Krzysztof Lange

Lange Kancelaria Prawna Spółka Partnerska Radcowie Prawni

5,0 119 opinii

21 września 2020

Bardzo szybka i konkretna odpowiedź na zadanie pytanie. Polecam

Emilia

7 września 2020

Bardzo wyczerpująca odpowiedz. Pomogła.

Katarzyna

27 sierpnia 2020

Witam.Przepraszam,że tak późno wystawiam opinię ale byłam na urlopie. Jestem bardzo zadowolona ,Pan mecenas Krzysztof Lange udzielił mi fachowej pomocy , wyraził nawet chęć przyjazdu do mnie kiedy oświadczyłam,że dojazd do kancelarii jest dla mnie uciążliwy.Udzielił mi telefonicznie wielu porad za co jestem bardzo wdzięczna.Okazał się nie tylko świetnym fachowcem ale również wspaniałym człowiekiem .U osób w imieniu których prosiłam o pomoc zaistniały nowe okoliczności w związku z czym problem został odłożony na późniejszy termin.Gdybyśmy potrzebowali prawnika na pewno skorzystamy ponownie z usług Pana mecenasa Krzysztofa Lange.

Janina z Łochowa ,powiat bydgoski

31 lipca 2020

Porada w pełni wyczerpująca moje pytania, Wszystko co chciałem się dowiedzieć zostało wyjaśnione. Pozdrawiam

Bartek z Bydgoszczy

28 lipca 2020

Bezbłędna informacja i pomoc w prywatnej sprawie. Polecam wszystkim którzy potrzebują wyczerpującej odpowiedzi na zaistniałe problemy.

Bartek z Bydgoszczy

11 lipca 2020

Pan Krzysztof Lange bardzo profesjonalnie i rzetelnie odpowiedział na moje pytanie i udzielił kompleksowej porady.

Dep

26 czerwca 2020

Wszystko mi sprawnie wytlumaczono

Alina pila

23 czerwca 2020

Bardzo rzetelna odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie. Polecam.

Krystyna z Inowrocławia.

23 czerwca 2020

Rzeczowy i konkretny, jasno wyjaśnił całą sytuację

Wiola

17 czerwca 2020

Wszystko ok. polecam bardzo

Antonina Syców

16 czerwca 2020

Na podstawie dotychczasowej korespondencji prawnik wydaje się być rzeczowym, odniosłem dobre wrażenie. Narazie jednak nie podjąłem decyzji co do dalszego postępowania. Jeżeli się zdecyduję napewno skorzystam z usług tego prawnika.

Andrzej

13 czerwca 2020

Jasna i rzetelna odpowiedź

Xyz

12 czerwca 2020

Szybka odpowiedz, konkretna i bardzo jasne. zdecydowanie polecam

Weronika z Konina

12 czerwca 2020

Bardzo polecam, szybki i sprawny kontakt oraz rzetelne i pomocne podejście.

Monika

12 czerwca 2020

Szybka odpowiedź, Bardzo pomocny, podaje szczegółowe informacje, rzetelny, chętnie służy profesjonalną pomocą

MM

5 czerwca 2020

Bardzo polecam Pana Lange rzeczowa i szybka odpowiedz mogłam jeszcze dopytać dla pewności także uzyskałam szybka i kompetentną odpowiedz. Oby więcej takich ludzi, Dziękuję.

Kamila

3 czerwca 2020

Dobra porada

Aleksandra z Turku

29 maja 2020

rzeczowa opinia

Andrzej z Długosiodła

11 maja 2020

Bardzo jestem zadowolona z odpowiedzi na mój problem Pan Krzysztof bardzo mi pomógł i na pewno skontaktuje się jeszcze raz.

Justyna

11 maja 2020

Dziękuję za szybką i profesjonalna odpowiedź. Polecam

Alicja

11 maja 2020

Bardzo konkretna i podbudowująca odpowiedź, dziękuje .

Agata

11 maja 2020

Bardzo mi pomógł

Emi

1 maja 2020

Dostałam konkretną i wyczerpującą temat odpowiedz

Iwona

29 kwietnia 2020

Bardzo szybka i treściwa odpowiedź. Bardzo polecam!

stolarz

25 kwietnia 2020

Bardzo mily Pan, mowi do rzeczy.

Daniel Świecid

24 kwietnia 2020

zrozumiale przekazuje porady i jest pomocny w dalszych porozumieniach na których my się nie znamy.

Gabi

22 kwietnia 2020

Bardzo dobra wyczerpująca odpowiedź na moje pytanie prosto i na temat Pozdrawiam

Rafał Bytom

21 kwietnia 2020

Bardzo dobry

Wojciech

17 kwietnia 2020

Pan Krzysztof Lange jest bardzo pomocnym człowiekiem, bardzo zrozumiale wytłumaczy, poprowadzi. Jego porady są niezwykle pomocne w trudnych chwilach! Świetny prawnik naprawdę godny polecenia!!

Marta z Torunia

16 kwietnia 2020

Bardzo rzetelny radca prawny. Pomógł mi rozwiązać problem, gdzie szczegółowo opisał mi co powinnam zrobić. Bardzo polecam Pana Krzysztofa za profesjonalizm.

Marzena z Nysy

16 kwietnia 2020

Bardzo profesjonalne podejście do mojego problemu a także szczegółowo opisane jak mam postąpić w danej sytuacji. Polecam Pana Krzysztofa. I jeszcze raz dziękuję.

Marzena z Nysy

4 kwietnia 2020

Rzetelna rada

Ewa z Warszawy

29 marca 2020

Człowiek który potrafi pomóc i to robi. Pełen profesjonalizm. Polecam.

Marek Toruń

26 marca 2020

Porada rzeczową, szybka i na temat. Zdecydowanie polecam mimo iż była to darmową porada. Bardzo duży plus.

Marek Toruń

24 marca 2020

Pełen profesjonalizm polecam

Marcin

23 marca 2020

Poradę otrzymałam bardzo szybko, rzetelna, poparta odpowiednimi argumentami pomoc. Polecam.

Katarzyna z Tułowic

5 marca 2020

Polecam, szybka i sprawna pomoc.

Justyna

5 marca 2020

Bardzo rzeczowa i konkretna ocena sytuacji

Anna z Grudziądza

2 marca 2020

Polecam, konkretna i sprawna pomoc.

Justyna

2 marca 2020

Bardzo polecam Pana Krzysztofa, bardzo mi pomógł. Dokładny i szczegółowy.

Anna z Grudziądza

2 marca 2020

Serdecznie dziękuję i polecam pana Krzysztofa bardzo dobry prawnik bardzo mi pomógł

Anna z Grudziądza

22 stycznia 2020

Konkretny, rzeczowy, bardzo pomocny i wyczerpujący temat.

Błażej

18 stycznia 2020

Bardzo wnikliwie i rzetelnie przeanalizował problem. Polecam.

Witold z Krakowa

15 stycznia 2020

Szybko i bardzo kompetentnie, mimo, że problem dość skomplikowany. Rozmowa telefoniczna dwukrotna, mimo pojedynczej stawki, aż do wyczerpania tematu. Polecam

Witold z Krakowa

14 stycznia 2020

Szybki kontakt i celna porada.

Dariusz Pawelec

3 stycznia 2020

Rozmowa na temat i udzielone konkretne odpowiedzi. Polecam.

Łukasz K

3 stycznia 2020

Bardzo dobry kontakt, szybko i konkretnie.

Łukasz

12 grudnia 2019

Polecam Pana Krzysztofa, w kilka minut rozwiał mi wszystkie wątpliwości związane z RODO.

Grzegorz z Warszawy

11 grudnia 2019

Jestem bardzo zadowolony z konsultacji.

Janusz z Bydgoszczy

23 listopada 2019

Bardzo rzetela i pomocna porada pana Krzysztofa Bardzo mily czlowiek

Iwona Bydgoszcz

5 listopada 2019

Szybka i fachowa porada.

Magdalena

15 października 2019

Dziekuje Panu za super pomoc. Polecam z cala odpowiedzialnoscia , ocean wiedzy, bardzo ludzki , rozmowa jak z kolega .

Anglia

3 października 2019

Jestem zadowolona, że wstępnie można zorientować się jaki nadać tok danej sprawie. Prawnik kompetentny, profesjonalny i pomocny.

Renata z Torunia

25 września 2019

Zdecydowanie polecam, fachowa, konkretną pomoc na najwyższym poziomie.

Jarosław .

23 września 2019

Bardzo kompetentny prawnik. Szybko i dokładnie wyjaśnij i pomógł mi w mojej sytuacji.

Katarzyna Jasicka

17 września 2019

Fachowe doradztwo.

Danka

14 września 2019

Bardzo dobra i rzetelna porada,polecam

Adrian

11 września 2019

Bardzo dobra porada prawna,konkretnie wytłumaczona naprawde polecam.

Adrian

9 września 2019

Rzeczowa, pomocna odpowiedz.

kasia z Ina

3 września 2019

Zdecydowanie polecam, wyczerpująca porada prawna. Rzetelna odpowiedź, bardzo miły kontakt. Z czystym sumieniem polecam.

Krzysztof

2 września 2019

Konkretna odpowiedź, bardzo pomocny. DZIEKUJE

Ilona

28 sierpnia 2019

Świetna porada, bardzo miły, rzetelny Pan, mam nadzieję iż z taką pomocą wygram swoją sprawę bez większego problemu.

Adam firma Polfortech

17 sierpnia 2019

Bardzo miły i pomocny Pan! Słucha i świetnie doradza...

Agnieszka

12 sierpnia 2019

porada bardzo przydatna będę korzystała z usług tego radcy i dostosuję się do jego porad ocena 6+

małgorzata

29 maja 2019

Polecam

LIDKA TOMASZÓW

29 maja 2019

Fachowa i szybka porada.

Kasia

22 maja 2019

Rzetelny prawnik. Polecam.

Daria

8 lutego 2019

Jestem bardzo wdzięczna za pomoc.Mogę bardzo polecić Pana Krzysztofa .

Anna z Poznania

8 września 2018

jedyna jasna odpowiedź. Zna się w tym zagadnieniu

Andrzej S.

24 sierpnia 2018

Otrzymałam rzetelna i fachowa poradę. Polecam.

Natalia z Torunia

10 sierpnia 2018

Bardzo fachowa i kompleksowa obsługa. Otrzymałam profesjonalną pomoc przy składaniu wniosku o upadłość konsumencką: zostałam dokładnie poinformowana jak to ma wyglądać, otrzymałam wszelkie wskazówki, mogłam w każdej chwili zadzwonić w razie jakichkolwiek wątpliwości. Wszelkie informacje na temat mojej historii zostały rzetelnie przedstawione we wniosku, otrzymałam na prawdę bardzo duże wsparcie podczas posiedzenia. Oczywiście wynik sprawy pozytywny:) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam:D i dziękuję całemu zespołowi!!:D:*:*:*:*

M z Torunia

7 sierpnia 2018

Widać, że Pan wie o czym mówi i zna prawo, chciałbym aby taka osoba mnie reprezentowała. Pozdrawiam

Bartosz

1 lipca 2018

Polecam. Pomocny człowiek

Marcin

25 maja 2018

Bardzo szybki kontakt w krytycznej dla mnie sytuacji, tez w czasie weekendu lub wieczorem jesli bylo konieczne. Zgrany, kompetentny, fachowy i bardzo profesjonalnie podchodzacy do sprawy zespol prawnikow. Szybka interwencja. Uczciwe ceny. Informacje zwrotne o dokonanych czynnoscich prawnych bardzo szybko, solidnie i wyczerpujaco. Mieszkam na stale za granica, tym niemniej sprawy toczyly sie bez najmniejszych trudnosci poprzez kontakt telefoniczny , mailowy i w przypadku umow listowny. Nie musialam byc ani razu obecna w kanzelarii. Dziekuje jeszcze raz calemu zespolowi. Polecam.

Agnieszka z Niemiec

8 marca 2018

Rzeczowe i szybkie odpowiedzi na przedstawione pytania.

Krzysztof

5 marca 2018

Najlepszy prawnik, polecam

Kiril Radionov

27 lutego 2018

Szybki kontakt ze strony prawnika. Udzielil odpowiedzi na wszystkie pytania, poradzil, gdzie moge jeszcze szukac informacji.

Magdalena z Krakowa

13 lutego 2018

Szybki kontakt ze strony prawnika. Pan Krzysztof jest miłą osobą. Udzielil odpowiedzi na nurtujące mnie pytania oraz doradzil, gdzie moge jeszcze szukac pomocy. Polecam portal i usługi Pana Krzysztofa.

Magda

9 grudnia 2017

Odniósł się do moich wątpliwości ws. prawa autorskiego, dodatkowo zaoferował pomoc w przyszłości. Przedstawił jak wygląda sprawa w prawie polskim.

Jeanette from Cracow

22 listopada 2017

Potrzebowałem porady na szybko "express", i dzięki miłej Pani Dyspozytorce szybko przeszliśmy na temat pomocy.Bez wahania poleciła Pana Krzysztofa i zapewniła że na pewno dziś oddzwoni w ramach takiej usługi a gdyby nie, ponownie skontaktować się z nią ponieważ sprawa była dla mnie pilna. Pan Krzysztof poprowadził rozmowę za mnie po części, był zdecydowany i szybko domyślał się o co mi chodzi chociaż tłumaczyłem w totalnym chaosie. Widać że zna się na swoim fachu i ja dodając swoje istotne szczegóły szybko wyprowadził mnie na prostą, czyli krok za krokiem opisał moją ścieżkę dzięki której na pewno uda się wyjść z tego bez jakichkolwiek przykrości w stosunku do mnie. Dziękuję za szybką (czyli jak prosiłem express") i profesjonalną pomoc. Pozdrawiam

Tomasz

15 listopada 2017

Bardzo dziękuję za darmową odpowiedż. Polecam tego prawnika. Odpowiedż na moje pytania były wyjasniające sprawę. Ponieważ jestem 70-letnią emerytką dlatego mnie nie stać na opłaty. Jeszcze raz polecam.

Irena ze Starej Kiszewy

13 października 2017

Bardzo dziękuję za prezentacje przed sądem Panu Mateuszowi Grzelakowi jest to fachowiec najwyższej klasy Również wielkie podziękowanie dla całego zespołu kancelarii oraz Pana Krzysztofa Lange . Polecam kancelarie z całego serca tutaj uzyskacie państwo pomoc

Klient

10 października 2017

Świetny prawnik. Otrzymałam wskazówki, które pozwolą załatwić mój problem w 100%.

Zenia z Książek

8 października 2017

Witam, Jak najbardziej polecam i dziękuje, błyskawiczna odpowiedź, konkretna i profesjonalna. Dzięki naprawdę długiej i łatwie zrozumiałej treści odpowiedźi, Pan Lange pomógł mi, a dzięki serwisowi Specprawnik zaoszczędziłem pieniądze i czas. To nie fake opinia. Ode mnie 5 gwiazdek Dziękuje i pozdrawiam Marcin B.

Marcin B

22 września 2017

Prawnik wnikliwie wyjasnil i wytlumaczyl moja sprawe. Polecam

Ewa z Torunia

4 września 2017

Dziękuję bardzo za bardzo konkretne wyjaśnienie sprawy,jestem zadowolony,pozdrawiam.

H

2 września 2017

Bardzo szybka i wyczerpująca porada.Polecam usługi Pana Lange

Mirek

29 sierpnia 2017

Długa i wyczerpująca odpowiedz,Dziekuję

kasia radom

24 sierpnia 2017

Otrzymałam odpowiedz bardzo szybko,zrozumiałą i konkretną.

Izabela

23 sierpnia 2017

Korzystałam z bezpłatnej porady prawnej w zakresie spraw spadkowych.Pan Mecenas Krzysztof Lange z Torunia udzielił mi profesjonalnej i wyczerpującej porady w zakresie odrzucenia spadku . Zostałam poinformowana o terminie załatwienia sprawy u notariusza. Jestem wdzięczna za błyskawiczną poradę. DZIĘKUJĘ !!!!!!

Marianna z Torunia

22 sierpnia 2017

Wskazówka pana Krzysztofa Lange pomoże mi w rozwiązaniu zawiłej sprawy. Polecam. Bardzo szybka odpowiedź. Dziękuję.

Eliza

1 sierpnia 2017

Bardzo polecam , fachowe doradztwo

Paweł z Torunia

13 lipca 2017

Witam i zdecydowanie polecam tego prawnika ponieważ bardzo szybko otrzymałam odpowiedź zrozumiałą dla mnie tak więc ten prawnik znajduje się na odpowiednim miejscu i oby więcej takich Prawników!!!

Iwona ze Skalmierzyc

13 lipca 2017

Bardzo szybka i zrozumiała odpowiedź Zdecydowanie Polecam!!!

Iwona Szczepaňska

7 lipca 2017

Jestem bardzo zadowolona z pomocy udzielonej mi przez prawnika Pana Krzysztofa Lange. Na moje pytanie udzielił mi bardzo szybko odpowiedzi dość jasno i wyczerpująco.Za co bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Krystyna z Kocka

26 czerwca 2017

Bardzo rzetelna odpowiedź na pytanie i wszystko bardzo zrozumiałe. Dziękuję :)

Anna

20 czerwca 2017

szybka , fachowa odpowiedź, polecam bardzo

Agnieszka Rzeszów

18 czerwca 2017

Bardzo dobry prawnik,miły i rzeczowy pan - jeszcze raz dziękuję za pomoc,bardzo polecam.

Tadeusz

16 czerwca 2017

Moja opinia bardzo pozytywna. Otrzymałem odpowiedż szybką i całkowicie wyczerpującą. - Dziękuję Walenty 16.06.2017

Walenty

2 czerwca 2017

Bardzo miły i uprzejmy pan , prawdziwy profesjonalista z zakresu prawa –jeszcze raz wielkie dzięki za znalezienie rozwiązania mojego problemu.

Tadeusz

24 maja 2017

Bardzo szybka i fachowa pomoc. Polecam bardzo.

Agnieszka z Żar

22 maja 2017

Bardzo pomocny i szybko odpowiada na pytania!! Dziękuje

Misia

14 maja 2017

Odpowiedz rzetelna

Basia

4 maja 2017

bardzo dziękuję za odpowiedż która była dla mnie jasna i oceniam na 6

elzbieta z lodzi

20 kwietnia 2017

Dobra porada prawna

Ania

15 kwietnia 2017

Konkretna , fachowa porada. Polecam Pana radcę każdemu. Jestem zadowolona.Pozdrawiam

Danuta

12 kwietnia 2017

Konkretny, znawca problemu, polecam każdemu. Dziękuję

Danuta

19 marca 2017

Bardzo dobry prawnik, fachowe porady, dobrze interpretuje przepisy prawne. Polecam korzystanie z jego usług.

Rafał z Barlinka

15 marca 2017

Bardzo rzeczowy,kompetentny.Dziękuję.

Maria z Konstancina

14 marca 2017

Pan Krzysztof jest miłym i kompetentnym fachowcem. Z uwagą wysłuchał przedstawionego problemu i zaproponował odpowiednie rozwiązanie. Również w kwestii swojego wynagrodzenia był elastyczny co bardzo sobie cenię. Zdecydowanie polecam !!!

Tomek Toruń

13 marca 2017

Bardzo pomocny miły, dobrze tłumaczy polecam w 200%

Artur z Lublina

28 lutego 2017

Szybka odpowiedź i w pełni satusfakcjonująca

KaPawluskiewicz

28 listopada 2016

Trafiona pomoc, serdecznie polecam.

15 listopada 2016

Bardzo profesjonalna obsługa i rzetelna pomoc.

Ula

6 listopada 2016

Polecam Pan ma wiedzę na temat i służy pomocą. Kontakt oceniam na max ocenę rozwiązanie sprawy również

Magdalena z lodzi

28 września 2016

Nie dość że za darmo to jeszcze konkretnie i na temat (: Dowiedziałem się w trakcie tych 13min i 50 sekund większości z tego czego mogłem się w tak krótkim czasie dowiedzieć (: Miły i chętny do pomocy Prawnik znający się na temacie Dziękuję za porady i za wspomnienie o rachunku powierniczym o którym nigdy wczesniej nie słyszałem (: W formie rewanżu podsyłam melodię do podsłuchania po męczącym dniu pracy ze spragnionymi porad miłośnikami ich darmowej wersji ... Nick Cave & The Bad Seeds - "Skeleton Tree" Proszę pomagać ludziom w potrzebie, bywają tacy którzy na to zasługują i właśnie oni potrzebują Pańskiej pomocy Dużo zdrowia Panie Krzyśku

Sławek

21 września 2016

Serdecznie polecam, pełen profesjonalizm.

Kamila

13 września 2016

Witam. Szybka odpowiedz, konkretna i bardzo jasne. zdecydowanie polecam

Dorota

6 września 2016

Rozmowa bardzo owocna. Dziękuję!

Mirek