Piotr Stosio

Kancelaria Radcy Prawnego Piotr Stosio

4,9 199 opinii

13 października 2021

Bardzo szybka odpowiedź.

Kasia

10 października 2021

Bardzo rzeczowy i konkretny

Warszawa

5 października 2021

konkretna, błyskawiczna odpowiedź

ab

2 października 2021

Profesjonalna pomoc, bardzo polecam

Mariola

1 października 2021

Odpowiedzi Pana Piotra były konkretne, wystarczające.Polecam

Jarecki

7 września 2021

Bardzo szybka odpowiedź.Konkretny prawnik.

Karolina

11 sierpnia 2021

Szybki kontakt.

W

7 lipca 2021

Rzeczowy, konkretny, wydaje się być kompetentny, choć nie wiedziałam, że nie jest adwokatem. Odpowiedział wyczerpująco na wszystkie pytania.

D. z Warszawy

4 czerwca 2021

Rzeczowy,konkretny,skuteczny:)

Elżbieta z Warszawy

24 maja 2021

Wyczerpująca odpowiedź.

X Warszawa

18 maja 2021

Odpowiedz była szybko i zrozumiale.

Katarzyna z Tczewa

15 maja 2021

Potrafi zrozumieć problem

Andrzej

13 maja 2021

Zdecydowanie polecam P.Piotra, konkretny, bardzo pomocny, godny zaufania, prawdziwy ludzki człowiek. Dziękuję

Anna

10 maja 2021

Bardzo polecam, szybka odpowiedz i porada.

Sylwia

6 maja 2021

Sprawnie i szybko! Polecam

Ania z Warszawy

30 kwietnia 2021

Gorąca Polecam szybka i profesjonalna pomoc.

Grzesiek

7 kwietnia 2021

Super. Pan bardzo pomógł, jeśli będą problemy, zgłoszę się do Pana kancelarii. Oby odwołanie coś dało jednak.

Oliver Czestochowa

6 kwietnia 2021

Dokładna, szczegòłowa, szybka I profesjonalna rada. Polecam

Magda

30 marca 2021

Rzeczowe odpowiedzi, polecam

Ania

28 marca 2021

Szybki kontakt i udzielenie pełnych informacji na każde pytanie.

Aleksandra

20 marca 2021

Bardzo zaskoczony byłem szybką reakcją i rzeczowością pana Piotra. Podszedł do sprawy bardzo rzeczowo i konkretnie. Gdyby nie odległość a tym samym utrudniony kontakt, to z pewnością skorzystałbym bym usług.

Jacek z Poznania

20 marca 2021

Pan Piotr Stosio szybko odpowiedział na nasze pytanie i odpowiedź, którą udzielił, okazała się bardzo pomocna w naszej sprawie za co jeszcze raz bardzo dziękujemy.

Ewelina z Zielonej Góry

15 marca 2021

Rzetelny, zapoznaje się szczegółowo że sprawą.

Iwona Jaworska

10 marca 2021

krótka i odpowiednia porada prawna

JOY

6 marca 2021

Dobry prawnik

Patrycja z Kruszwicy

27 lutego 2021

Precyzyjna i jasna odpowiedź.

Andrzej

24 lutego 2021

Bardzo rzetelna profesjonalna wypowiedziana zrozumiałym językiem porada prawna polecam

rencistka z Wrocławia

19 lutego 2021

Wszak rozmowa telefoniczna, ale bardzo merytoryczna.

Hubert.

16 lutego 2021

Bardzo pomocny prawnik

Sylwia

6 lutego 2021

Bardzo profesjonalna pomoc

Adam Radomski

4 lutego 2021

Szybka i konkretna odpowiedź, będę uzgadniać szczegóły

Anna

2 lutego 2021

Dziękuję za odpowiedź. Wiem już co robic dalej tylko muszę się zastanowić czy nie lepiej będzie spotkać się z sąsiadami i wspólnie pójść do sądu. Takich osób jak ja jest wiecej. Myślałam że sąd to ostateczności ale to Pana opini już wiem że niestety nie

Elzbieta

1 lutego 2021

Bardzo dobry prawnik

Adrian chwalek

29 stycznia 2021

Miły, wyrozumiały potrafiący dobrze ocenić sytuację i w miarę potrzeb doradzić.

Dobry Doradca

14 stycznia 2021

Jestem zadowolony z pomocy prawnej. Polecam.

Witold

12 stycznia 2021

Dziękuję za udzielenie informacji. Z poważaniem

Katarzyna

8 stycznia 2021

Rewelacja. Bardzo konkretny Prawnik. Super. Polecam

Agnieszka z Warszawy

28 grudnia 2020

Szybki kontakt. Fachowa pomoc

Monika

22 grudnia 2020

Polecam bardzo tego pana jest bardzo pomocny i szybko odpisuje na sprawę dotycząca zapytania polecam w 100%

Piotr Jarząbek

18 grudnia 2020

Świetny prawnik. Polecam

Kasia

18 grudnia 2020

Polecam Odpowiedzi były konkretne i zrozumiałe. Dziękuję

Monika z Wrocławia

16 grudnia 2020

Szybko otrzymałam odpowiedź. Co prawda krótko bez rozpisywania się, ale konkretnie i pomocnie. Poradę już wcieliłam w życie. Polecam

Dorota z Warszawy

8 grudnia 2020

Dziękuje za pomoc

SZ katowice

8 grudnia 2020

Bardzo profesjonalnie, proaktywnie, rzeczowo i merytorycznie, ze wskazówkami do dalszego działania. Polecam!

Radek

8 grudnia 2020

Dziękuje za poradę .

Judyta

30 listopada 2020

Szybka i konkretna odpowiedz.

Piotr

30 listopada 2020

Przydatne informacje.

Iwona

26 listopada 2020

Rzetelna porada, polecam

Anna z Augustowa

26 listopada 2020

Szybka reakcja na wpis. Chęć pomocy. Anioł stróż z dużym sercem.

Ania

20 listopada 2020

Bardzo szybka i rzeczowa odpowiedź. Super

Joanna

19 listopada 2020

odpowiedź rzeczowa i chęć pomocy dalej

.

13 listopada 2020

Bardzo szybka i rzetelna odpowiedź. Dziękuję za pomoc !

Małgorzata, lat 42

9 listopada 2020

Polecam każdemu kto potrzebuje porady a tym bardziej gdy zależy nam na czasie jak to było w moim przypadku.

Beata z Jaworzna

30 października 2020

Bardzo profesjonalna,rzetelna porada.Dziękuję .

Alicja z Lublina

20 października 2020

Dziekuje za rzeczowe wyjasnienie mojego problemu. Rozmowa bardzo mila i pomocna. Pozdrawiam

Joanna z Marek

11 października 2020

Polecam Tego Pana ze względu na Swoją fachowa wiedze i pomoc.

Mateusz

10 października 2020

Miły i bardzo profesjonalny prawnik.

Aga z Bartoszyc

1 października 2020

Rzetelnie i szybko POLECAM.

Piotr

24 września 2020

Polecam. Jestem zadowolony z porady prawnej jaką uzyskałem. Teraz wiem na czym stoję i co mam zrobić.

Witold z Warszawy

22 września 2020

Szybko i sprawnie odpowiadał na pytania. Sprawa ciągle w toku.

Bartek z Plewisk

21 września 2020

Szybka odpowiedz dziękuję

Sławomir

17 września 2020

Dziękuje za pomoc

Sylwia

15 września 2020

Godny polecenia ,szybko i sprawnie odpisuje na moje pytania ,wszystko dokładnie wytłumaczył mimo dla mnie trudnych spraw ,gorąco polecam

Asia

6 września 2020

Bardzo pomocna konsultacja, prawnik rozwinął moje wątpliwości.

Joanna z Warszawy

4 września 2020

Wyczerpująca , profesjonalna rada. Liczę na dalszą pomoc.

Zmartwiona Iwona

3 września 2020

Bardzo szybka reakcja Pana prawnika. Zainteresowanie i zaangażowanie. Z czystym sumieniem polecam.

Wioletta

27 sierpnia 2020

Szybko sprawnie polecam

Tomek Lębork

20 sierpnia 2020

Dziekuje za pomoc

Pawel

14 sierpnia 2020

Satysfakcjonująca odpowiedz

Kasia z Warszawy

12 sierpnia 2020

Prawnik był pomocny i szybko udzieli odpowiedzi na moje pytanie.

Anonim

12 sierpnia 2020

Bardzo wychodzący naprzeciw interesom klienta. Polecam.

Bogusław

8 sierpnia 2020

Krótko i rzeczowo . Jestem zadowolony Polecam

Adam z Wyszkowa

7 sierpnia 2020

Sprawnie odpowiada na nurtujące nas pytania

Michał Zielona Góra

5 sierpnia 2020

Szybki kontakt, dziękuję

Mar.B

3 sierpnia 2020

Rzetelny.

Ewa

31 lipca 2020

Jestem zadowolona z udzielonej mi porady.

Magda z Bielska

30 lipca 2020

Dziękuję za poradę

Marcin z Poznania

30 lipca 2020

Otrzymałam konkretną odpowiedź na moje pytanie.

Kasia z Warszawy

27 lipca 2020

Kompetentny

Michał z Warszawy

26 lipca 2020

Pan Mecenas udzielił mi krótkiej, ale b. celnej porady dotm, mojego problemu Dziękuję

Andrzej z Warszaway

25 lipca 2020

Bardzo konkretna i profesjonalna pomoc.

Maciej

17 lipca 2020

Prawnik bardzo mi pomogl

Michalina z Warszawy

16 lipca 2020

Porada bardzo rzeczowa i rzetelna . Szybka odpowiedz , polecam

Beata

16 lipca 2020

Bardzo polecam. Bardzo pomocna praca. Pomocne wytłumaczenie sprawy. Szybka odpowiedź na prosbę o kontakt.

Katarzyna

16 lipca 2020

Bardzo polecam tego prawnika. Pomimo przedstawionego skąpo opisowi sprawy, Pan Radca Prawny rozwiał moje wielkie wątpliwości w dochodzeniu moich roszczeń. Odpowiedż otrzymałem tego samego dnia a pora późno wieczorna odpowiedzi potwierdza wielkie zaangażowanie i wrażliwość na ludzkie sprawy. Bogusław, Mikołów.

Bogusław z Mikołowa

16 lipca 2020

Otrzymałam kompletną odpowiedź

Katarzyna

16 lipca 2020

Rzetelna i szybka odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie

Daria z Warszawy

16 lipca 2020

Odpowiedź szybka i konkretna

Żermena z Radomia

10 lipca 2020

Otrzymałam odpowiedź na której mi zależało

Anita z Łodzi

9 lipca 2020

Pan prawnik konkretnie i rzeczowo odpowiedział na moje pytanie bardzo Panu dziękuję za pomoc. jeszcze mam jedną sprawę do pana o którą zapytam A jesteś dla mnie bardzo ważne Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia

Anita z Łodzi

8 lipca 2020

Pomocna odp

J

7 lipca 2020

Prawnik wykazał się odpowiednią i kompetentną wiedzą prawniczą. Zaproponował kontakt.

Anna

2 lipca 2020

Szybka odpowiedź :)

S

1 lipca 2020

dziękuję za pomoc

Adam Kowalski

30 czerwca 2020

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź.

Sys sportowe

22 czerwca 2020

Bardzo konkretna odpowiedz na zadane pytanie

Bartek z Warszawy

9 czerwca 2020

odpowiada na pytania krótko, profesjonalnie i wyczerpująco.

ojciec

5 czerwca 2020

Jasno i konkretnie. Polecam

Arek z Warszawy

4 czerwca 2020

Prawnik wykazał sie odpowiednią wiedzą Polecam.

Justyna z Warszawy

29 maja 2020

Prawnik odrazu wie na czym stoimy , to jest konktetny gościu nic ino z nim współpracować.

Damian z Katowic.

29 maja 2020

Szybka odpowiedz na nurtujace pytania ;)

Anastazja

23 maja 2020

Bardzo polecam tego Pana

cwiekmarta123@wp.pl

21 maja 2020

Odpowiedź na pytanie szybko, profesjonalnie. Polecam

Kat

18 maja 2020

krótko i fachowo

ojciec

18 maja 2020

Konkretna podpowiedź. ORAZ propozycja dalszej porady w razie potrzeby. 😊👌👌

Agnieszka

17 maja 2020

Pan Piotr nie przerwał bezpłatnej porady w trakcie prosząc o przelew ale praktycznie doprowadził ją do końca a ponadto podał nr tel prosząc o kontakt w przypadku jakichś problemów z realizacją . Chętnie będę korzystał z jego dalszej pomocy . Bardzo dziękuję za ludzką postawę .

Andrzej z Warszawy

15 maja 2020

Krótko, zwięźle i na temat. Polecam usługi.

Kamil

12 maja 2020

Bardzo dobra porada, Radca prawny warty poleceni. Można śmiało korzystać z jego opinii i wiedzy. Człowiek bardzo chętny do pomocy.a

Robert Kolecki

11 maja 2020

Bardzo mi pomógł.

Adam z Wrocławia

11 maja 2020

Świetna porada

Marek z Warszawy

10 maja 2020

Bardzo rzeczowa konkretna zrozumiała i bardzo pomocna

Tomasz Warszawa

8 maja 2020

Za pierwsze spotkanie w skali od 1 do 10 daje 10

Joanna z Żar

6 maja 2020

Dostałam satysfakcjonującą mnie odpowiedź. Wiem co dalej robić, serdecznie dziękuję

Sylwia

6 maja 2020

Krótka i zrozumiala odpowiedź

Eleonora z Łodzi

3 maja 2020

Szybka i dobra porada prawna.

Magdalena

30 kwietnia 2020

Polecam bardzo tego Pana.

Tomek kowalski

23 kwietnia 2020

Szybka i rzeczowa odpowiedź.

Małgorzata z Warszawy

22 kwietnia 2020

Szybko odpisuje, konkretne odpowiedzi.

Pw

22 kwietnia 2020

Osoba która się zna na tym co robi polecam

Przemek

20 kwietnia 2020

Polecam bardzo!

Anna

20 kwietnia 2020

Szybka, rzeczowa odpowiedz. Polecam.

Agnieszka

19 kwietnia 2020

Dziękuję za pomoc

Monika

18 kwietnia 2020

Polecam bardzo.

Beata

10 kwietnia 2020

Bardzo konkretną rozmową, wszystko super zostało mi wytłumaczone i wyjaśnione. Dowiedziałam się wszystkiego w 100% a nawet 200%. Doradzałam się w sprawie rozwodu. I jeśli do niego dojdzie a na 90% tak to skorzystam z usług i wiedzy tego mecenasa.

Pani Adriana.

9 kwietnia 2020

Serdecznie polecam tego radcę prawnego. Szybka i fachowa odpowiedź. Polecam

Aleksandra

9 kwietnia 2020

Polecam Pana Piotra i zachęcam do współpracy z nim!

Maryna Fesenko

2 kwietnia 2020

Polecam Pana Piotra kompetentna osoba na właściwym miejscu .

Anna z Pruszkowa

1 kwietnia 2020

Szybkie i wyczerpujące odpowiedzi.

Anna

29 marca 2020

Prosta, zawierająca wszystkie szczegóły odpowiedź. Polecam.

Klient

27 marca 2020

Polecam bardzo.

BeJo

25 marca 2020

Konkretnie i sprawnie odpowiada na zadane pytania.

Katarzyna Tychy

25 marca 2020

Bardzo szybka i jasna pomoc

Marta zakopane

25 marca 2020

Szybka i pomocna odpowiedź

Martyna

23 marca 2020

rozwiał Pan moje wątpliwości, teraz już wiem jak postąpić

MAREK

17 marca 2020

Dostałam bardzo szybko odpowiedź od dwóch prawników i to jest na plus. Niestety nie były one takie same w związku z tym nadal nie wiem, czy mogę osobiście złożyć wniosek o zaległe alimenty gdy córka jest już pełnoletnia, a alimenty dotyczyły okresu przed pełnoletnością. Ale i tak dziękuję za odpowiedź.

Beata

15 marca 2020

Szybka odpowiedz polecam Pana prawnika i portal specprawnik

Sławomir Pilch

15 marca 2020

Dziękuje za pomoc, polecam!

Dawid z Wrocławia

13 marca 2020

Dziękuję za odpowiedź.

Maja

11 marca 2020

Nie dość, że Pan Radca prawny odpisał to jeszcze zaoferował pomoc przy dalszych moich pytaniach. Rzadko się tak zdarza. Takich ludzi że świecą szukać. Polecam Pana każdemu kto ma problemy z prawem. Dziękuję. Ewa

Ewa z Poznania

10 marca 2020

Polecam bardzo.

Dariusz Grądzki

10 marca 2020

Bardzo dziękuję za pomoc, bez chwili zastanowienia polecam każdemu współpracę z Panem  Piotrem Stosio

Techmaton

6 marca 2020

Informacja uzyskana od mecenasa jest wyczerpująca, uzyskałam pełna idpowiedz na każde pytanie. Miło jasno i rzetelnie. Polecam

Beata

4 marca 2020

POLECAM BARDZO

KINGA Z TARNOBRZEGA

3 marca 2020

Bardzo sumiennie podchodzi do sytuacji Polecam

Michal

28 lutego 2020

Szybko,rzeczowo, konkretnie.polecam

Kasia

27 lutego 2020

Dziękuję za szybko i konkretną odpowiedź.

Karol Kowalewo

26 lutego 2020

Profesjonalne podejście do klienta

Wiktoria

26 lutego 2020

Szybka odpowiedz na zadane pytanie.

Ewelina

24 lutego 2020

Jestem bardzo zadowolony. Wszystko jasno i klarownie. Polecam

Kamil Warszawa

27 stycznia 2020

Bardzo rzetelna opinia. Pomoc w 100% przydatna

Agnieszka z powiatu przemyskiego

21 stycznia 2020

Pan Mecenas jako jedyny zainteresowal sie moim problemem. Nie podjal jeszcze decyzji czy pomoze mi w jego rozwiazaniu. Sprawa jest trudna z czego zdaje sobie sprawe. Nie oczekuje cudow . Zobaczymy co czas przyniesie. Jestem wdzieczna za samo zainteresowanie moim nieszczesciem.

maridadi

20 stycznia 2020

Kompetentny i rzeczowy radca. Szybko reaguje. Polecam.

Wrocławska

20 stycznia 2020

Doskonały kontakt,krótko, zwięźle i na temat. Polecam

Jnb

12 stycznia 2020

Bardzo sympatyczna osoba. Dokładnie dowiedziałam sie jak działać. Polecam każdemu.

Magdalena Bydgoszcz

10 stycznia 2020

Rozmowa przebiegła sprawnie otrzymałem potrzebne informację. Polecamy w razie potrzeby skorzystam

Adam Lublin

7 stycznia 2020

Jestem bardzo zadowolona z opieki prawnej

Anna że Złotoryi

7 stycznia 2020

Polecam prawnika. Jest kompetentny w odpowiedziach.

Malqos

31 grudnia 2019

Opinia krótka ale dowiedziałam się co mam robić

A.

31 grudnia 2019

Szybka fajna odpowiedź.

DAMIAN

28 grudnia 2019

Bardzo pomocny. Na wstępnym etapie otrzymałem pomoc na najważniejsze pytania. Z pewnością godny polecenia.

Łukasz - Gliwice

27 grudnia 2019

Pan Piotr szybko udzielił odpowiedzi na moją wiadomość. Szczegółowo i rzetelnie odpowiedział na nurtujące mnie pytania oraz wyjaśnił mi proces postępowania w mojej sprawie. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Michał z Kozienic

21 grudnia 2019

Opinia pomocna. Bardzo dobry kontakt.

Anna

16 grudnia 2019

Polecam. nie była to tylko odpowiedź na moje pytanie była to dłuższą konwersacja.

Joanna

13 grudnia 2019

Szybka i rzetelna porada

Damian

12 grudnia 2019

Bardzo szybka odpowiedź i trafne dostrzeżenie błędów w moim pytaniu

Jerzy z Legionowa

5 grudnia 2019

Bardzo rzetelny adwokat

Katarzyna z Krakowa

30 listopada 2019

Podczas konsultacji mialam możliwośc przedstawić moją sprawę oraz otrzymałam konkretne informacje z nią związane, o które prosiłam. Dziękuję i polecam.

Ewa z Warszawy

27 listopada 2019

Jestem zadowolona ponieważ odpowiedź otrzymałam szybko i od razu z konkretnymi zapytaniami dotyczącymi mojego zdarzenia.

Arleta z Warszawy

21 listopada 2019

Konkretny i rzeczowy Pan.

Paulina z Wołomina

15 listopada 2019

Szybka i rzeczowa pomoc

Agnieszka

2 listopada 2019

prawnik sprawił że przestałem się martwić , szkoda że nie jest z Łodzi.

radek

12 października 2019

Dobra porada prawna polecam

Pawel

11 października 2019

Bardzo szybko odpowiedzial na moje pytanie i dal motywacje aby nie odpuszczac.

Aneta

4 października 2019

Fachowe udzielenie odpowiedzi. Polecam

Tomek

1 października 2019

Odpowiedź bardzo pomocna polecam

Milena

29 września 2019

Odpowiedź przyszła szybko. Była konkretną. Bardzo dziekuje

Małgorzata Szydzik

27 września 2019

Rzeczowa i konkretna odpowiedź na zadane pytanie.

Wacława

2 września 2019

Polecam odpowiedź zwięzła zrozumiała

Ania z Kłodzka

1 września 2019

Porada spełniła moje oczekiwanie , dowiedziałem się interesujących mnie spraw

Roman Koszalin

27 sierpnia 2019

Prawnik bardzo kompetentny, pomocny, godny polecenia.

Małgorzata z Gliwic

26 sierpnia 2019

bardzo szybko odpowiedział na moje zapytanie , otwarty na petenta polecam

Elżbieta

26 sierpnia 2019

Dokładne i formacje pomocne

Sylwia

21 sierpnia 2019

Prawnik szybko odpisał na moje zapytanie,udzielił mi konkretnych wskazówek co do mojego zapytania. Fachowa i profesjonalna pomoc.

elżbieta

7 sierpnia 2019

Prawnik wyjaśnił wstępnie jak wygląda moja sytuacja. Wiem, że będę potrzebował dalszych wskazówek ale dziękuję bardzo za pomoc.

Art

4 sierpnia 2019

Konkretny i nie zostawia bez odpowiedzi proponuje pomoc odrazu

Aneta

29 lipca 2019

Witam w chwili obecnej czekam na drugą wiadomość jak narazie wszystko w najlepszym porządku

Marlena

16 lipca 2019

Pan radca prawny powiedział, że sprawa jest trudna i musiałby poznać jej szczegóły oraz przejrzeć dokumenty aby cokolwiek doradzić. W sumie ma rację. Mimo wszystko bardzo mu dziękuję.

Radek z Warszawy

9 lipca 2019

Konkretna, zwięzła odpowiedź, o to właśnie mi chodziło. Polecam

Anna z Wrocławia

29 czerwca 2019

Witam. Owszem poleciłabym tego prawnika, ponieważ jest jakiś cień nadziei na to że mogę odzyskać to co mi się należy, lecz nadal czekam na wycenę mojej sprawy.

Anita z Łodzi

29 czerwca 2019

Dobry

Kaśka z Pyskowice

14 czerwca 2019

Konkretna pomoc. Polecam.

Pani z Polski

17 maja 2019

Pomógł mi w mojej sprawie,więc wiedziałam co mam dalej robić.

Sylwia z R.

17 maja 2019

Korzystałem z pomocy tego radcy w swojej sprawie sądowej. Postępowanie prowadził w bardzo dobry sposób, na bieżąco byłem informowany o wszystkim co się dzieje. Wynik postępowania był nawet lepszy niż zakładałem. Serdecznie polecam Pana Piotra.

Bartosz z Warszawy

27 kwietnia 2019

serdeczmie polecam

maksym z polkowic

12 kwietnia 2019

Polecam

Dorota z Łukowa

4 kwietnia 2019

Krótka i konkretna odpowiedz. Dziękuję

Dagny

9 marca 2019

rzeczowy i konkretny z podejsciem profesjonalisty

robert z warszawy

11 stycznia 2019

Szybko, sprawnie, niedrogo, zdecydowanie polecam

Adrianna

18 października 2018

Zlecenie wykonane zgodnie z umową i w terminie. Polecam.

Jarosław