia 2020

Polecam. Pomoc była natychmiastowa a odpowiedź satysfakcjonująca

Super

31 grudnia 2020

Pełna, wyczerpującą odpowiedź. Nowe możliwości, które dają dodatkowe rozwiązanie mojej sprawy.

Anna M

30 grudnia 2020

Wyczerpująca odpowiedź.

Michał

30 grudnia 2020

Bardzo jasno i dokładnie wyjaśnienia polecam

Halina

30 grudnia 2020

Merytoryczna i obiektywna oraz bardzo pomocna najserdeczniejsze podziekowanie Polecam !

Vlad z UK

30 grudnia 2020

Bardzo rzetelna i konkretna odpowiedz za którą serdecznie dziękuję.

Basia

30 grudnia 2020

Pan Tomasz bardzo szybko i precyzyjnie odpowiedział na moje pytanie.

Jan Kowalski

29 grudnia 2020

Bardzo miły kontakt.Rzeczowa i profesionalna pomoc w mojej sprawie.Polecam tego prawnika.

Krzysztof z Katowic

29 grudnia 2020

Kompetentny i warty zaufania

Roksana

29 grudnia 2020

Opinia bardzo konkretna i przydatna. Dziękuję

Jola

29 grudnia 2020

Bardzo szybka i konkretną odpowiedź na moje pytanie. Dzięki

Mateusz z Biłgoraja

28 grudnia 2020

Profesjonalnie.

Romek

28 grudnia 2020

Bardzo dziękuję za kompetentną i konkretną odpowiedź. Polecam!!!

Roman z Goleniowa

23 grudnia 2020

Bardzo konkretny. POLECAM.

Edmund

21 grudnia 2020

Bardzo rzetelny

Kasia

21 grudnia 2020

Odpowiedź pana adwokata była rzetelna dzięki czemu mogę poczynić ruchy w rozwiązaniu mojej sprawy takze polecam

Magdalena

21 grudnia 2020

Szybki kontakt,szybkie odpowiedzi prawne na pytania.Polecam Pana Mecenasa.

Artur

20 grudnia 2020

Dziękuje panu mecenasowi za naświetlenie rozwiązania problemu wielowątkowego.

Krzysztof

20 grudnia 2020

Pelen profesjonalizm.Bardzo szybka i wyczerpujaca odpowiedz.Bardzo pomocna. Pozdrawiam

Helena

20 grudnia 2020

Bardzo szybka wyczerpujaca i profesjonalna odpowiedź. Polecam goraco. Pozdrawiam

Helena

20 grudnia 2020

Szybka i fachowa pomoc dziekuje

Kuba z Prusic

19 grudnia 2020

Jak najbardziej polecam.. Szybka, konkretna i czytelna odpowiedź.. Za którą bardzo dziękuję 🙂

Iwona z Łodzi

18 grudnia 2020

Rzetelna , rzeczowa odpowiedź

Agnes

18 grudnia 2020

Polecam tego Pana

Jolanta

18 grudnia 2020

Szybka i profesjonalna odpowiedź.

Janusz

18 grudnia 2020

Bardzo Profesjonalne podejście, zrozumiałe konkretne odpowiedzi na zadawane pytania. Gorąco Polecam

Artur Gdynia

18 grudnia 2020

Odpowiedż bardzo fachowa. Rozwiała wszelkie moje wątpliwości dotyczące zapytania.

Urszula z Kalisza

17 grudnia 2020

Na zadane pytanie otrzymałem bardzo konkretne i przydatne informację które na pewno wykorzystam. Za wskazówki i poradę bardzo dziękuję. .

Stanisław z Poznania

17 grudnia 2020

Otrzymałam bardzo szczegółową odpowiedź na swoje pytanie. Nie musiałam zadawać żadnych dodatkowych pytań bo w odpowiedzi Pana Adwokata były zawarte wszystkie potrzebne mi informacje.

Maria z Piotrkowa Trybunalskiego

17 grudnia 2020

Fachową i kompletna pomoc. Polecam

Irek

16 grudnia 2020

Wyczerpująca odpowiedz, po której nie było już żadnych wątpliwości. Jeszcze raz dziękuję.

Ada z Warszawy

16 grudnia 2020

Rzeczowa, uprzejma i dobra porada. Prawnik godny polecenia.

Zuzanna z Poznania

15 grudnia 2020

Odpowiedź prawnika jak najbardziej pomocna. Polecam w 100%

Joanna

15 grudnia 2020

Bardzo polecam Pana Adwokata, odpowiedź jaka uzyskałam jest bardzo pomocna

Patrycja z Krakowa

15 grudnia 2020

Odpowiedź bardzo pomogła. Wraz z babcia wiemy co mamy robić.

Maciek

15 grudnia 2020

Pan adwokat wykazał się w odpowiednią wiedzą i szczegółowo odpowiedział na moje pytanie i teraz wiem co mam dalej robić. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Ewelina ze Świdnika

15 grudnia 2020

Bardzo kompetentny,polecam

Stani

15 grudnia 2020

Bardzo szybka i konkretną odpowiedz

Agnieszka

15 grudnia 2020

Polecam szybką i fachową porada.

Piotr

14 grudnia 2020

Otrzymałam konkretną, rzetelną i dokładną odpowiedź.Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Elżbieta z Cieszyna

14 grudnia 2020

Bardzo rzetelna i dokładną odpowiedź widać że jest specem w swojej dziedzinie polecam gorąco i dziękuję.

Radomski Krzysztof

14 grudnia 2020

Dziękuję za rzetelną odpowiedź, która umożliwiła mi podjęcie dalszych kroków.

Kasia z Częstochowy

13 grudnia 2020

Bardzo dziękuję za odpowiedź na moje zapytanie, została ona przedstawiona w sposób zrozumiały, obszerny i w pełni wyjaśniający problem.

Jurek z Kielc

13 grudnia 2020

Szybko, konkretnie i bez zbędnych zawiłości

Karo

12 grudnia 2020

Odpowiada szybko i na temat. Polecam.

Wioletta Drobek

12 grudnia 2020

Obszerna informacja od tego Pana. Jeśli tak podchodzi do każdej sprawy to polecam!

Tomek

11 grudnia 2020

Profesjonalna i skuteczna pomoc prawna.Zdecydowanie polecam i serdecznie pozdrawiam.

Piotr z Lwówka śląskiego

11 grudnia 2020

Polecam jak najbardziej . szybko i konkretnie odpisuje na pytanie . Polecam

Edyta

10 grudnia 2020

Zrozumiała i jasna odpowiedź. Polecam

Andrzej

10 grudnia 2020

Szybka i konkretna odpowiedź.

Anna

9 grudnia 2020

Bardzo dokładnie przedstawiony problem,oraz czynności jakie należy wykonać

Mateusz Bytów

9 grudnia 2020

Otrzymałam bardzo rzeczową odpowiedź, rozwiewającą wszelkie wątpliwości.

Justyna

9 grudnia 2020

Wyczerpująca odpowiedz

Marta z Radomia

9 grudnia 2020

opinia bardzo dokładna. jestem zadowolony z odpowiedzi i zostałem ukierunkowany co robić dalej.

Zbigniew z Łaz

9 grudnia 2020

Szybka, konkretna odpowiedź.

Kamil

8 grudnia 2020

Szybka profesjonalna odpowiedź.

Jakub

8 grudnia 2020

rzeczowa odpowiedź, dziękuję

Sebastian Gdynia

7 grudnia 2020

Pomoc adwokata Pana R. Weigt bardzo mi pomogła. Odpowiedź na mój problem - szybko, jasno i klarownie. Polecam Pana adwokata i dziękuję.

Elzbieta

7 grudnia 2020

Jestem zadowolony z informacj udzielonych

Daniel

7 grudnia 2020

Polecam, prosto wytłumaczone watpliwosci spadkowe.

Henryk z Zamościa

7 grudnia 2020

Konkretnie i szybko udzielona odpowiedź, zgodna z innymi odpowiedziami

Krzysztof

3 grudnia 2020

Szybko i konkretnie. Bardzo dziękuję za pomoc.

Monika

3 grudnia 2020

Zrozumiała czytelna

Magda z Częstochowy

2 grudnia 2020

Bardzo szczegolowe odpowiedzi na pytania, wraz z uzasadnieniem. Bylem pozytywnie zaskoczony. Dziekuje bardzo.

Tomasz z Gdanska

1 grudnia 2020

Profesjonalnie, konkretnie, rzeczowo

Sylwia

1 grudnia 2020

W kilku słowach dostałem pigułkę jak poradzić sobie z moim problemem, dziękuje i pozdrawiam

Sebastian

28 listopada 2020

Polecam. Dostałam szczegółową odpowiedź na zadane pytanie

Beata K

27 listopada 2020

Otrzymałam szybką odpowiedź na swoje zapytanie.

Agnieszka z Oławy

25 listopada 2020

Bardzo rzeczowa i szybka odpowiedz na zadane zagadnienie.

Krystian

25 listopada 2020

Rzetelna i konkretna odpowiedź na moje pytania.

Anna z Łodzi

24 listopada 2020

Bardzo pomocna i rzeczowa porada 100% satysfakcji

Jacek z Choszczna

24 listopada 2020

Dowiedziałam się co mogę zrobić.Dziekuje bardzo za szybką odpowiedź.

Hanna z Krotoszyny

24 listopada 2020

Dziękuję wypowiedź bardzo pomocna

IWONA

23 listopada 2020

Wyczerpujaca odpowiedz na zadane pytanie. Polecam

Krystian

20 listopada 2020

Szybka i rzeczowa odpowiedź. Polecam.

Karola z kutna

20 listopada 2020

dobry prawnik

danuta

19 listopada 2020

Polecam Pana Tomasza. Pan Tomasz odpowiedział na moje pytania krótko, zwięźle i na temat. Widać że posiada wiedzę oraz doświadczenie.

Aleksander z Wrocławia

19 listopada 2020

Oczywiście, jako laik, ale pozwalam sobie na najwyższą ocenę udzielonej porady, gdyż otrzymałem nie tylko bezpośrednią odpowiedź na zadane pytanie, ale również uzasadnienie przedstawionego stanowiska, z przywołaniem stosownego orzeczenia SN.

Grzegorz Filipowiak

19 listopada 2020

Rzeczowo , na temat. Bardzo dokładnie wyjaśniona odpowiedź. Dziękuję.

SW

18 listopada 2020

Jednym słowem polecam

Ok

18 listopada 2020

Krótka ale bardzo konkretna odpowiedź na zadane pytanie.

Użytkowniczka

17 listopada 2020

Profesjonalna i rzeczowa odpowiedź. Dziękuję za odpowiedź.

Patrycja Biała Podlaska

17 listopada 2020

Polecam w 100%. Szybka i wyczerpująca odpowiedź.

Kasia

17 listopada 2020

Bardzo kompetentny, w wyczerpujący sposób udzielił odpowiedzi na moje pytania. Pomocny, zaangażowany, kulturalny i uprzejmy. Polecam.

Magdalena M. ze Zgorzelca

16 listopada 2020

Wyczerpująca informacja, która pomogła podjąć decyzję

Elżbieta ze Ślesina

15 listopada 2020

Uzyskałam bardzo cenne, konkretne wskazówki do dalszego postępowania za co bardzo dziękuję.

Barbara z Wrocławia

14 listopada 2020

Bardzo szybka , precyzyjna i wyczerpująca odpowiedź na zadane pytania. Polecam serdecznie!

Agnieszka

13 listopada 2020

Szybki kontakt. Rzeczowa odpowiedz.

Rafal

13 listopada 2020

Moja ocena jest pozytywna . Otrzymałam odpowiedz na moje pytanie w bardzo szybkim czasie. Polecam Pana Adwokata Tomasza R. Weigt.

Anna

13 listopada 2020

Dziekuje za rzetelna opinie. W pelni polecam!

M.

11 listopada 2020

Szybka i konkretna odpowiedź. Polecam.

Damian Szczecin

11 listopada 2020

Odpowiedz jaką otrzymałam od Adwokata Pana Tomasza R,Weigt jest bardzo rozszerzona i na pewno się przyda, Pięknie dziękuję ,polecam serdecznie.

Małgosia z Brodnicy

10 listopada 2020

Szybka i fachowa pomoc. Polecam !

Marek W.

10 listopada 2020

Bardzo wyczerpującą i satysfakcjonująca mnie wypowiedź. Serdecznie polecam.

Anna Pleszew

10 listopada 2020

Super dziękuje

Klonogelonez

10 listopada 2020

Szybka odpowiedz - konkretnie i na temat. Polecam

Kasia R

10 listopada 2020

Bardzo konkretna, i pomocna odpowiedź. Wiem juz jak zaczac, bo tematy prawne to dla mnie czarna magia. Pozdrawiam

Wwo

9 listopada 2020

Bardzo szybka odpowiedz od Pana Tomasz. Merytorycznie i bardzo wyczerpująco. Serdecznie dziękuję za pomoc.

Kamila

9 listopada 2020

Rzetelnie i wyczerpująco. Polecam :0)

Ewelka z Karpacza

7 listopada 2020

Zdecydowanie polecam. Szybko i sprawnie udzielona odpowiedź

KASIA Z POZNANIA

24 października 2020

Pan prawnik udzielił mi fachowej porady. Dziękuję

Ewa z Łodzi

21 października 2020

Otrzymałam zwięzłą i wyczerpującą odpowiedź. Polecam.

Elwi

20 października 2020

Szybka i rzetelna porada. Mega profesjonalizm i kompetencja polecam

Barbara

19 października 2020

Uzyskałam odpowiedz wyczerpująca.

Alicja z Bydgoszczy

19 października 2020

W skrócie dowiedziałam się najwaznieszego.

Magda Wejherowo

18 października 2020

Profesjonalne podejście

Krzysztof

18 października 2020

Wszystko czego potrzebowalam zostalo mi wyjasnione.

Justyna

16 października 2020

Szybka odpowiedz zwiezla i na temat

ANETA Z WARSZAWY

15 października 2020

Polecam, wszystko jasno i przejzyscie wytlumaczone!

Michal

14 października 2020

Bardzo pomocna informacja. uzyskałam jak najbardziej rzetelna odpowiedz. Polecam

jola

14 października 2020

Szybka i kompetentna pomoc

Laura z Bartoszyc

13 października 2020

Bardzo rzetelna i fachowa pomoc. Polecam

Monika Poznań

13 października 2020

Super, bardzo szybka i konkretna odpowiedź. Polecam

Anita

13 października 2020

Merytoryczna, szczegółowa ale zwarta opinia prawna na konkretny temat. Dokładnie sformułowane odpowiedzi na wszystkie zadane pytania bez zbędnej prawnej retoryki. Lepiej i czytelniej raczej się nie da. Polecam Pana Tomasza R.Weighta w 100%.

Maciej z Poznania

13 października 2020

Bardzo konkretna wyczerpująca odpowiedź.

Emilia

9 października 2020

Dziękuję bardzo za odpowiedź i pomoc

Super

9 października 2020

Szybko,czytelnie i na temat.

tomasz

9 października 2020

Super konkretny

Amanda

9 października 2020

Bardzo szybka i konkretną odpowiedź polecam

Beata z Siemianowic Śl.

9 października 2020

Szybka odpowiedź, dziękuję.

Ela

8 października 2020

Szybka i rzeczowa odpowiedz. Bardzo dziękuję za pomoc!

Anna ze Zgierza

8 października 2020

Serdecznie polecam! Szybka odpowiedz i fachowa oraz konkretna porada!

Paulina z Wrocławia

5 października 2020

ODPOWIEDZ BARDZO POMOGLA I W BARDZO KRÓTKIM CZASIE POLECAM.. I RÓWNIEŻ BARDZO DZIĘKUJĘ.SERDECZNIE POZDRAWIAM ANDRZEJ.

Andrzej z Szczecinka

5 października 2020

Otrzymalam krotka, aczkolwiek wyczerpujaca odpowiedz, dzieki ktorej nie mam watpliwosci jak postapic. Dziekuje bardzo.

aleksandra stanczak

5 października 2020

Szybka i rzetelna odpowiedz.

Aneta z Warszawy

4 października 2020

Bardzo pomocna i trafna opinia, bardzo dziękuję i polecam !

Kamil z Katowice

3 października 2020

Odpowiedz była szybka i w pełni wyczerpująca. Uzyskałam informacje których potrzebowałam Dziękuję

Agnieszka

2 października 2020

Konkretna odpowiedź nie pozostawiająca wątpliwości.

Elwira z Pleszewa

1 października 2020

Szybka i konkretna odpowiedz na zadane pytanie

Sylwia z Raciborz

1 października 2020

Pan adwokat wyraża się w sposób jasny i zrozumiały, dając wyczerpującą odpowiedź. Naprawdę godny polecenia.

Monika C.

1 października 2020

Rzetelnie i szybko POLECAM.

Piotr

30 września 2020

Szybka i bardzo rzetelna odpowiedz w zakresie prawa spadkowego. Szczegolowe i bardzo kompetentne omówienie poruszanych zagadnien. Serdecznie plecam i jeszcze raz goraco dziekuje za pomoc

Sylwia

30 września 2020

Pan prawnik Tomasz R.Weigt bardzo mi pomógł.Wyjaśnił precyzyjnie sprawy związane z testamentem i darowizną w przeciwieństwie do notariusza z kancelarii prawnej we Wrocławiu. Polecam z przekonaniem adwokata Tomasza R.Weigta z Bolesławca .

Grażyna

29 września 2020

Szybka reakcja. Konkret, acz, co zrozumiałe - ogólnikowo. Możliwość pomocy/współpracy w przedstawionej sprawie. Uprzejmość.

Marek

29 września 2020

Odpowiedz dobra ale bez konkretnych wskazowek. Ogolne informacje ktore mozna znalezc w sieci.

Alina-New York

28 września 2020

Szybki serwis mądra porada

Alex

28 września 2020

Polecam. Pomocny wszystko wytłumaczy. Gdy zajdzie taka potrzeba to skorzystam jeszcze w przyszłość. Pozdrawiam

Justyna

28 września 2020

Polecam Pana

Monika z Katowic

25 września 2020

Konkretne informację i pomocne. Polecam.

Romka

25 września 2020

Szybka reakcja na pytanie. Pomocna rada.

Darek Szczecin

25 września 2020

Opinia prawnika bardzo mi pomogła , rozwiała moje wątpliwości . Dziękuję bardzo.

Barbara z Ropczyc

25 września 2020

Bardzo pomocne porady.

A

24 września 2020

P. Tomasz reprezentuje wysoki poziom, konkretny z bardzo dużą wiedzą.

Paula

24 września 2020

Bardzo wyczerpująca odpowiedź wnosząca wiele do sprawy, jak próbować ją rozwikłać. Bardzo dziękuję za pomoc i rozwikłanie wszystkich wątpliwości. Pozdrawiam

Andrzej, Szczecin

23 września 2020

Szybka i rzeczowa odpowiedź. Szczerze polecam

Joanna

23 września 2020

Polecam Pana prawnika w 100% bardzo szczegółowo odpowiedział na pyrania

Lidia z Rzeszowa

23 września 2020

Pan adwokat udzielił mi wyczerpującej odpowiedzi...

Mala

22 września 2020

Bardzo szybko i konkretnie otrzymałam odpowiedź.Dla mnie jasna i wyczerpującą.Dziękuję i polecam.Grażyna

Grażyna

22 września 2020

Szybka i konkretna odpowiedz, dziękuję

Joanna Wołek

22 września 2020

szybka i zadowalająca odpowiedź nie spodziewałem się, że w tak krótkim czasie dostanę odpowiedź polecam wszystkim tego prawnika .

Tomek z Torunia

21 września 2020

Dziękuję dostałam wyczerpującą odpowiedź.

Sylwia z Bielska

21 września 2020

Bardzo fachowa odpowiedz

Anna z Rzeszowa

21 września 2020

Bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony czas.

R.z Krakowa

19 września 2020

Bardzo konkretna odpowiedz krótko zwięzłe i na temat

Jolanta z sosnowca

18 września 2020

Dziękuję za pomoc opinia była bardzo pomocna szczerze polecam

Piotr Radecki

18 września 2020

Odpowiedz otrzymałam w zasadzie natychmiast i to bardzo konkretną. Jestem zadowolona. Polecam Pana Mecenasa. Dziękuję bardzo.

Małgorzata z Gdyni

18 września 2020

Szybka, solidna odpowiedz na dręczące mnie pytanie. Dziękuję

EWA

17 września 2020

Bardzo szybko uzyskałam konkretną i rzeczową informacje. Polecam

Ela

17 września 2020

Konkretnie, na temat, zrozumiale

Karola

17 września 2020

Jestem bardzo wdzięczna za rzeczową i szybka odowiedz. Bardzo dziękuję

Justyna z Zabrza

16 września 2020

Konkretnie I na temat pan odpowiada

Bardzo dobra

15 września 2020

ok pomocny

Grzegorz

15 września 2020

Polecam jak najbardziej bardzo pomocny i rzetelny

Bardzo pomocna

15 września 2020

Jasna precyzyjna odpowiedź na pytania. Polecam.

Izabela z Kwidzyna

15 września 2020

Bardzo konkretna odpowiedz, napisana w prosty sposób.

ANIA Z LUBONIA

14 września 2020

Porada udzielona rzeczowo i profesjonalnie, dziękuję i polecam.

Joanna

14 września 2020

Uzyskalam odpowiedz na pytanie pelne i zrozumiale nie pozostawiajace grama niepewnosci. Dziekuje

Kamila

14 września 2020

Dziękuję za rzetelną poradę, pomocną w mojej sytuacji.

Alexandra

14 września 2020

Otrzymałam odpowiedź szybko, w sposób wyczerpujący. Polecam.

Krystyna z Łodzi

14 września 2020

Bardzo rzetelny i ko kretny czlowiek. Otzrymalem poradę taką jaka chciałem. Polecam

Arek

12 września 2020

Polecam w 100 % Pana Tomasza . Bardzo szczegółowo i szybko odpowiada na pytania . Jestem bardzo wdzięczna za pomoc .

Lidia z Rzeszowa

12 września 2020

Bardzo dobra i szybka pomoc , odpowiedz w zrozumiałym języku gorąco polecam.

Maciek

11 września 2020

Jestem zdawolony. Bardzo mi pomógł.

Piotr z Głogowa.

11 września 2020

Rzeczowa i szybka odpowiedź

Tomek

11 września 2020

Szybko i rzetelnie.

Kinga

11 września 2020

Ocena bardzo dobra a nawet z plusem.Jednak moje pytanie było chyba niezbyt precyzyjne, dlatego tez poprosiłam o dodatkową informację.

Anna z Mazowsza

10 września 2020

Konkretny odpowiedział na wszystkie zadane przezemnie pytania...

Kasia

10 września 2020

Szybka i konkretna odpowiedz! Dziekuje bardzo i polecam!

Pawel

10 września 2020

Bardzo dobry i szczegółowy

Anna z Warszawy

9 września 2020

Szybka precyzyjna odpowiedź, wiele pomogła. Polecam

Oliwia

8 września 2020

Szybka i konkretna odpowiedź

EP

8 września 2020

Polecam, krótko konkretnie i zrozumiale.

best

8 września 2020

Bardzo dziękuję za szybką i konkretną pomoc. Otrzymałam jasne odpowiedzi na wszystkie moje pytania.

Zofia z Warszawy

7 września 2020

Odpowiedż była rzeczowa i satysfakcjonująca. Nie czekałem długo, mam zamiar jeszcze korzystać z jego usług.

Leszek z Oławy

7 września 2020

Bardzo szybko ,konkretnie na temat. Polecam.

Adam

7 września 2020

Dzięki poradzie, mogłam podjąć ważną, życiową decyzję, która w przyszłości, nie będzie obarczona błędami, i w związku z tym kłopotami. Bardzo dziękuję!

Lidia z Wieliczki.

6 września 2020

Polecam. Zwięzła i konkretną porada dotycząca podanej kwestii. Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Michał

4 września 2020

Rzeczowa odpowiedź, która rozwiała wszelkie moje wątpliwości.

Joanna

4 września 2020

Osoba kompetentna.

Ewa Machnicka

4 września 2020

Bardzo wyczerpująca odpowiedź na postawione pytanie, pomimo małej ilości szczegółów w temacie. Pomoże mi to w napisaniu pisma do firmy o odszkodowanie, a gdy to nie pomoże o zwrócenie się na drogę postępowania cywilnego. Polecam i dziękuje za szybką pomoc :)

Bartek

3 września 2020

Bardzo szybka i konkretną odpowiedź w mojej sprawie. Dziękuję i polecam tego prawnika.

Adam z Łodzi

3 września 2020

Wyczerpująca odpowiedź.

Monika

3 września 2020

Bardzo polecam, szybką i fachową porada.

Joanna

3 września 2020

Bardzo szybko i konkretnie odpowiada na pytania Polecam

Beata

3 września 2020

Szybka, wyczerpująca i rzetelna odpowiedź.

Wojciech z Torunia

2 września 2020

Pełen profesjonalizm.

Pl

2 września 2020

Super, udzielone odpowiedzi konkretne, pomocne wyjaśniające wszystko

Paulina

2 września 2020

Bardzo szybka i zetelna odpowiez.Dziekuje bardzo i polecam

Klient

2 września 2020

Bardzo zwięzła, pomocna i merytoryczna opinia. Już wszystko wiem i rozumiem, polecam Pana Mecenasa serdecznie. Dziękuję uprzejmie za szczegółowe rozpisanie i odniesienie się do każdego z moich punktów oraz wątpliwości.

Maria z Warszawy

2 września 2020

dziekuje za pdpowiedz - zwiezla I do rzeczy. sprawa moja skomplikowana poniewaz nie mieszkam w Polsce a spadek dotyczy mamy miejsca w Polsce I kilku reczy ktore mama przywozila I wywozila...jeszcze raz dziekuje. jak sprawa sie potoczy do przodu to byc moze zadzwonie zeby uzyskads platnej porady Teresa

Teresa

2 września 2020

Polecam Pana Mecenasa. Profesjonalna, wyczerpująca odpowiedź udzielona w bardzo krótkim czasie. Dziękuję serdecznie za pomoc.

Monika z Grodziska Mazowieckiego

1 września 2020

Bardzo wyczerpująca odpowiedź, poparta wyrokiem sądu oraz Interpretacją indywidualną KIS,

Grażka

1 września 2020

Odpowiedz bardzo szybka i dokładnie na zadane pytanie

Edyta

1 września 2020

Profesjonalna usluga, szybka odpowiedz na pytania, bardzo polecam kazdemu komu tematy prawne wydaja sie niezrozumiale i bardzo skomplkowane.

Marta z UK

1 września 2020

Pan Adwokat wyjaśnia rzeczowo i zrozumiałe.

Katarzyna Warszawa

31 sierpnia 2020

Wspanialy czlowiek, doswiadczony z calego serca polecam.

Sabina Mk

31 sierpnia 2020

Bardzo dziękuje za przekazane szczegółowych informację odnośnie dziedziczenia oraz zapisu testamentowego .

Gonia

31 sierpnia 2020

Otrzymałam odpowiedź w interesującym mnie zakresie.

Magda

30 sierpnia 2020

Polecam, bardzo dobry i rzetelny prawnik. Bardzo szybko udzielona odpowiedź, która w pełni odniosła się do problemu. Nie spodziewałam się, że w tak krótkim czasie otrzymam odpowiedź.

Adriana

30 sierpnia 2020

Super, rewelacja, polecam.

Bogumiła

28 sierpnia 2020

Bardzo szybka i zetelna porada .Bardzo panu dziękuję

Super

28 sierpnia 2020

Zwięźle i na temat, wszystko zrozumiałe i problem rozwiazany

Marcin R.

28 sierpnia 2020

Porada rzeczowa i na temat.

Wojciech z Torunia

27 sierpnia 2020

Dziękuję Panu Adwokatowi Tomaszowi R. Weigt za zainteresowanie moją sprawą. Odpowiedź jest mi bardzo pomocna. Pozdrawiam i polecam.

Halina

27 sierpnia 2020

Odpowiedź rewelacyjna na zadane pytanie

Ada

27 sierpnia 2020

Dziękuje serdecznie za odpowiedz. Była ona bardzo obszernie opisana i pomocna. Polecam

Anonim Żory

27 sierpnia 2020

Rzetelna fachowa pomoc godna polecenia.

Anna z Słupsk

27 sierpnia 2020

Kompetentna i wyczerpująca odpowiedź. Dziękuję.

Magda

26 sierpnia 2020

Potrafi doradzić. Jest bardzo dobry. Polecam.

Agnieszka Tomkiewicz

25 sierpnia 2020

Polecam Bardzo szybka odpowiedź

Aga

25 sierpnia 2020

Bardzo szybka i pomocna odpowiedź. Dziękuję.

Dorota

25 sierpnia 2020

Konkretna odpowiedź o którą mi chodziło. Polecam.

Kinga

25 sierpnia 2020

Rzeczowo i na temat, Pan Tomasz doradził mi językiem bardzo zrozumiałym i w zasadzie odpowiedział na wszystkie moje pytania. Bardzo polecam

Artur

25 sierpnia 2020

wyczerpująca odpowiedź dziękuje bardzo za pomoc i poradę

Renata

24 sierpnia 2020

Konkretna pomoc, wyjaśnienie sprawy. Polecam

Ewelina

24 sierpnia 2020

Jestem bardzo zadowolona i wdzięczna za odpowiedź, która rozwiała moje wątpliwości i mi pomogła. Z czystym sumieniem polecam

Anna

23 sierpnia 2020

Bardzo fachowa pomoc Jeszcze raz dziękuję

Mariusz

23 sierpnia 2020

Konkretna zrozumiala odpowiedź na zadane pytanie. Polecam.

Beata z Kalisz

23 sierpnia 2020

Bardzo dziękuję za pomoc. Jestem zadowolona z pańskiej porady

Bożena z Rypina

21 sierpnia 2020

Szybka odpowiedź

Wioleta

21 sierpnia 2020

POLECAM. RZECZOWA I SZYBKA ODPOWIEDZ

Kasia z Lubaczowa

21 sierpnia 2020

Bardzo szybka odpowiedź. Prawnik godny polecenia. Polecam.

Monika z Wroclawia

20 sierpnia 2020

logiczne i zrozumiałe wytłumaczenie tematu oraz odpowiedzi na zadane pytania

Katarzyna O

20 sierpnia 2020

Rzeczowa i szybka odpowiedź pozwalająca trafniej podjąć decyzję co do dalszych działań. Polecam.

Marek z Zielonej Góry

20 sierpnia 2020

Bardzo jestem zadowolona z odpowiedzi. Odpowiedź wyczerpująca. Polecam.

Dorota z Zielonej Góry

19 sierpnia 2020

Bardzo dziękuję za pomoc.

R.z Krakowa

19 sierpnia 2020

Bardzo polecam

Magda

19 sierpnia 2020

Dziękuję , za konkretne wskazówki. Krótko i konkretnie .

Monika

18 sierpnia 2020

Bardzo fachowa pomocna i szybka odpowiedź. Dobrze wytłumaczono. Dziękuję

Piotr z Katowic

18 sierpnia 2020

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Teraz wszystko już jest jasne dla mnie. Pozdrawiam

Forever1806

18 sierpnia 2020

Bardzo dobrze wszysko wyjaśnione. Polecam 😊

Aga z Krakowa

18 sierpnia 2020

Pomógł mi w zagadce sądowej to mi wystarczy

Małgorzata. Swarzędz

17 sierpnia 2020

Pan prawnik udzielił mi wyczerpujących odpowiedzi w sposób bardzo rzeczowy, ale przede wszystkim przystępny i zrozumiały dla laika. Odpowiedzi zostały udzielone wręcz natychmiastowo!

Monika

17 sierpnia 2020

Polecam w 100%

Agnieszka

17 sierpnia 2020

Bardzo wyczerpująca i szczegółowa odpowiedź i duża pomoc w mojej sprawie. Jestem bardzo wdzięczna! Dziękuję!

Dorota z Warszawy

16 sierpnia 2020

Rzetelna i zrozumiała odpowiedź.

Basko

14 sierpnia 2020

Polecam blyskawiczna odpowiedz konkretnie i na temat

Warszawa

13 sierpnia 2020

Bardzo dobre odpowiedzi

Włodzimierz ze Zgorzelca

11 sierpnia 2020

Szybko, sprawnie i konkretnie odpowiada na pytania.

Magdalena

11 sierpnia 2020

Udzielona odpowiedź jest niejednoznaczna, ale zachęca do dalszego kontaktu. Pan Tomasz musiałby zapewne zobaczyć umowę i zagłębić się w szczegóły. Dziękuję za szybką reakcję na zapytanie.

Wojciech

11 sierpnia 2020

Odpowiedź Pana Mecenasa jest fachowa i pomocna.

Włodzimierz ze Zgorzelca

10 sierpnia 2020

Konkretnie i rzeczowo

Marcin z Kalisza

10 sierpnia 2020

Odpowiedź na moje pytanie otrzymałem bardzo szybko. Była zwięzła, zrozumiała i całkowicie wyjaśniająca moją sprawę. Bardzo dziękuję, wszystkim polecam pana mecenasa.

Jurek z Kielc

9 sierpnia 2020

Szybka odpowiedź i kompetenta.

Ewelina z Świdnika

9 sierpnia 2020

Dobre porady. Pan przejął się sprawą. Polecam

Daria

9 sierpnia 2020

Rzeczowy i konkretny

Anna z Łomży

8 sierpnia 2020

Bardzo polecam ! Wyczerpująca odpowiedź

Marlena z.warszawy

8 sierpnia 2020

szybka odpowiedz.

Mariusz

7 sierpnia 2020

Jasna i rzeczowa odpowiedź na pytania. Godny polecenia.

Magda z Piaseczna

7 sierpnia 2020

Szybka, sprawna a zarazem treściwa odpowiedź z interesującą informacją. Polecam

DAREK

6 sierpnia 2020

Pan Tomasz odpowiedział bardzo szybko i konkretnie na moje pytania a co najwazniejsze za darmo!Polecam jak najbardziej!!!!

Marta z Podkarpacia

6 sierpnia 2020

Witam Panie Mecenasie, Dziękuję bardzo za rzetelną i wyczerpującą poradę w sprawie spisania testamentu. Cenna jest porada Pana Mecenasa w sprawie możliwości spisania testamentu za dożywotnią opiekę. Serdecznie pozdrawiam. Teresa Pyrzyk

Teresa z Katowic

6 sierpnia 2020

Dobrze poradził co robić

Paweł

5 sierpnia 2020

Szybko i konkretnie odpowiedział na mój problem.

Marta z Wolsztyna

5 sierpnia 2020

Bardzo dobra znajomość prawa, szybkie odpowiedzi i rzetelne tłumaczenia dla osoby nie siedzącej w tych tematach.

Kacper

5 sierpnia 2020

Zetelna ,konkretną odpowiedź -polecam

Gość

4 sierpnia 2020

Bardzo dziękuję za odpowiedź, która była konkretna, wyczerpująca i pomocna.

Hanna z Warszawy

4 sierpnia 2020

Bardzo szybka i precyzyjna pomoc

Magda

4 sierpnia 2020

Bardzo konkretna odpowiedź, w pełni tłumacząca sprawę

Kinga

4 sierpnia 2020

Odpowiedz wyczerpująca i konkretna. Bardzo rzetelne podejście, dziękuję

WPT.Wawa

3 sierpnia 2020

dziękuję za odpowiedź, Pan Tomasz w kilku zdaniach wyjaśnił mi to co chciałam wiedzieć

Renata ze Starachowic

3 sierpnia 2020

Dał nam Trochę wiary ze są szanse na lepszy wymiar kary i tak tez się skonczylo mimo straszenia policjantów o dożywotnim zakazie kierowania to o rok przedłużyli zakaz

Lala

1 sierpnia 2020

Bardzo pomocna odpowiedz na pytanie

Justyna wrocław

1 sierpnia 2020

Bardzo rzetelna i wyczerpujaca odpowiedz. Polecam.

Kasia

1 sierpnia 2020

Otrzymałam wyczerpującą odpowiedź.

Agnieszka z Borowej

31 lipca 2020

Bardzo szybki kontakt, rzeczowe wyjaśnienie problemu(kontakt nie skończył się na jednej wiadomości tylko kilka, gdzie doprecyzowałem problem i otrzymałem szerokie wyjaśnienie problemu), dziękuję i polecam!

Tomasz

31 lipca 2020

Krótka i rzetelna odpowiedź na pytanie prawne, jakiej potrzebowałam. Bardzo dziękuję.

Użytkowniczka serwisu

31 lipca 2020

Rzetelna pomoc, wszystko zwięzłe i na temat. Polecam

K.

30 lipca 2020

Polecam. Szybko i konkretnie odpowiada na pytania. Bardzo pomocny

Magdalena

30 lipca 2020

Polecam gorąco!Pan mecenas bardzo rzeczowy i cierpliwy. Jego odpowiedź na moje pytanie, choć nie do końca, po mojej myśli, bardzo mi pomogła w zrozumieniu sprawy o która pytałam.

Ewa

30 lipca 2020

Polecam, uzasadnienie artykułami. Polecam.

Tera

30 lipca 2020

Pomocna prawniczo odpowiedź. Rzeczowa, wyczerpująca. Polecam.

Łukasz

30 lipca 2020

Pomoc uzyskałem natychmiast. Pan Tomasz bardzo dokładny i z wielką wiedzą.

Darek

29 lipca 2020

Bardzo dziękuję Panu Tomaszowi R. Weigt za udzielenie szybkiej i rzetelnej odpiwiedzi na zadane pytanie.

Agnieszka. Syców

28 lipca 2020

Szybko i na temat. Polecam

Paweł

28 lipca 2020

Precyzyjna odpowiedz, która rozwiała wszelkie moje wątpliwości. Polecam!

Stefan

27 lipca 2020

Konkretna wypowiedź oraz przydatna pomoc, polecam :)

Kamila Słupsk

27 lipca 2020

Szybka odpowiedz

Sylvia

26 lipca 2020

Jestem zadowolona z porady, konkretna, rzetelna, polecam.

Opolanka

26 lipca 2020

Rzetelna porada, uspokoiła mnie i wiem jakie powinnam podjąć dalsze kroki.

Monika

25 lipca 2020

Bardzo szybka, fachowa i zrozumiała odpowiedź. Dziękuję i polecam

Sara z Łasku

25 lipca 2020

Szybko i na temat

Ala z Poznania

25 lipca 2020

Odpowiedż konkretna i profesjonalna.Z pewnoscią skorzystam z dalszych usług.Pozdrawiam serdecznie i dziękuję.

Dorota z Wrocławia

23 lipca 2020

Szybka i rzeczowa pomoc. Szczerze polecam.

Marta z Warszawy

23 lipca 2020

Dziękuję za rzetelne odpowiedzi. Jestem wdzięczny ....

Krzysztof

23 lipca 2020

Odpowiedź bardzo szybka i przydatna, polecam.

Magdalena z Glinojecka

23 lipca 2020

Dobry prawnik. Rzeczowo odpowiada na pytania i stara się. Polecam

Daria

22 lipca 2020

Odpowiedź bardzo rzetelna i wyczerpująca

Monika

22 lipca 2020

Szybka, konkretna i rzetelna odpowiedź. Polecam z całego serca

Monika ze Słupska

21 lipca 2020

Konkretna odpowiedź na zadane pytanie. Dziękuję za poradę prawną.

Porada dot. darowizny

19 lipca 2020

Bardzo rzetelne odpowiedzi. Jestem wdzięczny.

Krzysztof z Jasła

19 lipca 2020

Przekazanie istotnych informacji .dziękuję

Wanda

18 lipca 2020

Fachowa pomoc.

Jk

18 lipca 2020

Odpowiedź wyczerpującą, dokładna i konkretna mimo darmowej porady. Dodatkowo udzielona w bardzo krótkim czasie. Zdecydowanie polecam.

Wiolka Zielona Góra

16 lipca 2020

Bardzo pomocny polecam

Paulina

16 lipca 2020

Bardzo rzeczowa porada, rozwiała wiele moich wątpliwości. Dziękuję bardzo! Teraz już wiem jak nie dać się oszukać.

Joanna z Leska

16 lipca 2020

Prosta, konkretna odpowiedź.

A. okolice Zamościa

16 lipca 2020

Pomocna informacja

Wanda

16 lipca 2020

Pan Adwokat godny polecenia. Osoba kompetentna,rzetelna,sumienna ,ale przede wszystkim skuteczna. Serdecznie polecam.

Wiola

15 lipca 2020

Szybka odpowiedź. Konkretnie. Zrozumiale. Polecam.

Użytkowniczka

14 lipca 2020

Witam, dziękuję, za informację.

Ewa z Wrocławia

14 lipca 2020

Rzetelny i konkretny

Justyna

12 lipca 2020

Zdecydowanie polecam pana adwokata. Fachowo doradził konkretne rozwiązanie w kwestii prawa rodzinnego.

Stefan z Warszawy

11 lipca 2020

Bardzo obszerna odpowiedź na pytanie, Pan Tomasz pozwolił mi spojrzeć na problem z szerszej perspektywy. Polecam!

Agnieszka z Lubina

11 lipca 2020

Wspaniale i wyczerpujace odpowiedzi Jestem bardzo zadowolona

Alicja z Mazur

10 lipca 2020

Profesjonalne podejście do sprawy. Konkretna wyczerpującą odpowiedź. Sympatyczny kontakt. Bardzo serdecznie polecam tego prawnika.

Bożena z Jeleniej Gory

10 lipca 2020

Bardzo szczegolowa i fachowa odpowiedz , konkretna i szybka, zdecydowanie polecam

Justyna

9 lipca 2020

Dziękuję za pomoc.

Piotr

8 lipca 2020

Bardzo kompetentny człowiek, przede wszystkim człowiek.. pomógł mi bardzo dużo, dzięki niemu poznałam swoje prawa i przede wszystkim zostałam skierowana na dobra drogę. Polecam z całego serca!

Małgorzata z Legnicy

8 lipca 2020

Profesionalne podejscie do sprawy z gory dziekuje

Lukasz wroclaw

6 lipca 2020

Bardzo szybka, rzeczowa pomoc i porada. Serdecznie dziękuję i polecam

Magda z Gliwic

6 lipca 2020

Rzetelna,dokładna i szybka odpowiedź. BARDZO dziękuję. Serdecznie polecam.

K.K.

5 lipca 2020

Rozbudowana i zrozumiała porada w dziedzinie prawa rodzinnego. Dziękuję za rozjaśnienie sytuacji i rzeczowe doradztwo. Polecam!

Justyna

1 lipca 2020

Dostalam jasne i precyxyjne wskazowki

Joanna

29 czerwca 2020

Sytuacja, z którą się zmagałam została mi wstępnie rozjaśniona w bardzo prosty i dostępny dla każdego sposób.

XxX

29 czerwca 2020

Bardzo dziękuję Panu Mecenasowi za szczegółową odpowiedź.

Lca

27 czerwca 2020

Bardzo dobra.

Patrycja okolice Szamotuł wlkp.

27 czerwca 2020

Szybka i konkretna odpowiedź.

Kasia

26 czerwca 2020

Jestem bardzo zadowolona ! Wyczerpujaco Pan adwokat odpowiedzial na nurtujace mnie trudne sprawy Wskazal jak moge rozwiazac swoj problem

Alicja z Mazur

25 czerwca 2020

Konkretna, rzetelna odpowiedź na pytanie.

Anonim

22 czerwca 2020

Bardzo dokładna i zrozumiała wypowiedź. Szybko i dokładnie wyjaśnione.

Julita z Inowrocławia

22 czerwca 2020

Krótko fachowo na temat 100 proc zadowolenia polecam i dziękuję Wankiewicz Artur

Wankiewicz Artur

22 czerwca 2020

Wszystko jasno i na temat!

Maciej z Koszalina

21 czerwca 2020

Jestem bardzo zadowolony z porady w mojej sprawie

Wiesiek

19 czerwca 2020

Bardzo konkretna i szybka pomoc

Mateusz

16 czerwca 2020

Krótko, zwięźle i na temat

Marian z Jeleniej Góry

16 czerwca 2020

Świetny adwokat.

Piotr z Dobroszyc

15 czerwca 2020

Szybka I pomocna odpowiedz

Tom z St Andrews

14 czerwca 2020

Szybka,rzetelna i wyczerpująca odpowiedź. Przede wszystkim napisana językiem zrozumiałym dla laika w dziedzinie prawa. Serdecznie polecam.

Lucyna z Krakowa

14 czerwca 2020

Pomocna oraz rozbudowana odpowiedź satysfakcjonująca konsumenta

Miłosz z Kluczborka

13 czerwca 2020

Wnikliwa i rzetelna analiza mojego przypadku. Szybka odpowiedz. Profesjonalnie i fachowo. Pan Tomasz wzbudzil moje zaufanie.

Gosia z Wroclawia

13 czerwca 2020

Bardzo fachowa odpowiedź, wszystko wyjaśnione, łatwym językiem, dzięki czemu wszystko zrozumiałe

Ada

12 czerwca 2020

Bardzo fachowa pomocna i szybka porada.

Paweł Wrocław

10 czerwca 2020

Rzeczowa porada

Alicja

9 czerwca 2020

Rzetelna odpowiedź

Paulina

9 czerwca 2020

Świetny ! polecam

Aaa

8 czerwca 2020

Bardzo szczegółowa odpowiedź uwzględniająca rózne aspekty problemu. Gorąco polecam

Ola

8 czerwca 2020

Rzetelny, odpowiada na zadane pytania, jasno i zrozumiałe

Super

7 czerwca 2020

Dobra i szybka porada. Bardzo pomocna. Polecam

Daria

6 czerwca 2020

Rzetelnie i rzeczowo

Damian

5 czerwca 2020

Ok. bardzo polecam

Kasuw

5 czerwca 2020

Szybka i szczegółowa porada.

Karolina z Wrocławia

5 czerwca 2020

Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza.

Magda Mirsk

4 czerwca 2020

Pomocna odpowiedz, jeszcze raz dziekuje.

Diana

24 maja 2020

Bardzo konkretny prawnik,szybka odpowiedź.Polecam tego prawnika.

Szatynkah

24 maja 2020

Krótko, zwięźle i na temat

Justyna

22 maja 2020

Dziś potrzebowałam porady dot. Prawa pracy. Dostałam czytelne jasne wskazówki w tej sprawie. Super specjalista , polecam i na pewno skorzystam z pomocy .

Agata O.

21 maja 2020

Odpowiedzi wyraziste , polecam👍

Danuta z Gryfowa

18 maja 2020

Uzyskałam wyczerpującą pomoc. Polecam gorąco!!!

Alicja

17 maja 2020

Bardzo rzetelny i kompetentny. Uzyskałam wyczerpującą pomoc. Polecam gorąco!!!

Bożena Rudziak

16 maja 2020

Zdecydowanie polecam tą stronę i prawnika, możne odpowiedz nie była całkowicie konkretna, ale pomocna.

Eva -Szczecin

12 maja 2020

Bardzo polecam szybki i sprawny kontakt odpowiedzi wyraziste bardzo polecam👍

Joanna z Żar

11 maja 2020

Wiedza ,uprzejmość, rzetelne podejście do klienta to pełny sukces Pana Mecenasa. dziękuję bardzo za pomoc i polecam Pana Tomasza R. Weigt.

Krzysztof

11 maja 2020

Szybka odpowiedź na pytanie zamieszczone na portalu. Konkretnie i precyzyjnie, dokładnie to, czego potrzebowałem.

Maciej, Warszawa

6 maja 2020

Odpowiedź była wyczerpująca i bardzo mi pomogła.

Michał z Częstochowy

9 kwietnia 2020

Bardzo rzetelna porada, wiele wyjaśniła i wiele podpowiedzi ze strony Pana Mecenasa. Polecam z chęcią skorzystam jeśli będę jeszcze kiedyś w potrzebie

M