Marek Jaroch

Kancelaria Adwokacka Adwokat Marek Jaroch

5,0 91 opinii

15 listopada 2021

Otrzymałam odpowiedź, która mnie satysfakcjonowała.

Anetta z Trzebnicy

28 lipca 2021

Szybka i konkretna odpowiedź, super, polecam i bardzo Panu dziękuję.

Aleksandra Dm

19 lipca 2021

Solidna i szybka odpowiedz na moje pytania. Dziekuje i polecam

polecam

29 czerwca 2021

Polecam serdecznie.

Ewa

29 czerwca 2021

Szybkie zainteresowanie się moim pytaniem, szybka odpowiedź. Bez zbędnych sugestii. Bardzo dziękuję za reakcję.

SI

29 czerwca 2021

Bardzo dobra konsultacja, rzeczowa konkretną. Jestem bardzo zadowolony z całą uczciwością mogę polecić Pana Mecenasa. Jeżeli ktoś chce dobrego adwokata to polecam tego.

Marcin z Walbrzycha

26 czerwca 2021

Szybka odpowiedź, konkretna, bardzo rzeczowa, naprawdę polecam

Dorcia

10 czerwca 2021

Pan Marek, udzielił mi bezpłatnej odpowiedzi na moje pytania i pokierowal w kwestii nastepnych krokow. Dziekuje za pomoc.

porada dotyczaca zakupu psa

18 maja 2021

Słowny, konkretny

Edyta

13 maja 2021

Kontakt bardzo przyjemny, możliwość poinformowania się rzetelnie o możliwościach do danego problemu. Za skorzystanie przemawia również chęć pomocy oraz elastyczność, ludzkie podejście do człowieka.

Czarna

29 marca 2021

Dostałam konkretną odpowiedź na moje pytanie dziękuję

Bożena z Leeds

25 marca 2021

Bardzo pomocna odpowiedź, wyczerpująca

Magdalena z Lublina

24 marca 2021

Polecam, Pan Mecenas bardzo dużo mi wyjaśnił w sprawie rodzinnej.

Tomek

23 marca 2021

Wszystko ok dziękuje za odpowiedz mam nadzieje ze będziemy kontynuować sprawę

Pozorski

23 marca 2021

Bardzo trafna opinia

Pawel

23 marca 2021

Szybki kontakt, wszystko zostało przedstawione w odpowiedni sposób dzięki czemu sprawa już się wyjaśniła.

Katarzyna

23 marca 2021

Dziękuję za konkretną odpowiedź.

Ilona

21 marca 2021

Szybka i konkretna odpowiedź, której oczekiwałam. Polecam!

Ania z Mazowsza

8 marca 2021

Pan Adwokat bardzo mi pomógł w sprawie. Polecam

Marek z Warszawy

8 marca 2021

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź. Dziękuję bardzo.

Maciek

8 marca 2021

Prawnik szybko odpowiedział na pytanie związane z umową o zlecenie.

Ewa z Czechowic

4 lutego 2021

Bardzo szybka, rzetelna odpowiedź, na wszystkie pytania solidna fachowa odpowiedź. Bardzo gorąco polecam.

Bina

12 stycznia 2021

Bardzo dobry prawnik, tylko trzeba precyzyjnie i jasno zadawać pytania, oraz kompleksowo opisać problem. Wtedy uzyska się satysfakcjonującą odpowiedź. Początkowo tego nie zrobiłam i dlatego wymagało to dłuższej dyskusji. Faktem jest, że formularz na stronie ma ograniczoną pojemność, więc trzeba nabrać umiejętności krótkiego i treściwego pisania.

Anna

6 stycznia 2021

Konretna odpowiedź. Dobry kontakt

Bodek

3 stycznia 2021

Bardzo polecam Pan Marek Jaroch szybko i fachowo odpowiedział na moje pytanie bardzo mi to pomogło i chętnie będę polecać go innym💪

Anna z Bytomia

3 stycznia 2021

Szybka i pomocna odpowiedź na pytanie.

Wypowiedzenie umowy o prace

3 stycznia 2021

Bardzo szybko i rzeczowo odpowiedział na moje pytanie.

Elwira

28 grudnia 2020

Rzetelna i szybka pomoc. Polecam każdemu kto zmaga się z jakimkolwiek problemem. Pan Marek zna się na rzeczy i znajdzie rozwiązanie, doradzi jak postępować itd. Polecam koniecznie.

Izabela Jaworska

23 grudnia 2020

Bardzo szybka, rzeczowa odpowiedź.

Anna

23 grudnia 2020

Witam, tak pomógł mi Pan Prawnik już wiem jak napisać pismo. Dziękuje

Dobtze

23 grudnia 2020

Pan Prawnik szybko, rzetelnie oraz bezpłatnie udzielił odpowiedzi na nurtujące pytania odnośnie mandatu nałożonego na mnie. Dziękuję raz jeszcze i serdecznie polecam tego Pana!

K.W

20 grudnia 2020

Pan Marek wszystko objaśnia w sposób prosty i zrozumiały dla przeciętnego człowieka. Polecam serdecznie

Marcin z Legnicy

20 grudnia 2020

Szybka i konkretna odpowiedź. Polecam

Anna

18 grudnia 2020

Bardzo konkretna i szybka odpowiedź. Bardzo dziękuję za pomoc.

Dominika

18 grudnia 2020

Szybka , konkretna odowiedź, Polecam tego Prawnika

Anita

16 grudnia 2020

Jasna i klarowna odpowiedz.

Kasia

13 grudnia 2020

Bardzo szybka, rzetelna odpowiedź

Ixix

5 grudnia 2020

Bardzo dobry prawnik!

Magdalena Rymarkiewicz

5 grudnia 2020

Rzetelne odpowiedzi, świetny kontakt, serdecznie polecam

Sylwia

5 grudnia 2020

Szybka odpowiedz

Karolina

4 grudnia 2020

Pan Marek Jaroch dokładnie wytłumaczył mi co powinienem zrobić. Pomógł mi szybko profesjonalnie. Zdecydowanie polecam.

Nikodem

3 grudnia 2020

Szybko, konkretnie i na temat. Polecam

Krzysztof

2 grudnia 2020

Odpowiedź szybko i konkretnie na temat

Karol

1 grudnia 2020

Świetna fachowa porada. Bardzo szybkie odpowiedzi. Polecam!

Janina z Lublina

1 grudnia 2020

Pan Jaroch wytłumaczył mi co dokładnie muszę zrobić w mojej sytuacji i powiedział gdzie w moim mieście mogę skorzystać z dalszej darmowej pomocy prawnej. Co więcej jego pomoc nie ograniczyła się tylko do rozmowy telefonicznej, ponieważ wysłał mi też e - mail z krótką treścią listu, który muszę napisać. Profesjonalny i pomocny - Polecam

Niko

14 września 2020

Bardzo sumienie pan prawnik podszedł do sprawy i mk pomógł fziekuje

Kamil gdansk

7 września 2020

Fajna rzeczowa, merytoryczna odpowiedz, poprata przepisami prawa, która na dany moment mi wystarczyła. Polecam!

Anna

2 września 2020

Szybka rzeczowa odpowiedz.

Sylwia

2 września 2020

Bo szybko rozwijał moje wątpliwości

Monika z Olsztyna

21 czerwca 2020

pomógł bardzo. polecam

pawel z krakowa

15 czerwca 2020

Krótka ale rzeczowa odpowiedź. Dała mi pozytywne myślenie pomimo tego ze zaświadczenia do dnia dzisiejszego nie uzyskałem gdyż nie było odpowiedzi z ministerstwa . Adwokat godny polecenia 😀

Reed Damian

7 czerwca 2020

Konkretna odpowiedź , aczkolwiek zaświadczenia do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ( podobno sprawdzają w Ministerstwie )

Damian

13 maja 2020

Pan Mecenas to kompetentny, cierpliwy, bardzo pomocny prawnik. Odpowiada szybko, tłumaczy temat dokładnie i obszernie. Lepiej nie mogłam trafić. Polecam. I dziękuję!

Madzia

28 marca 2020

Otrzymałam odpowiedź pobieżną, ale wyczerpującą moje oczekiwania.

Bogda.l

17 marca 2020

Jeden z najlepszych prawników jakich można spotkać, konkretnie i od A do Z, ogromna wiedza bardzo polecam

Patryk, Iwona

9 marca 2020

Odpowiedzi bardzo pomocne

Anitah

5 marca 2020

Jasna i zrozumiała odpowiedź na zadane zapytanie

Kgj

4 marca 2020

Bardzo dobry prawnik. Polecam

Kacper

2 marca 2020

Świetny doradca niezwykła pomoc dziękuję i pozdrawiam

Patryk

18 lutego 2020

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź, bardzo pomocna.

Mariusz z Łodzi

18 lutego 2020

Bardzo szybka odpowiedź.

Sylwia

17 lutego 2020

Bardzo szybka i rzeczowa pomoc. Dziękuję

Justyna

5 lutego 2020

Z czystym sumieniem polecam!

Patryk

4 lutego 2020

Szybka odpowiedź dziekuje polecam

Zadowolona

4 lutego 2020

Szczegółowa i jasna pomoc w postaci wskazówek jak postąpić w danej sytuacji.

Weronika

4 lutego 2020

Szybko i konkretnie. Dziękuję

Tomasz

21 stycznia 2020

Miły i sympatyczny

Justa

20 stycznia 2020

Bardzo miły człowiek, jasno i rzeczowo odpowiedział na moje pytanie.

Adrianna z Bydgoszczy

15 stycznia 2020

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź. Bardzo uprzejmy człowiek.

Anna z Białegostoku

13 stycznia 2020

Bardzo rzetelna odpowiedz

Kamila misiak

12 stycznia 2020

Dziękuję. Konkretna odpowiedź.

Konrad

12 stycznia 2020

Szybka i fachowa porada. Polecam!

Kamil

12 stycznia 2020

W pełni i świadomie udzielił mi odpowiedzi na pytanie dziękuję polecam

Karol szczecin

9 stycznia 2020

Bardzo fachową i kompetentna osobą Otrzymałam dużą pomoc i wsparcie w swojej sprawie. Przy tym zyczliwie nastawiony do ludzi potrze;bujacych pomocy Polecam!

Iza z Wroclawia

8 stycznia 2020

Oczywiście opinia w mojej sprawie ze strony mec. Pana Marka Jaroch była poprawna. Jeśli każdy z moich znajomych będzie miał problem to na pewno polecę Państwa stronę. Dziękuję

Tomasz z Sochaczewa

7 stycznia 2020

Rzetelna i szybka pomoc. Polecam.

Magda z Gdańska

7 stycznia 2020

Odpowiedź na moje pytanie była była pełna, a tego przede wszystkim oczekiwałem.

Adam z Warszawy

5 stycznia 2020

Dziękuję za pomoc. Odpowiedź byla krotka jasna i na temat. Polecam

Karolina

3 grudnia 2019

Bardzo rzetelny i sumienny prawnik, zna się na sprawie. Wytłumaczy dokładnie tak by "po polsku" zrozumieć. Polecam serdecznie tego Pana.

Kinga

30 listopada 2019

Super prawnik. Wyjaśnienia kompletne i zrozumiałe. Sprawa rozwiązana. Polecam.

Jan

20 listopada 2019

Konkretny i mily czlowiek. Wyczerpujaco odpowiada na pytania. Polecam

Joanna

17 listopada 2019

Szybka porada prawna.

Nina Ciupińska

17 września 2019

Rzeczowa szybka odpowiedź

Gdynia

16 września 2019

Bardzo kompetentny człowiek z wielką kulturą osobistą. Szczerze mówiąc gdyby ów Pan mieszkał w moim mieście, zamiast szukać prawnika skorzystała bym z jego pomocy. Polecam.

Ada Świętokrzyskie

12 września 2019

Wyczerpującą odpowiedź.

Anetta z Piotrkowa Trybunalskiego

12 września 2019

Dziękuję za pomoc. Profesjonalna pomoc i odpowiedź na moje dodatkowe pytania. Polecam

Paweł Bochnia

6 września 2019

Polecam! Odpowiedzi bardzo szybkie i konkretne ,które wiele mi pomogą !Jak najbardziej opinia 5/5

Ewelina Piotrowska

4 września 2019

Wszystko wyjaśnił

Ma

3 września 2019

Szybko i profesjonalnie. POLECAM !

Sylwia

3 września 2019

Prawnik z odpowiednią wiedzą. Konkretna dokładna odpowiedz.

Anna z Białegostoku

2 września 2019

Bardzo polecam, świetna współpraca i pomoc.

Luiza Furmaniak