Piotr Stosio

Kancelaria Radcy Prawnego Piotr Stosio

4,9 110 opinii

9 lipca 2020

Pan prawnik konkretnie i rzeczowo odpowiedział na moje pytanie bardzo Panu dziękuję za pomoc. jeszcze mam jedną sprawę do pana o którą zapytam A jesteś dla mnie bardzo ważne Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia

Anita z Łodzi

8 lipca 2020

Pomocna odp

J

7 lipca 2020

Prawnik wykazał się odpowiednią i kompetentną wiedzą prawniczą. Zaproponował kontakt.

Anna

2 lipca 2020

Szybka odpowiedź :)

S

1 lipca 2020

dziękuję za pomoc

Adam Kowalski

30 czerwca 2020

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź.

Sys sportowe

22 czerwca 2020

Bardzo konkretna odpowiedz na zadane pytanie

Bartek z Warszawy

9 czerwca 2020

odpowiada na pytania krótko, profesjonalnie i wyczerpująco.

ojciec

5 czerwca 2020

Jasno i konkretnie. Polecam

Arek z Warszawy

4 czerwca 2020

Prawnik wykazał sie odpowiednią wiedzą Polecam.

Justyna z Warszawy

29 maja 2020

Prawnik odrazu wie na czym stoimy , to jest konktetny gościu nic ino z nim współpracować.

Damian z Katowic.

29 maja 2020

Szybka odpowiedz na nurtujace pytania ;)

Anastazja

23 maja 2020

Bardzo polecam tego Pana

cwiekmarta123@wp.pl

21 maja 2020

Odpowiedź na pytanie szybko, profesjonalnie. Polecam

Kat

18 maja 2020

krótko i fachowo

ojciec

18 maja 2020

Konkretna podpowiedź. ORAZ propozycja dalszej porady w razie potrzeby. 😊👌👌

Agnieszka

17 maja 2020

Pan Piotr nie przerwał bezpłatnej porady w trakcie prosząc o przelew ale praktycznie doprowadził ją do końca a ponadto podał nr tel prosząc o kontakt w przypadku jakichś problemów z realizacją . Chętnie będę korzystał z jego dalszej pomocy . Bardzo dziękuję za ludzką postawę .

Andrzej z Warszawy

15 maja 2020

Krótko, zwięźle i na temat. Polecam usługi.

Kamil

12 maja 2020

Bardzo dobra porada, Radca prawny warty poleceni. Można śmiało korzystać z jego opinii i wiedzy. Człowiek bardzo chętny do pomocy.a

Robert Kolecki

11 maja 2020

Bardzo mi pomógł.

Adam z Wrocławia

11 maja 2020

Świetna porada

Marek z Warszawy

10 maja 2020

Bardzo rzeczowa konkretna zrozumiała i bardzo pomocna

Tomasz Warszawa

8 maja 2020

Za pierwsze spotkanie w skali od 1 do 10 daje 10

Joanna z Żar

6 maja 2020

Dostałam satysfakcjonującą mnie odpowiedź. Wiem co dalej robić, serdecznie dziękuję

Sylwia

6 maja 2020

Krótka i zrozumiala odpowiedź

Eleonora z Łodzi

3 maja 2020

Szybka i dobra porada prawna.

Magdalena

30 kwietnia 2020

Polecam bardzo tego Pana.

Tomek kowalski

23 kwietnia 2020

Szybka i rzeczowa odpowiedź.

Małgorzata z Warszawy

22 kwietnia 2020

Szybko odpisuje, konkretne odpowiedzi.

Pw

22 kwietnia 2020

Osoba która się zna na tym co robi polecam

Przemek

20 kwietnia 2020

Polecam bardzo!

Anna

20 kwietnia 2020

Szybka, rzeczowa odpowiedz. Polecam.

Agnieszka

19 kwietnia 2020

Dziękuję za pomoc

Monika

18 kwietnia 2020

Polecam bardzo.

Beata

10 kwietnia 2020

Bardzo konkretną rozmową, wszystko super zostało mi wytłumaczone i wyjaśnione. Dowiedziałam się wszystkiego w 100% a nawet 200%. Doradzałam się w sprawie rozwodu. I jeśli do niego dojdzie a na 90% tak to skorzystam z usług i wiedzy tego mecenasa.

Pani Adriana.

9 kwietnia 2020

Serdecznie polecam tego radcę prawnego. Szybka i fachowa odpowiedź. Polecam

Aleksandra

9 kwietnia 2020

Polecam Pana Piotra i zachęcam do współpracy z nim!

Maryna Fesenko

2 kwietnia 2020

Polecam Pana Piotra kompetentna osoba na właściwym miejscu .

Anna z Pruszkowa

1 kwietnia 2020

Szybkie i wyczerpujące odpowiedzi.

Anna

29 marca 2020

Prosta, zawierająca wszystkie szczegóły odpowiedź. Polecam.

Klient

27 marca 2020

Polecam bardzo.

BeJo

25 marca 2020

Konkretnie i sprawnie odpowiada na zadane pytania.

Katarzyna Tychy

25 marca 2020

Bardzo szybka i jasna pomoc

Marta zakopane

25 marca 2020

Szybka i pomocna odpowiedź

Martyna

23 marca 2020

rozwiał Pan moje wątpliwości, teraz już wiem jak postąpić

MAREK

17 marca 2020

Dostałam bardzo szybko odpowiedź od dwóch prawników i to jest na plus. Niestety nie były one takie same w związku z tym nadal nie wiem, czy mogę osobiście złożyć wniosek o zaległe alimenty gdy córka jest już pełnoletnia, a alimenty dotyczyły okresu przed pełnoletnością. Ale i tak dziękuję za odpowiedź.

Beata

15 marca 2020

Szybka odpowiedz polecam Pana prawnika i portal specprawnik

Sławomir Pilch

15 marca 2020

Dziękuje za pomoc, polecam!

Dawid z Wrocławia

13 marca 2020

Dziękuję za odpowiedź.

Maja

11 marca 2020

Nie dość, że Pan Radca prawny odpisał to jeszcze zaoferował pomoc przy dalszych moich pytaniach. Rzadko się tak zdarza. Takich ludzi że świecą szukać. Polecam Pana każdemu kto ma problemy z prawem. Dziękuję. Ewa

Ewa z Poznania

10 marca 2020

Polecam bardzo.

Dariusz Grądzki

10 marca 2020

Bardzo dziękuję za pomoc, bez chwili zastanowienia polecam każdemu współpracę z Panem  Piotrem Stosio

Techmaton

6 marca 2020

Informacja uzyskana od mecenasa jest wyczerpująca, uzyskałam pełna idpowiedz na każde pytanie. Miło jasno i rzetelnie. Polecam

Beata

4 marca 2020

POLECAM BARDZO

KINGA Z TARNOBRZEGA

3 marca 2020

Bardzo sumiennie podchodzi do sytuacji Polecam

Michal

28 lutego 2020

Szybko,rzeczowo, konkretnie.polecam

Kasia

27 lutego 2020

Dziękuję za szybko i konkretną odpowiedź.

Karol Kowalewo

26 lutego 2020

Profesjonalne podejście do klienta

Wiktoria

26 lutego 2020

Szybka odpowiedz na zadane pytanie.

Ewelina

24 lutego 2020

Jestem bardzo zadowolony. Wszystko jasno i klarownie. Polecam

Kamil Warszawa

27 stycznia 2020

Bardzo rzetelna opinia. Pomoc w 100% przydatna

Agnieszka z powiatu przemyskiego

21 stycznia 2020

Pan Mecenas jako jedyny zainteresowal sie moim problemem. Nie podjal jeszcze decyzji czy pomoze mi w jego rozwiazaniu. Sprawa jest trudna z czego zdaje sobie sprawe. Nie oczekuje cudow . Zobaczymy co czas przyniesie. Jestem wdzieczna za samo zainteresowanie moim nieszczesciem.

maridadi

20 stycznia 2020

Kompetentny i rzeczowy radca. Szybko reaguje. Polecam.

Wrocławska

20 stycznia 2020

Doskonały kontakt,krótko, zwięźle i na temat. Polecam

Jnb

12 stycznia 2020

Bardzo sympatyczna osoba. Dokładnie dowiedziałam sie jak działać. Polecam każdemu.

Magdalena Bydgoszcz

10 stycznia 2020

Rozmowa przebiegła sprawnie otrzymałem potrzebne informację. Polecamy w razie potrzeby skorzystam

Adam Lublin

7 stycznia 2020

Jestem bardzo zadowolona z opieki prawnej

Anna że Złotoryi

7 stycznia 2020

Polecam prawnika. Jest kompetentny w odpowiedziach.

Malqos

31 grudnia 2019

Opinia krótka ale dowiedziałam się co mam robić

A.

31 grudnia 2019

Szybka fajna odpowiedź.

DAMIAN

28 grudnia 2019

Bardzo pomocny. Na wstępnym etapie otrzymałem pomoc na najważniejsze pytania. Z pewnością godny polecenia.

Łukasz - Gliwice

27 grudnia 2019

Pan Piotr szybko udzielił odpowiedzi na moją wiadomość. Szczegółowo i rzetelnie odpowiedział na nurtujące mnie pytania oraz wyjaśnił mi proces postępowania w mojej sprawie. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Michał z Kozienic

21 grudnia 2019

Opinia pomocna. Bardzo dobry kontakt.

Anna

16 grudnia 2019

Polecam. nie była to tylko odpowiedź na moje pytanie była to dłuższą konwersacja.

Joanna

13 grudnia 2019

Szybka i rzetelna porada

Damian

12 grudnia 2019

Bardzo szybka odpowiedź i trafne dostrzeżenie błędów w moim pytaniu

Jerzy z Legionowa

5 grudnia 2019

Bardzo rzetelny adwokat

Katarzyna z Krakowa

30 listopada 2019

Podczas konsultacji mialam możliwośc przedstawić moją sprawę oraz otrzymałam konkretne informacje z nią związane, o które prosiłam. Dziękuję i polecam.

Ewa z Warszawy

27 listopada 2019

Jestem zadowolona ponieważ odpowiedź otrzymałam szybko i od razu z konkretnymi zapytaniami dotyczącymi mojego zdarzenia.

Arleta z Warszawy

21 listopada 2019

Konkretny i rzeczowy Pan.

Paulina z Wołomina

15 listopada 2019

Szybka i rzeczowa pomoc

Agnieszka

2 listopada 2019

prawnik sprawił że przestałem się martwić , szkoda że nie jest z Łodzi.

radek

12 października 2019

Dobra porada prawna polecam

Pawel

11 października 2019

Bardzo szybko odpowiedzial na moje pytanie i dal motywacje aby nie odpuszczac.

Aneta

4 października 2019

Fachowe udzielenie odpowiedzi. Polecam

Tomek

1 października 2019

Odpowiedź bardzo pomocna polecam

Milena

29 września 2019

Odpowiedź przyszła szybko. Była konkretną. Bardzo dziekuje

Małgorzata Szydzik

27 września 2019

Rzeczowa i konkretna odpowiedź na zadane pytanie.

Wacława

2 września 2019

Polecam odpowiedź zwięzła zrozumiała

Ania z Kłodzka

1 września 2019

Porada spełniła moje oczekiwanie , dowiedziałem się interesujących mnie spraw

Roman Koszalin

27 sierpnia 2019

Prawnik bardzo kompetentny, pomocny, godny polecenia.

Małgorzata z Gliwic

26 sierpnia 2019

bardzo szybko odpowiedział na moje zapytanie , otwarty na petenta polecam

Elżbieta

26 sierpnia 2019

Dokładne i formacje pomocne

Sylwia

21 sierpnia 2019

Prawnik szybko odpisał na moje zapytanie,udzielił mi konkretnych wskazówek co do mojego zapytania. Fachowa i profesjonalna pomoc.

elżbieta

7 sierpnia 2019

Prawnik wyjaśnił wstępnie jak wygląda moja sytuacja. Wiem, że będę potrzebował dalszych wskazówek ale dziękuję bardzo za pomoc.

Art

4 sierpnia 2019

Konkretny i nie zostawia bez odpowiedzi proponuje pomoc odrazu

Aneta

29 lipca 2019

Witam w chwili obecnej czekam na drugą wiadomość jak narazie wszystko w najlepszym porządku

Marlena

16 lipca 2019

Pan radca prawny powiedział, że sprawa jest trudna i musiałby poznać jej szczegóły oraz przejrzeć dokumenty aby cokolwiek doradzić. W sumie ma rację. Mimo wszystko bardzo mu dziękuję.

Radek z Warszawy

9 lipca 2019

Konkretna, zwięzła odpowiedź, o to właśnie mi chodziło. Polecam

Anna z Wrocławia

29 czerwca 2019

Witam. Owszem poleciłabym tego prawnika, ponieważ jest jakiś cień nadziei na to że mogę odzyskać to co mi się należy, lecz nadal czekam na wycenę mojej sprawy.

Anita z Łodzi

29 czerwca 2019

Dobry

Kaśka z Pyskowice

14 czerwca 2019

Konkretna pomoc. Polecam.

Pani z Polski

17 maja 2019

Pomógł mi w mojej sprawie,więc wiedziałam co mam dalej robić.

Sylwia z R.

17 maja 2019

Korzystałem z pomocy tego radcy w swojej sprawie sądowej. Postępowanie prowadził w bardzo dobry sposób, na bieżąco byłem informowany o wszystkim co się dzieje. Wynik postępowania był nawet lepszy niż zakładałem. Serdecznie polecam Pana Piotra.

Bartosz z Warszawy

27 kwietnia 2019

serdeczmie polecam

maksym z polkowic

12 kwietnia 2019

Polecam

Dorota z Łukowa

4 kwietnia 2019

Krótka i konkretna odpowiedz. Dziękuję

Dagny

9 marca 2019

rzeczowy i konkretny z podejsciem profesjonalisty

robert z warszawy

11 stycznia 2019

Szybko, sprawnie, niedrogo, zdecydowanie polecam

Adrianna

18 października 2018

Zlecenie wykonane zgodnie z umową i w terminie. Polecam.

Jarosław