Maciej Podgórski

Kancelaria Radcy Prawnego Maciej Podgórski

4,9 152 opinii

22 września 2022

Pan radca wykazał się profesjonalizmem, można polecić jego usługi.

Małgorzata z Łodzi

31 lipca 2022

Pan Maciej bardzo mi pomógł w zakresie analizy umowy B2B. Pełne oraz rzeczowe zdefiniowane wszystkich puntków umowy wartych szczególnej uwagi. Sama analiza zostala zrobiona w bardzo szybkim czasie wraz z konsultacją telefoniczną. Przy następnych sprawach wymagających opinii prawnych bede korzystal wyłacznie z tego kontaktu.

Wael

8 lipca 2022

Bardzo dziękuję za szybką reakcję

Cenną pomoc

1 lipca 2022

Bardzo rzetelna opinia

Łukasz

28 czerwca 2022

Bardzo szybka odpowiedź na zapytanie.Polecam!!!

Monika

24 czerwca 2022

Zupełnie inne ( głębsze) spojrzenie na sprawe👌

Zuzia

23 czerwca 2022

Spokojnie wyjaśnił mi istotę sprawy.

Wiesław z Świerklan.

19 czerwca 2022

Bardzo szybko udzielona odpowiedź, polecam z czystym sumieniem

Bartosz Poznań

18 czerwca 2022

Odpowiedz prawnika podniosła mnie na duchu co sprawiło ze mój rozległy problem rozwodowy ma uzasadnienie żeby bronić sie jak jest to słuszne.

Porada odnośnie emocjonalnego rozwodu.

18 czerwca 2022

Odpowiedź wyczerpująca, konkretnia, zrozumiała i zwięzła, jestem usatysfakcjonowana. POLECAM.

Ada z Warszawy

15 czerwca 2022

Krótka i konkretna odpowiedź. Moje wątpliwości zostały rozwiane. Polecam.

Iwona z Jastrzębia-Zdroju

14 czerwca 2022

Otrzymałem odpowiedź, która rozwiała moje wątpliwości.

M.z Szubina

1 czerwca 2022

Dziękuję za opinię, która okazała się bardzo pomocna. Prosto w cel, konkretnie, rzeczowo.

Piotr

25 maja 2022

Bardzo profesjonalna pomoc

Kasia

24 maja 2022

Szczegółowe porady co do rozwiązania problemu. Bardzo dokładnie opisane możliwości działania. Dziękuję.

Karolina

21 maja 2022

Szybka i pomocną odpowiedź. Jak najbardziej polecam

M

16 maja 2022

Wszytko odbyło się profesjonalnie

Andrzej

16 maja 2022

Pełny profesjonalizm, dziękuję i pozdrawiam

Andrzej

7 maja 2022

Szybka i rzetelna porada

Elżbieta że Świdnicy

26 kwietnia 2022

Szybka odpowiedź. Polecam

Barbara z ŻAROWA

14 kwietnia 2022

Szybka i konkretna pomoc.

Seweryn

18 marca 2022

Pan Maciej wykazal sie wiedza ,byl bardzo pomocny ,dokladnie taki prawnik jest mi potrzebny.Spokojny i zaangazowany.

Jadwiga

11 marca 2022

Fachową pomoc

Piotr

27 lutego 2022

Szybka, rzetelna i konkretna odpowiedź. Polecam.

Anna z Rzeszowa

15 lutego 2022

Konkretna odpowiedź na moje pytanie. Polecam!

Piotr

14 lutego 2022

Bardzo szybka i rzeczowa pomoc. Polecam.

Ewa Poznań

11 lutego 2022

Jak najbardziej mogę polecić,Rzetelna porada, szczegółowe wyjaśnienie nawet zawiłych tematów i widać duże doświadczenie co jest naprawdę bardzo pomocne.

Dominika, Poznań

9 lutego 2022

Otrzymałem pomoc w moim problemie. Prawnik kompetentny, komunikatywny i pomocny w moim problemie.

O

28 stycznia 2022

Bardzo dobry kontakt. Jakosc uslugi wysoka i czas wykoniania uslugi bardzo krotki.

Alimak

24 stycznia 2022

Rzetelny. Szybka pomocna odpowiedź.

Luk

11 stycznia 2022

Odpowiednia wiedza i rzetelnosci pomogla mi w rozeznaniu tematu .A na pewno poczujemy sie bogatsi o wiedze .Polecam100%

Kilentka

10 stycznia 2022

Bardzo szybka i sprawna pomoc.

Andżelika

7 stycznia 2022

Usługa została wykonana należycie. Otrzymałem sprawdzony dokument z komentarzami co ewentualnie zmienić. Dodatkowo dostałem odpowiedzi na moje pytania w rozmowie telefonicznej.

Programista z 3City

4 stycznia 2022

Otrzymałam wyczerpującą odpowiedź na zadane pytanie. Polecam.

Kasia

22 grudnia 2021

Real quick and the answers are reasonable. Thank you!

Bikash From Lodz!

17 grudnia 2021

Odpowiedz napisana w sposób dostępny i zrozumiały.

Renata

2 grudnia 2021

Dziękuję serdecznie.

Tuti

14 listopada 2021

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.

Kaków

6 listopada 2021

Bardzo rzetelny.

Warszawa

31 października 2021

Bardzo dobry prawnik, polecam

Elżbieta z Krakowa

28 października 2021

Pan Mecenas zaproponował pomoc. Mieszkamy w tej samej miejscowości. Dziękujemy za zaoferowanią pomoc. Sprawę juz zalatwilismy z sąsiadem bez Sądu .

krakowianka

28 października 2021

Bardzo kompetentny prawnik, gorąco polecam

Elżbieta z Krakowa

27 października 2021

P Maciej Podgórski bardzo wyczerpująco odpowiedział na moje pytanie. Polecam serdecznie.

Elżbieta z Krakowa

26 października 2021

Super kontakt. Fachowe podejście.

Morfeusz

24 października 2021

Dziekuje za pomoc polecam prawnika.

Rufi

22 października 2021

Dziękuję za dokładną i pomocną poradę.

Katarzyna

22 października 2021

Polecam tego Pana :). Profesjonalizm nawet przy bezpłatnych poradach. Fachowa pomoc .

Daria Pielach

19 października 2021

Bardzo pomocny człowiek. Polecam

Xxx

17 października 2021

Bardzo szybka i pomocna odpowiedź. Bardzo dziękuję.

Karolina

16 października 2021

Bardzo zrozumiała odpowiedź postąpiłem tak jak Pan radził i sprawa załatwiona. Dziękuję

Dawid, Wawa

12 października 2021

Rzetelna opinia pokazująca wiedzę, zadowalająca mnie odpowiedź. Polecam

Małgorzata

12 października 2021

Odpowiedz jasna

Teresa

11 października 2021

Krótko, treściwie i pomocnie.

Monika

9 października 2021

W odpowiedzi na moją sprawę, otrzymałam szybką i profesjonalną pomoc.

Małgorzata

3 października 2021

Bardzo szybka odpowiedź, prosta i zrozumiała. Polecam

Pieczka

2 października 2021

Szybka fachowa odpowiedź

Małgorzata z Nowego Targu

26 września 2021

Cenna odpowiedź, bardzo pomocna w sprawie.

Aleksandra z Krakowa

20 września 2021

Odpowiedz prawnika w pelni mnie usatysfakcjonowala I uspokoila za co jeszcze raz bardzo dziekuje.

Ewa z Dzialdowa

15 września 2021

Szybka i konkretna odpowiedź na zadane pytanie. Bardzo dziękuję i polecam pana Macieja :)

Kasia B.

14 września 2021

Szeroka szczegółowa wypowiedź.

Ola

10 września 2021

Bardzo miła pomoc

Artur z Gdańska

7 września 2021

Rzeczowa odpowiedź na moje pytanie, uzyskałam pomoc, wykazał się odpowiednią wiedzą. Polecam

Agata

6 września 2021

Pan, Maciej bardzo rzeczowo i jasno odpowiedział na moje pytania, jestem bardzo zadowolona z kontaktu z tym Prawnikiem.

Magda z krakowa

27 sierpnia 2021

Konkretne odpowiedzi

I.

10 sierpnia 2021

Opinia udzielona szybki

Ola

31 lipca 2021

Polecam, rzetelny , bardzo konkretny prawnik :)

Pat

26 lipca 2021

Szybka , prosta i zrozumiała pomoc

Gęsior

26 lipca 2021

Super prawnik

Lena z Krakowa

24 lipca 2021

Odpowie bez problemu na wszystkie pytania odpowiada zrozumiałe prawnik godny polecenia

Ola z Częstochowy

19 lipca 2021

Solidna i szybka odpowiedz na moje pytania.

Polecam

16 lipca 2021

Dziękuję za udzielona pomoc

Tom

11 lipca 2021

Chciałam bardzo podziękować panu radcy M.Podgórskiemu za bardzo szybką i wyczerpującą odpowiedż.Dzięki temu mogłam zadziałać dalej.Jestem też zachwycona że w ten sposób pomagacie ludziom . Dziękuję.

Anna M.

11 lipca 2021

Szybką, jasna i przejrzysta odpowiedź. Serdecznie polecam, fachowe podejście do tematu.

Gosia

7 lipca 2021

Szybka i konkretna odpowiedź. Polecam.

Marek

2 lipca 2021

Bardzo dobry kontakt, Jasno wyjaśnione możliwości postępowania dla mojego przypadku. Szybko przygotowane dokumenty i wyjaśnione kolejne kroki. Polecam

Tomek

22 czerwca 2021

Otrzymałem bardzo szybką oraz profesjonalną pomoc prawną w aspekcie prawa cywilnego. W razie przyszłych problemów już wiem z kim powinienem się kontaktować. Serdecznie polecam :)

Daniel

20 czerwca 2021

Szybką i konkretna odpowiedź na zadane pytania. Polecam

Tomasz z Wrocławia

19 czerwca 2021

Polecam. Szybka i trafna odpowiedź.

Polecam

18 czerwca 2021

Sprawna odpowiedz bardzo rzeczowa i pomocna. Zdecydowanie Pan Maciej rozwiał moje wątpliwości i w zupełności wyczerpał temat, z którym miałam problem. Jestem bardzo zadowolona.

Maja

18 czerwca 2021

Została udzielona szybka odpowiedź. Polecam i dziękuję

Stokrotka

14 czerwca 2021

Konkretna odpowiedź na moje zapytanie. Dziękuję.

J. Zachodniopomorskie

11 czerwca 2021

Sprawnie, wyczerpująco, profesjonalnie

Wojtek

7 czerwca 2021

Informacje szybkie i na temat. Polecam.

GRZEGORZ Z KRAKOWA

5 czerwca 2021

Co prawda korzystałam tylko z ogólnej porady Ale bardzo miły Pan wyjaśnił mi wszystko tak jak potrzeba Nie musiałam to przyslowiowo ciągnąć za język Porada była darmowa więc tym bardziej naprawdę był pomocny

Pasternak Agnieszka

31 maja 2021

Odpowiedź szybka i pomocna. Dziękuję i Polecam.

Mar. Bydg

27 maja 2021

Otrzymałam wyczerpującą odpowiedź na pytania. Polecam

Karolina

24 maja 2021

Konkretna I rzeczowa odpowiedź, szybka reakcja. Pomocny.

Marek z Kielc

23 maja 2021

Pan Maciej szybko odpowiedział na moje pytanie. Bardzo konkretnie, solidnie i wyczerpująco i co istotne odpowiedź była dla mnie zadawalająca. Gorąco polecam.

Małgorzata

20 maja 2021

Rzetelnie szybko. Polecam

Ola

3 maja 2021

Pan bardzo pomocny. Wszystko dobrze wytłumaczył.

Daria

29 kwietnia 2021

Szybka i rzetelna odpowiedź na zadane pytanie.

Ola Łódź

22 kwietnia 2021

Bardzo dziękuję. Polecam.

Iza

22 kwietnia 2021

Polecam, rzetelna odpowiedz.

Izabela

21 kwietnia 2021

Rzetelna i wyczerpująca opinia. Polecam z czystym sumieniem !!!

Gosia

18 kwietnia 2021

zwięzła i pomocna opinia. dziekuje

jm

17 kwietnia 2021

Bardzo profesjonalne podejście do tematu, obszerna odpowiedź I wskazówki jak postąpić ze sprawą. Szybko, rzetelnie, merytoryczne. Polecam i dziękuję za pomoc

Ala

8 kwietnia 2021

Szybka, łatwa i konkretna pomoc

Mateusz z Poznania

6 kwietnia 2021

Dziękuję za pomoc ! Polecam jak najbardziej

M

6 kwietnia 2021

Wspaniały, miły, kompetentny, doświadczony prawnik. Dziękuje w imieniu swoim i kolegi za pomoc (kolega poszkodowany przez franczyzodawce). Dziękujemy

Kamil z Krakowa

6 kwietnia 2021

Bardzo dobra porada prawna. Prawnik odpowiedział rzetelnie na każde pytanie i uświadomił o najbardziej prawdopodobnym scenariuszu.

Adam z Gdańska

5 kwietnia 2021

Sprawnie, rzeczowo i zrozumiale wszystko opisane co do mojego pytania. Serdecznie polecam.

Ala

31 marca 2021

Szybko i odpowiedz na nie zadane pytania

Damian

27 marca 2021

Odpowiedz byla konkretna.

Dobra

23 marca 2021

Dziekuje fachowa pomoc

Patryk z Gdyni

23 marca 2021

Odpowiedź była konkretną i na temat.

Anna z Trzebiatów

23 marca 2021

Sprawa została wytłumaczona w jasny sposób.

Katarzyna

20 marca 2021

Świetnie załatwiona sprawa, ogromna wiedza, spokój. Idealna osoba na tym miejscu. Gorąco polecam!

Agnieszka

19 marca 2021

Rzeczowa, szczegółowa i przejrzysta odpowiedź. Polecam.

Marcin

16 marca 2021

Została mi udzielona kompetentna i błyskawiczna porada prawna.

Leszek - Goleniów

12 marca 2021

Prawnik był pomocny, wykazał się odpowiednią wiedzą.

Joanna

11 marca 2021

Zadowolona jestem. Konkretny facet, zna sie na rzeczy

Kraków 36

10 marca 2021

Rzeczowa i konkretna osoba.

Bartłomiej z Krosna

2 marca 2021

Polecam Pana Mecenasa!

Magda

25 lutego 2021

Konkretna odpowiedź.

Zadowolona

24 lutego 2021

Wyczerpująca odpowiedź

Użytkownik helpunku

21 lutego 2021

Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Maciejem, dzięki któremu otrzymałam od banku przeprosiny oraz zwrot różnicy wynikającej z nienależnie pobranej wyższej kwoty kredytu hipotecznego wraz z odsetkami. Pan Maciej podszedł do sprawy profesjonalnie, terminowo oraz wykazał się ogromną wiedzą. Korespondencja mailowa przebiegła sprawnie, rzeczowo i niezwykle miło. Do tego cena za usługę bardzo przystępna. Serdecznie dziękuję i z czystym sumieniem polecam.

Ania

15 lutego 2021

Super Mecenas!

Maćko z Bogdańca

12 lutego 2021

Konkretnie i rzeczowo, polecam.

Anna

9 lutego 2021

Pan Maciej pomaga mi w sprawach prawnych od początku prowadzenia działalności. Głównie w przygotowywaniu dokumentów oraz analizie otrzymanych umów. Polecam jego usługi z czystym sumieniem!

Grzegorz

9 lutego 2021

Polecam w pełni tego adwokata. Rozwiązaliśmy problem w 5 minut.

Barbara z Krakowa

8 lutego 2021

Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Maciejem. Rzetelnie podszedł do mojej sprawy, bardzo szybko otrzymałem pomoc, ogromny plus za sprawność działania, ogromną wiedzę i miły kontakt.

Łukasz

7 lutego 2021

Dziękuję za odpowiedź, udało mi się napisać pismo o zwrot nadpłaty niestety komornik nie odda całości ale odda część przynajmniej

Magda z Krakowa

5 lutego 2021

Rzetelna i konkretna odpowiedź. Dziękuję za pomoc.

Dagmara

5 lutego 2021

Bardzo dziękuję za szczegółową poradę.

Krzysztof

3 lutego 2021

Rzetelna i bardzo szczegółowa ocena problemu dotyczącego konkurencji .

Adrian

1 lutego 2021

Bardzo szybka i konkretna odpowiedć

Jacek w-wwa.

1 lutego 2021

Otrzymałam odpowiedz szybko i rzetelnie. Poleciła bym kolejnym petentom

Maria z Rabki

29 stycznia 2021

Pan Maciej bardzo pomógł mi w rozwiązaniu sprawy po wynajęciu mieszkania.

Kinga

27 stycznia 2021

Witam. Porada była zwięzła ale bardzo pomocna. Polecam

klient z Wielkopolski

26 stycznia 2021

Wahałem się nad tą sprawą, odpowiedź prawnika mi pomogła

Ktoś z Nowego Sącza

26 stycznia 2021

Bardzo polecam

Aga

25 stycznia 2021

Pan Maciej bardzo sprawnie i wyczerpująco doradził mi jak postąpić i jakie są moje prawa w trudnej sytuacji pożaru w wynajętym mieszkaniu. Z czystym sercem polecam.

Adam z Krakowa

25 stycznia 2021

Dziękuję za uzyskaną pomoc,polecam Wszystkim,pełen profesjonalizm.

Marian z Łodzi

22 stycznia 2021

Szybka i szczegółowa odpowiedź. Polecam.

Katowiczanka

21 stycznia 2021

Rzeczowa , jasna i zrozumiała porada .Polecam i dziękuję

Wacław

20 stycznia 2021

Rzeczowa odpowiedź.

Paweł

18 stycznia 2021

Polecam wszystko wyjaśnione wiem co dalej robić bardzo dziękuję.

Katarzyna

18 stycznia 2021

Szybka i rzeczowa odpowiedź.

Iza

17 stycznia 2021

Konkretnie i na temat, widać że jest wiedza prawnicza i można zaufać!

Natalia

13 stycznia 2021

Opinia okazała się pomocna i mogę polecić Pana Macieja.

Łukasz, Poznań

4 stycznia 2021

Rzeczowa i fachowa odpowiedź

Bartek

29 grudnia 2020

Konkretny i rzetelny człowiek.

Justyna

20 grudnia 2020

Rzetelne informacje.

pozytywnie

19 grudnia 2020

Porada była rzeczowa i w przyjaznej atmosferze. W czasie porady miałam możliwość zadać wszystkie nurtujące mnie pytania.

Krystyna

19 grudnia 2020

Szybka i rzeczową odpowiedź.

Kasia

18 grudnia 2020

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź. Polecam.

Julia Gdańsk

14 grudnia 2020

Polecam, rzeczowo i sprawnie pomógł rozwiązać moja sprawę. Napewno przy problemach zgłoszę się ponownie.

Aleksandra z Zabrza

14 grudnia 2020

Od Pana Macieja otrzymałem rzeczową, konkretną odpowiedź, która pozwoliła mi rozwiązać problem dotyczący zamknięcia fundacji. Serdecznie dziękuję i polecam.

Piotr

13 grudnia 2020

Szybka, konkretna odpowiedź. Pomoc okazała się skuteczna. Polecam.

Wioletta z Warszawy

12 grudnia 2020

Prawnik podał mi jasne i czytelne informacje na temat konsekwencji wynikających z mojej sprawy.

Agnieszka z Radomia

27 września 2018

Wszystko ok.

Iga z Warszawa

19 czerwca 2018

Konkretny, rzeczowy, szybko odpowiedział na pytanie

Sylwia