Katarzyna Maria Korgól

Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Maria Korgól

5,0 97 opinii

18 sierpnia 2020

Polecam z czystym sumieniem usługi Pani Mecenas.

Halina Przecław

6 sierpnia 2020

Dziękuje za wygraną sprawę przed sądem. Mina mojej byłej żony w czasie odczytywania wyroku rozwodowego bezcenna!

Daniel Stargard

6 sierpnia 2020

Dziękuję za poradę, Pani Mecenas odwiodła mnie od inicjowania postępowania, które niestety nie przyniosłoby powodzenia. internet czasem nie jest dobrym doradcą:)

Ewelina

12 maja 2020

Jestem bardzo zadowolona z prowadzenia mojej sprawy i łatwości w kontakcie. W końcu czułam się jak człowiek i nie musiałam się prosić o konsultację, dokumenty.

Dorota

21 kwietnia 2020

Chodź zadalam dużo pytań jak na pierwszą rozmowę Pani Katarzyna odpowiedziała na wszystkie rozwiała wątpliwości. Zaproponowała jak może pomóc i z chęcią z tej pomocy skorzystam polecam.

Agata

17 kwietnia 2020

Szybko i fachowo sporządzona umowa deweloperska. Dziękuję za pomoc.

Anna

17 kwietnia 2020

Witam. Mieszkam za granicą, długo szukałem adwokata do sprawy rozwodowej toczącej się przed sądem okręgowym w Szczecinie. kierując się opiniami korzystałem z pomocy z pani mecenas Korgól i nie żałuję. żona nie dostała alimentów i mam bardzo częsty kontakt z córką.

Damian Z.

17 kwietnia 2020

Polecam z czystym sumieniem do spraw rozwodowych w Szczecinie adwokat Katarzynę Korgól

Katarzyna Grabarek

17 kwietnia 2020

Jestem zadowolona

Anna z krakowa

17 kwietnia 2020

Bardzo dobre rozpatrzenie mojej sprawy.

Bardzo dobra

20 lutego 2020

Mój rozwód trwał dwa lata, w efekcie jestem dziś wolnym człowiekiem i nie muszę płacić żonie alimentów. Najważniejsze jednak, że mimo stresu i walki żony nie ucierpiała moja firma, bo mogłem skoncentrować się na pracy. Pani Mecenas czuwała nad wszystkim.

Andrzej Mierzyn

17 lutego 2020

Polecam - pełen profesjonalizm i szybkie rozwiązanie problemu.

Bogdan W.

23 stycznia 2020

Pierwszy raz prawnik wywarł na mnie pozytywne wrażenie :) Warto stawiać na młodych i zaangażowanych. Jednym pismem Pani Mecenas zakończyła moje problemy.

Stanisław Z.

23 stycznia 2020

Pani Katarzyna bardzo pomogła mi w sprawie, bałam się walczyć o swoje, ale ze wsparciem Pani Mecenas udało mi się przebrnąć przez sprawę rozwodową i dziś jestem wolną i szczęśliwą kobietą :)

Martini

25 grudnia 2019

Bardzo profesjonalne usługi prawne, polecam.

Ewelina Sz.

17 grudnia 2019

Pani Mecenas udzieliła mi bardzo rzeczowej i pomocnej porady prawnej. Rozwiała wątpliwości, które powodowały mój niepotrzebny niepokój od dłuższego czasu. Naprawdę lepiej skontaktować się z profesjonalistą niż martwić nocami, dziękuję!

Aneta W.

25 października 2019

Pani Mecenas reprezentowała mnie w sprawie o rozwód. Mąż żądał ustalenia mojej winy. Już na samym początku Pani Mecenas uczciwie powiedziała, że nie mogę liczyć na ustalenie wyłącznej winy męża, ale udało nam się wywalczyć rozwód z winy obojga małżonków. Rozwód to cieżki czas i warto zaufać specjaliście, do którego można zawsze zadzwonić i usłyszeć poradę.

Anna Masłowska

25 października 2019

Rozwód w Szczecinie to tylko Adwokat Katarzyna Maria Korgól

Jarosław M.

24 września 2019

Dziękuję za wygraną sprawę rozwodową :)

Dexter

24 września 2019

Początkowo korzystałam z usług bardzo znanego adwokata, ale poza wysokim honorarium nic więcej pozytywnego mnie nie spotkało. Zmieniłam adwokata i odżyłam, wiem, że wszystko co mogłam ugrałam dzieki pani Mecenas.

Dominika Prawobrzeże

23 sierpnia 2019

Pełen profesjonalizm.szybka odpowiedź której oczekiwałem.Pani Adwokat podała nr kontaktowy w razie jeszcze jakichkolwiek pytań.z czego z pewnością skorzystam w przyszłośći.dziekuje

Łukasz ze Szczecina

16 sierpnia 2019

Nieustępliwa, waleczna, kompetentna i zawsze oddzwania. Moim zdaniem ma wszystkie najważniejsze cechy dobrego adwokata.

Adam

16 sierpnia 2019

Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Mecenas Katarzyny Marii Korgól - pełen profesjonalizm i empatia. Mało jest dziś prawników, którym klient nie zawadza, a Pani Adwokat zawsze ma czas, aby wysłuchać człowieka i doradzić. Dziękuję bardzo za pomoc.

Bogusława Więcek

9 czerwca 2019

Pani Mecenas to najlepsza specjalistka od spraw rodzinnych w Szczecinie. Bardzo empatyczna, punktualna, zawsze przygotowana do rozprawy. Dobrze, że w porę zmieniłam swojego pełnomocnika, który nawet w 50% nie czynił starań takich, jak Pani adwokat. Nie warto kierować się wyłącznie finansami i szukać najtańszego pełnomocnika, bo komfort i zaufanie do adwokata jest najważniejsze.

Halina M., Bezrzecze

9 czerwca 2019

Dziękuję za wygraną sprawę. Pozdrawiam.

Marcin Woronowicz

15 maja 2019

Od samego początku, gdy tylko otrzymałem pozew rozwodowy mojej małżonki wiedziałem, że nie będzie łatwo. Wiadomo - kobieta ma zawsze więcej przywilejów w sądzie niż mężczyzna. Pani adwokat uratowała mnie przed niebotycznymi żądaniami ex małżonki. Rozwód to naprawdę trudny czas, dobrze skorzystać z pomocy najlepszej specjalistki do spraw rodzinnych. Jedyny minus kancelarii - czekałem tydzień na wizytę z uwagi na fakt, że Pani Adwokat nie prowadzi hurtowo spraw, do każdego klienta podchodzi indywiadualnie i spotkania czy konsultacje trwają kilka nawet kilka godzin

Grzegorz W.

15 maja 2019

Moja sprawa dotyczyła ustalenia ojcostwa. Mój były partner nie chciał przyznać się do ojcostwa. Trafiłam do Pani Mecenas z polecenia koleżanki. Dzięki pomocy doświadczonego adwokata uzyskałam korzystny wyrok a teraz wreszcie mogę starać się o alimenty.

Domi

13 kwietnia 2019

Dziękuję za wygraną sprawę o rozwód, dzięki Pani Mecenas czułam się bezpiecznie i pewnie.

Magdalena S.

27 marca 2019

Trafiłam do Kancelarii Pani Mecenas z polecenia koleżanki. Polecam jej usługi wszystkim, którzy cenią sobie fachowość i miłą atmosferę. Bardzo cierpliwa, energiczna i przebojowa kobieta. Dziękuję !

Barbara Sobacka

25 marca 2019

Pani Katarzyna jest bardzo kompetentnym prawnikiem. Skorzystałam z pomocy i jestem bardzo zadowolona, sprawa wygrana na pierwszym posiedzeniu Sądu. Nigdy nie miałam problemu z kontaktem czy to telefonicznym czy mailowym. Serdecznie polecam szczególnie jeżeli chodzi o sprawy w Sądzie Rodzinnym. Jestem też bardzo miło zaskoczona ceną usługi adwokackiej. Adwokat ze wszech miar godny polecenia.

Wioletta

24 marca 2019

Tak, jak moi poprzednicy, ja również jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas. Prawdziwy fachowiec!

Dominika, Szczecin

11 marca 2019

Spotkałam się z opiniami, że Pani mecenas to najlepsza specjalistka do spraw rodzinnych i rozwodowych i potwierdziły się przy okazji mojej sprawy wszystkie pozytywy, o których słyszałam. Kompetentna, życzliwa i zawsze w kontakcie.

Joanna Police

6 marca 2019

Bardzo mi. Pomógł. Dziękuję :-)

Bartek

18 lutego 2019

Pani Mecenas złożyła do sądu wniosek o odroczenie kary jaka została orzeczona wobec mojego wnuka. Dzięki pomocy Pani Adwokat wnuk jest na wolności i może pomóc naszej rodzinie, dziękuję!

Zdzisława

16 lutego 2019

Pani Mecenas pomogła mi w sprawie rozwodowej. Uzyskała dla mnie wyrok z orzeczeniem o wyłącznej winie męża. Bardzo się cieszę, że trafiłam do Pani Mecenas - jest prawdziwym fachowcem. Warto się do niej zgłosić rozwodem, jest naprawdę w tym dobra.

Katarzyna Prawobrzeże

16 lutego 2019

Konkretna, rzetelna i co najważniejsze nie zdziera z człowieka jak czynią to adwokaci ze znanych szczecińskich kancelarii. Najlepszy ekspert do spraw rodzinnych w zachodniopomorskim.

Wojciech

5 lutego 2019

Najlepszy prawnik do spraw rodzinnych, dziękuję za cierpliwość i wiele godzin spędzonych w kancelarii na przygotowaniach do sprawy! Polecam serdecznie współpracę z Panią Mecenas

Daria Stargard

24 stycznia 2019

Do spraw rodzinnych w Szczecinie tylko Pani Mecenas!

Zbigniew Tadeusiak

24 stycznia 2019

Byłam u Pani Mecenas na poradzie w sprawie rozwodu. Byłam pierwotnie u dwóch innych adwokatów, ale nie byłam zadowolona z porady, ponieważ każdy z nich namawiał mnie wręcz usilnie na założenie sprawy rozwodowej. Tymczasem pani Mecenas po wysłuchaniu mnie wyjaśniła mi jakie mam prawa i obowiązki, o co mogę walczyć, utwierdziła mnie w przekonaniu, że można wywalczyć rozwód z winy męża, ale jako jedyna empatycznie podeszła do mnie, mówiąc że nie sztuką jest w emocjach działać i na fali konkretnej sytuacji wszczynać proces, skoro kocham męża i chodzimy na terapię. Widać, że nie zależy jej na pieniądzach, ale faktycznie pomaga.

Agata Nowogard

8 stycznia 2019

Bardzo konkretna pani mecenas, dobrze przygotowana na rozprawy. Kompetentna, zaangażowana i solidna, polecam!

Dominika Szczecin

7 stycznia 2019

Najlepszy adwokat w Szczecinie.

Tomasz - Police

7 stycznia 2019

Nigdy nie sugerowałam się opiniami zamieszczonymi w Internecie, ale w obliczu stresu związanego ze sprawą dotyczącą moich dzieci zdecydowałam się skorzystać z porady Pani Mecenas po lekturze licznych pozytywnych opinii. Wybór okazał się strzałem w dziesiątkę. Ogromna wiedza połączona z cierpliwością, umiejętnością słuchania i empatią sprawiła, że czułam się pewnie, uwierzyłam w swoje prawa i nabrałam dystansu do sprawy. Oczywiście stres pozostał aż do prawomocnego rozstrzygnięcia, ale wiem, że bez wsparcia Pani Kasi nie odniosłabym upragnionego sukcesu.

Dorota W., Szczecin

4 stycznia 2019

Polecam - bardzo sympatyczna i empatyczna osoba, dzięki umiejętnościom i wiedzy pani mecenas rozwiązała mój problem. Dziękuję za pomoc, Pani Kasiu!

Monika Wolska, Pogodno

19 grudnia 2018

Konkretna osoba

Marcin Szczecin

19 grudnia 2018

Bardzo profesjonalna obsługa, porady na najwyższym poziomie.

Anna z Opola

19 grudnia 2018

Polecam

Użytkownik

15 grudnia 2018

Polecam

Michał Szczecin

13 grudnia 2018

Pani Mecenas obala swoją postawą wszelkie mity o prawnikach - walczy jak lwica o klienta i wykazuje wysoki merytorycznie poziom. Skorzystałam z pomocy pani adwokat przy sprawie rodzinnej, odzyskałam swoje dzieci. Sprawa trwała dość długo, więc zdążyłam dobrze poznać Panią Kasię i wiem, że nie znalazłabym lepszego prawnika.

Maria, Szczecin Pogodno

10 grudnia 2018

Najlepsza specjalistka do spraw spadkowych. W 100% wygrałem sprawę ku rozpaczy mojej rodzinki, która chciała ograbić mnie z pieniędzy stanowiących mój udział w spadku.

Marek Wyporski

10 grudnia 2018

Współpraca z adwokat Katarzyną Marią Korgól była dla mnie pozytywnym zaskoczeniem. Na pierwszym spotkaniu byłam nieco onieśmielona, wstyd było mi opowiadać, w jaki sposób zachowuje się mój partner, ale pani mecenas to osoba bardzo uprzejma, empatyczna i kontaktowa. Cierpliwie słuchała mojej historii. Sprawa prowadzona była terminowo i nigdy nie miałam problemu z kontaktem z kancelarią oraz z uzyskaniem informacji na temat sprawy.

Marta W., Szczecin

10 grudnia 2018

Pani Mecenas wybroniła mnie przed astronimicznymi żądaniami mojej bylej partnerki, która domagała się ogromnych alimentów. Cieszę się, że są tacy życzliwi i pomocni pełnomocnicy.

Adam W.

10 grudnia 2018

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas, podeszła fachowo i rzeczowo do mojej sprawy rozwodowej. Na pierwszą wizytę umówiłam się w sobotę i kilka godzin rozmawiałam z panią adwokat, która cierpliwie wysłuchała mojej historii i doradziła mi najkorzystniejszą strategię.

Dorota Szczecin

3 grudnia 2018

Konkretna, wyczerpująca odpowiedź na zadane pytania, poparta podstawą prawną. Odpowiedź przyszła na maila już po 3 dniach, pomimo iż w informacji podany był czas oczekiwania na odpowiedź dużo dłuższa. Dziękuję i polecam gorąco.

Beata

30 listopada 2018

Celna odpowiedź, taka, jakiej oczekiwałem, pozdrawiam.

Kamil S.

30 listopada 2018

Dziękuję - opinia krótka, ale wyczerpująca.

robert ratajczyk

30 listopada 2018

Dziękuję za pomoc, polecam współpracę z PAnią Mecenas.

Dominika ze Stargargu

30 listopada 2018

Odpowiedź na zadane pytanie była zwięzła, merytoryczna i satysfakcjonująca.

Stanisław z Leszczyn

30 listopada 2018

Szybka odpowiedź.

Marek

29 listopada 2018

Dzięki szybkiej poradzie udało mi się rozwiązać palący problem, polecam!

Aleksandra ze Szczecina

29 listopada 2018

Dziękuję za błyskotliwą poradę:)

Katarzyna Leksińska

29 listopada 2018

Dziękuję za rozwiązanie problemu prawnego.

John

29 listopada 2018

Bardzo szybko uzyskałam pomoc prawną - dziękuję!

Natalia Noskal

29 listopada 2018

Polecam współpracę z Panią Mecenas!

Daria W.

29 listopada 2018

Profesjonalna, rzetelna, konkretna.

Kasia z Warszawy

29 listopada 2018

Pani Mecenas doradzała mi w kwestii opieki nad córką. Bardzo indywidualne, ciepłe podejście. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.

Joanna, stargard

29 listopada 2018

Osoba godna polecenia

Anna

29 listopada 2018

Rzetelna i profesjonalna osoba.

Magdalena. Rypin.

29 listopada 2018

Ok

Rover

29 listopada 2018

Super , polecam

Asia z dąbrowy Górniuczej

29 listopada 2018

Bardzo chętnie nawiąże współpracę z tą Panią

Damian ze stargardu

29 listopada 2018

Krótka odpowiedź,ale zawierająca wszystko o co chodziło.

Waldek

29 listopada 2018

Odpowiedź krótka i rzeczowa.

Patrycja

28 listopada 2018

Szybka, rzetelna opinia. Polecam

Katarzyna

28 listopada 2018

Polecam.

Marta

27 listopada 2018

Konkretna odpowiedz tak jak chcialam.

Gosia Kołobrzeg

22 listopada 2018

Polecam mecenas Katarzynę Korgól dla wszytskich tych, którzy potrzebują pomocy w sprawie o ustalenie kontaktów. Moja sprawa właśnie zakończyła się dziś w sądzie szczecin centrum w szczecinie - jestem bardzo zadowolony z rozstrzygnięcia.

Adam Wojnar

16 listopada 2018

Słyszałam, że Pani Mecenas jest polecana jeżeli chodzi o sprawy rozwodowe w Szczecinie i nie zawiodłam się. Z klasą prowadzi sprawę, bardzo wsparła mnie emocjonalnie, polecam wszystkim, którzy nie tylko potrzebują prawnika, ale szukają wsparcia w trudnym czasie, jakim jest rozwód.

Agata ze Szczecina

2 listopada 2018

Korzystałam z usług Pani Mecenas w zakresie porady dotyczącej sprawy o zachowek. Dobrze skonsultować ze specjalistą temat, polecam - Pani Kasia rozwiała wszelkie moje wątpliwości.

Katarzyna Malasa

25 października 2018

Zleciłam Pani Mecenas przygotowanie umowy - szybko, rzetelnie i tanio.

Anna, Stargard

19 października 2018

Dla wszystkich, którzy potrzebują rzetelnej porady prawnej - polecam w 100%. Pani Mecenas przyjęła mnie jeszcze w tym samym dniu, w którym zadzwoniłem. Kulturalna, wnikliwa i rzeczowa, wysłuchała mnie cierpliwie, choć jak się okazało byłem w dużym błędzie co do taktyki procesowej - przyszedłem do Pani Mecenas w celu skonsultowania, co powinienem odpisać jako odpowiedź na pozew rozwodowy. Bardzo przystępna cena!

Adam W.

15 października 2018

Pani Mecenas pomogła rozwikłać mi sprawę dotyczącą zachowku - już po wezwaniu mojego wujka do zapłaty, otrzymałem żądaną kwotę 40.000 zł, unikając tym samym sporu sądowego. Plusem jest bardzo miła atmosfera w kancelarii i przystępne ceny usług.

Tomasz G.

10 października 2018

Z usług Pani mecenas korzystałam przy okazji sprawy majątkowej po rozwodzie. Wszystko przebiegło sprawnie, pani adwokat wykazywała ogromne zaangażowanie, zawsze znalazła czas, aby mnie wysłuchać, czy tak po ludzku podnieść na duchu. Nie tylko dobry prawnik, ale przede wszystkim życzliwa i empatyczna kobieta!

Justyna Kocuń

5 października 2018

Nie mam najmniejszych zastrzeżeń do pracy Pani mecenas. Niedrogo i bardzo sprawnie prowadziła moją sprawę z wniosku mojego byłego męża o obniżenie alimentów, jakie płaci na rzecz naszego syna. Możliwość konsultacji również w weekendy, co dla pracujących osób jest niezwykle praktyczne.

Monika Furman

2 października 2018

Profesjonalna, rzetelna i zawsze dostępna dla klienta! Mam wrażenie, że dla niej nie ma spraw za trudnych. Najlepszy prawnik jakiego miałam.Od 3 lat prowadzi mi skargę pauliańską i zapowiada się na sukces. Szukając prawnika do tej sprawy dwóch się nie zgodziło tłumacząc skomplikowaniem trybu skargi, kolejny tłumacząc się powyższymi trudnościami zaoferował usługi w cenie zaporowej.

Helena

22 września 2018

Pani Mecenas prowadziła moją sprawę o podział majątku, powiem tak: nie mizdrzy się do sędziego, nie wykonuje teatralnych gestów, nie opowiada o swoich sukcesach. Na początku zapytała mnie, co chcę uzyskać i dopiero po wysłuchaniu mnie, obrała taktykę. Mogłem też zapłacić w ratach, co było dużym udogodnieniem dla mnie. Młoda, ale zdolna. Nie owija w bawełnę!

Krzysztof, Stargard

22 września 2018

Pani Mecenas uratowała mnie przed wyrzuceniem w błoto pieniędzy, przekonując, że spór rozwiążę nie na drodze karnej a cywilnej. Dobrze wyłożone argumenty w pozwie sprawiły, że pozwana spółka zaproponowała ugodę, uwzględniającą 80% należności. lepiej trafić nie mogłam, dziękuję!

Danuta, Szczecin

18 września 2018

Najlepsza. Nie zawsze wiek idzie w parze z profesjonalizmem. U Pani Mecenas wiedza i profesjonalizm jakby miała 20 lat doświadczenia. Szukasz prawnika tylko Pani Adwokat Kasia!

Anna Warszawa

18 września 2018

Najlepsza Mecenas. Trzy sprawy rodzinne (rozwód, opieka nad dziećmi, alimenty). Miałam wcześniej innych pełnomocników. Nie prawdą jest, że nie ma znaczenia jaki adwokat. To co mogę napisać to tylko superlatywy: rzetelna, zaangażowana, punktualna, przystępna cenowo, profesjonalna.

Małgorzata

31 sierpnia 2018

Wiedza, skuteczność i zaangażowanie na najwyższym poziomie. Jeszcze raz dziękuję Pani Adwokat za pomoc w naprawdę trudnej sprawie. Polecam w 100%.

K. Śniechowksa

27 lipca 2018

Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową. Początkowo nie chciałam angażować adwokata, chciałam przystać na warunki byłego męża, ale pani mecenas wyjaśniła mi, jakie mam szanse na uzyskanie orzeczenia o winie męża i udało się. Dodatkowo wywalczyła wysokie alimenty na nasze dzieci.

anna ze szczecina

24 lipca 2018

Konkretna i szybka odpowiedź. Polecam !! :)

Minia

1 lipca 2018

Pani Prawnik umnie zasługuje na 6 tkę

Marek z Kielc

1 lipca 2018

Szybka odpowiedz.

Magda

1 lipca 2018

Otrzymałam konkretną odpowiedż

Iwona z Warszawy

1 lipca 2018

Super adwokat

Darek B

30 czerwca 2018

Polecam gorąco. Pomocna odpowiedz

Aga

27 czerwca 2018

Pani adwokat prowadziła moją sprawę o zachowek. Uzyskalam korzystne rozstrzygnięcie. Polecam - punktualna, rzetelna, uprzejma, zawsze ma czas, aby porozmawiać z klientem.

Karolina Szczecin