Maciej Podgórski

Kancelaria Radcy Prawnego Maciej Podgórski

5,0 73 opinii

18 czerwca 2021

Została udzielona szybka odpowiedź. Polecam i dziękuję

Stokrotka

14 czerwca 2021

Konkretna odpowiedź na moje zapytanie. Dziękuję.

J. Zachodniopomorskie

11 czerwca 2021

Sprawnie, wyczerpująco, profesjonalnie

Wojtek

7 czerwca 2021

Informacje szybkie i na temat. Polecam.

GRZEGORZ Z KRAKOWA

5 czerwca 2021

Co prawda korzystałam tylko z ogólnej porady Ale bardzo miły Pan wyjaśnił mi wszystko tak jak potrzeba Nie musiałam to przyslowiowo ciągnąć za język Porada była darmowa więc tym bardziej naprawdę był pomocny

Pasternak Agnieszka

31 maja 2021

Odpowiedź szybka i pomocna. Dziękuję i Polecam.

Mar. Bydg

27 maja 2021

Otrzymałam wyczerpującą odpowiedź na pytania. Polecam

Karolina

24 maja 2021

Konkretna I rzeczowa odpowiedź, szybka reakcja. Pomocny.

Marek z Kielc

23 maja 2021

Pan Maciej szybko odpowiedział na moje pytanie. Bardzo konkretnie, solidnie i wyczerpująco i co istotne odpowiedź była dla mnie zadawalająca. Gorąco polecam.

Małgorzata

20 maja 2021

Rzetelnie szybko. Polecam

Ola

3 maja 2021

Pan bardzo pomocny. Wszystko dobrze wytłumaczył.

Daria

29 kwietnia 2021

Szybka i rzetelna odpowiedź na zadane pytanie.

Ola Łódź

22 kwietnia 2021

Bardzo dziękuję. Polecam.

Iza

22 kwietnia 2021

Polecam, rzetelna odpowiedz.

Izabela

21 kwietnia 2021

Rzetelna i wyczerpująca opinia. Polecam z czystym sumieniem !!!

Gosia

18 kwietnia 2021

zwięzła i pomocna opinia. dziekuje

jm

17 kwietnia 2021

Bardzo profesjonalne podejście do tematu, obszerna odpowiedź I wskazówki jak postąpić ze sprawą. Szybko, rzetelnie, merytoryczne. Polecam i dziękuję za pomoc

Ala

8 kwietnia 2021

Szybka, łatwa i konkretna pomoc

Mateusz z Poznania

6 kwietnia 2021

Dziękuję za pomoc ! Polecam jak najbardziej

M

6 kwietnia 2021

Wspaniały, miły, kompetentny, doświadczony prawnik. Dziękuje w imieniu swoim i kolegi za pomoc (kolega poszkodowany przez franczyzodawce). Dziękujemy

Kamil z Krakowa

6 kwietnia 2021

Bardzo dobra porada prawna. Prawnik odpowiedział rzetelnie na każde pytanie i uświadomił o najbardziej prawdopodobnym scenariuszu.

Adam z Gdańska

5 kwietnia 2021

Sprawnie, rzeczowo i zrozumiale wszystko opisane co do mojego pytania. Serdecznie polecam.

Ala

31 marca 2021

Szybko i odpowiedz na nie zadane pytania

Damian

27 marca 2021

Odpowiedz byla konkretna.

Dobra

23 marca 2021

Dziekuje fachowa pomoc

Patryk z Gdyni

23 marca 2021

Odpowiedź była konkretną i na temat.

Anna z Trzebiatów

23 marca 2021

Sprawa została wytłumaczona w jasny sposób.

Katarzyna

20 marca 2021

Świetnie załatwiona sprawa, ogromna wiedza, spokój. Idealna osoba na tym miejscu. Gorąco polecam!

Agnieszka

19 marca 2021

Rzeczowa, szczegółowa i przejrzysta odpowiedź. Polecam.

Marcin

16 marca 2021

Została mi udzielona kompetentna i błyskawiczna porada prawna.

Leszek - Goleniów

12 marca 2021

Prawnik był pomocny, wykazał się odpowiednią wiedzą.

Joanna

11 marca 2021

Zadowolona jestem. Konkretny facet, zna sie na rzeczy

Kraków 36

10 marca 2021

Rzeczowa i konkretna osoba.

Bartłomiej z Krosna

2 marca 2021

Polecam Pana Mecenasa!

Magda

25 lutego 2021

Konkretna odpowiedź.

Zadowolona

24 lutego 2021

Wyczerpująca odpowiedź

Użytkownik helpunku

21 lutego 2021

Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Maciejem, dzięki któremu otrzymałam od banku przeprosiny oraz zwrot różnicy wynikającej z nienależnie pobranej wyższej kwoty kredytu hipotecznego wraz z odsetkami. Pan Maciej podszedł do sprawy profesjonalnie, terminowo oraz wykazał się ogromną wiedzą. Korespondencja mailowa przebiegła sprawnie, rzeczowo i niezwykle miło. Do tego cena za usługę bardzo przystępna. Serdecznie dziękuję i z czystym sumieniem polecam.

Ania

15 lutego 2021

Super Mecenas!

Maćko z Bogdańca

12 lutego 2021

Konkretnie i rzeczowo, polecam.

Anna

9 lutego 2021

Pan Maciej pomaga mi w sprawach prawnych od początku prowadzenia działalności. Głównie w przygotowywaniu dokumentów oraz analizie otrzymanych umów. Polecam jego usługi z czystym sumieniem!

Grzegorz

9 lutego 2021

Polecam w pełni tego adwokata. Rozwiązaliśmy problem w 5 minut.

Barbara z Krakowa

8 lutego 2021

Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Maciejem. Rzetelnie podszedł do mojej sprawy, bardzo szybko otrzymałem pomoc, ogromny plus za sprawność działania, ogromną wiedzę i miły kontakt.

Łukasz

7 lutego 2021

Dziękuję za odpowiedź, udało mi się napisać pismo o zwrot nadpłaty niestety komornik nie odda całości ale odda część przynajmniej

Magda z Krakowa

5 lutego 2021

Rzetelna i konkretna odpowiedź. Dziękuję za pomoc.

Dagmara

5 lutego 2021

Bardzo dziękuję za szczegółową poradę.

Krzysztof

3 lutego 2021

Rzetelna i bardzo szczegółowa ocena problemu dotyczącego konkurencji .

Adrian

1 lutego 2021

Bardzo szybka i konkretna odpowiedć

Jacek w-wwa.

1 lutego 2021

Otrzymałam odpowiedz szybko i rzetelnie. Poleciła bym kolejnym petentom

Maria z Rabki

29 stycznia 2021

Pan Maciej bardzo pomógł mi w rozwiązaniu sprawy po wynajęciu mieszkania.

Kinga

27 stycznia 2021

Witam. Porada była zwięzła ale bardzo pomocna. Polecam

klient z Wielkopolski

26 stycznia 2021

Wahałem się nad tą sprawą, odpowiedź prawnika mi pomogła

Ktoś z Nowego Sącza

26 stycznia 2021

Bardzo polecam

Aga

25 stycznia 2021

Pan Maciej bardzo sprawnie i wyczerpująco doradził mi jak postąpić i jakie są moje prawa w trudnej sytuacji pożaru w wynajętym mieszkaniu. Z czystym sercem polecam.

Adam z Krakowa

25 stycznia 2021

Dziękuję za uzyskaną pomoc,polecam Wszystkim,pełen profesjonalizm.

Marian z Łodzi

22 stycznia 2021

Szybka i szczegółowa odpowiedź. Polecam.

Katowiczanka

21 stycznia 2021

Rzeczowa , jasna i zrozumiała porada .Polecam i dziękuję

Wacław

20 stycznia 2021

Rzeczowa odpowiedź.

Paweł

18 stycznia 2021

Polecam wszystko wyjaśnione wiem co dalej robić bardzo dziękuję.

Katarzyna

18 stycznia 2021

Szybka i rzeczowa odpowiedź.

Iza

17 stycznia 2021

Konkretnie i na temat, widać że jest wiedza prawnicza i można zaufać!

Natalia

13 stycznia 2021

Opinia okazała się pomocna i mogę polecić Pana Macieja.

Łukasz, Poznań

4 stycznia 2021

Rzeczowa i fachowa odpowiedź

Bartek

29 grudnia 2020

Konkretny i rzetelny człowiek.

Justyna

20 grudnia 2020

Rzetelne informacje.

pozytywnie

19 grudnia 2020

Porada była rzeczowa i w przyjaznej atmosferze. W czasie porady miałam możliwość zadać wszystkie nurtujące mnie pytania.

Krystyna

19 grudnia 2020

Szybka i rzeczową odpowiedź.

Kasia

18 grudnia 2020

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź. Polecam.

Julia Gdańsk

14 grudnia 2020

Polecam, rzeczowo i sprawnie pomógł rozwiązać moja sprawę. Napewno przy problemach zgłoszę się ponownie.

Aleksandra z Zabrza

14 grudnia 2020

Od Pana Macieja otrzymałem rzeczową, konkretną odpowiedź, która pozwoliła mi rozwiązać problem dotyczący zamknięcia fundacji. Serdecznie dziękuję i polecam.

Piotr

13 grudnia 2020

Szybka, konkretna odpowiedź. Pomoc okazała się skuteczna. Polecam.

Wioletta z Warszawy

12 grudnia 2020

Prawnik podał mi jasne i czytelne informacje na temat konsekwencji wynikających z mojej sprawy.

Agnieszka z Radomia

27 września 2018

Wszystko ok.

Iga z Warszawa

19 czerwca 2018

Konkretny, rzeczowy, szybko odpowiedział na pytanie

Sylwia